URSULETUL DE PLUS ...Dezamagire Totala
Am fost la aceasta gradinita care are 2 sedii ...Unul "industrial " in care copii sunt destul de aglomerati in grupe ..si al doilea care este renovat( cu mai putini copii in grupe) chiar langa biserica Cutitul de Argint .Dezamagirea totala intervine in privinta comportamentului infect al doamnei care se vrea a fi directoare ..!..Nu are nici cea mai mica abilitate de a fi un manager bun , psiholog sau pedagog !..
Un personaj care isi permite sa ridice tonul la parinti atunci cand cer explicatii , o persoana ce nu este in stare sa replice un raspuns pertinent la intrebari .,cu alte cuvinte un personaj hilar ce doreste sa pozeze intr-un manager bun ! Eu nu-mi doresc sa las copilul intr-o gradinita in care managerul nu este in stare sa-mi ofere o anume siguranta si confort psihic ...chiar daca personalul este abilitat si-si face bine meseria . Pacat !..Este rusinos ..Sunt la randul meu manager si nu am vb vreodata cu un angajat al meu pe tonul cu care si-a permis aceasta doamna directoare !.... Personal am avut senzatia ca dna in cauza fie nu suporta copii, fie are o anume animozitate manifestata fata de copilul meu !..Ciudat ..
Raspunsuri
mermaid spune:
Buna!
In ceea ce o priveste pe Dna Manager de la Ursuletul de Plus va pot spune din propria experienta ca nu iubeste copiii.
Ii vede doar ca pe o afacere!
Intamplator am cunoscut intr-o alta imprejurare si pot sa spun ca nu are calitatile morale si intelectuale sa coordoneze o astfel de institutie. Sincer imi pare rau pentru parintii care si-au dus copiii la aceasta gradinita dar in acelasi timp le deplang si pe doamnele angajate acolo care au parte de acelasi comportament "dictatorial" din partea Dnei Manager.
Va rog daca existe mamici ce au trecut prin experiente asemenatoare cu nadine22 sa le expuna aici.
moko spune:
eu nu am chiar niciun interes...am vizitat sediul vechi al gradinitei(nu in calitate de parinte)si am cunoscut-o si pe doamna manager!!!Experienta aceea nu a facut decat sa-mi intareasca convingera ca la "pomul laudat" e mai bine sa nu te duci deloc!!![]()
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
24+ cu
poze
Gabriela T spune:
Eu am avut fetita 4 zile la aceasta gradinita (a facut pneumonie in cele 4 zile si am retras-o). N-am vorbit niciodata cu directoarea, pentru ca n-a catadixit sa ne acorde vreo atentie. Cind am vrut sa-mi recuperez banii (platisem pe o luna intreaga), abia i-am obtinut dupa vreo luna. Mie mi-a dat senzatia de "sat fara ciini", unde directoarea e absenta mereu si fara nici o legatura cu statutul de manager. Nu stiu daca ea e patroana, dar e catastrofa!
Cit timp a fost fi-mea acolo am avut mereu un sentiment de neincredere, tocmai pentru ca directoarea nu mi-a inspirat nici ea incredere. Fiti atente deci, pentru ca, daca se intimpla ceva cu copilul (Doamne fereste!), nu aveti pe cine trage la raspundere!
Chiar daca educatoarele erau foarte dragute (nu stiu daca mai sint aceleasi din 2005), faptul ca directoarea lipsea mereu sau era ocupata (inchidea usa cind veneau parintii) mi-a stirnit semne de intrebare- daca se intimpla ceva cu copilul, cine raspunde?
Nimeni, va asigur.
Poate fi si asta un criteriu cind cautam gradinita- atitudinea managerului fata de noi si fata de copil.
Gabriela T.
Laura25 spune:
Gradinita Ursuletul de Plus sector 4 Bucuresti
Subiect: Gradinita Ursuletul de Plus sector 4 Bucuresti
Trimis la: 19/01/2009 12:42:43
Atentie la gradinita Ursuletul de Plus din sectorul 4 Bucuresti. Eu mi-am inscris baietelul de 2 ani si 5 luni la grupa baby in Noiembrie 2008 si am facut o mare greseala! Nimic din ceea ce mi s-a spus cand l-am inscris, nu a fost adevarat!
Mi s-a spus ca grupa baby nu va avea mai multi de 6 copiii, avand in vedere varsta mica (intre 1 an si 8 luni si 2 ani si 6 luni). In realitate erau 12 copiii cu varste intre 1 an si 3 luni si 2 ani si 6 luni.
Mi s-a spus ca la o grupa de 6 copii, vor fi 2 educatoare. Eeee, si eu m-am mirat, dar am luat-o de buna! In realitate era o singura educatoare, foarte tanara si fara experienta, care mai si lucra in ture.
Atentie ca ingrijitoarele bat copiii! Baietelul meu a fost batut cu linia de o ingrijitoare pe nume Dana. Chiar el mi-a spus, dupa 3 saptamani de cand l-am retras de la gradinita. Cred ca pe asta se si bazau! Copiii mici nu prea vorbesc si nu spun ce li se intampla la gradinita. Parintii pot deduce doar daca isi schimba comportamentul, ca ceva rau s-a intamplat. Eu am fost norocoasa ca baietelul meu mi-a spus, chiar daca mai tarziu!
In ceea ce priveste taxa lunara, te jecmanesc pur si simplu! Eu mi-am inscris copilul la programul scurt 8 - 13 fara masa de pranz, pentru care trebuia sa platesc 550 RON pe luna. In realitate am platit 650 RON pe luna, pentru ca mi s-a atras atentia ca trebuie sa platesc si masa de pranz de la ora 11:30!!! O minciuna! Se presupunea ca un copil de 2 ani si 5 luni mananca micul dejun la 8:30, gustarea la 10:30 si pranzul la 11:30!!! Pe cine cred ei ca pacalesc? Copilul meu a slabit intr-o luna si jumatate cat l-am lasat la aceasta gradinita. In tot acest timp, personalul imi spunea cu zambetul pe buze ca mananca foarte bine! Este incredibil!
Pentru serbarea organizata de gradinita pe data de 9 Decembrie 2008, am platit 200 RON. Din aceasta suma mi s-a spus ca urma sa se cumpere un cadou si sa fie platita o trupa de actori. Eu am platit taxa pentru serbare, dar baietelul meu nu a putu participa pentru ca s-a imbolnavit. Cand am dat telefon si am vorbit cu educatoarea, spunandu-i ca baiatul meu nu va veni la serbare si ca eventual sa trec eu sa iau cadoul, nu numai ca nu mi-a spus nimic despre cadou, dar mi-a si atras atentia ca banii nu mi se vor returna! Asa ca aveti mare grija! Eu i-am reclamat deja la Protectia Consumatorului! Astfel de oameni nu trebuie lasati sa faca ce vor! Mai ales cand este vorba de copiii nostri!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
SuperMami_1 spune:
Ingrozitor ceea ce se intampla!!!!!!!!

Ma bucur, Laura ca macar i-ai reclamat la protectia consumatorului... astfel de "afaceri" trebuie incurajate la faliment.
Trebuie sa luam cu totii atitudine ,ca asa ceva sa nu se mai intample!
Albumele noastre