Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Multumim mult tuturor pentru voturi!

Rosi, e o dulceata domnisoara ta. Cu codite si cocheta toata. Ma bucur mutl ca s-a rezolvat cu piciorusele ei si acum poate alerga in voie

Mai fetelor, eu ma intorc la munca! Dupa cum spuneam, am primit o oferta de la alta firma decat cea unde lucram cand am intrat in concediu si am acceptat. Ma asteapta sa imi gasesc bona, cam 2 saptamani, apoi gata cu huzureala! Sper sa fie bine si sa gasesc pentru shtrumphi bona pe care mi-o doresc.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

pisicut cum se comporta Alex la cresa? Ii place? Se adapteaza?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Laura vineri cand l-am scos a plans, ca el vroia sa mai stea sa se joace. Din pacate duminica mi-a facut temperatura 38,5 si rosu in gat, asa ca acuma face tratament si sta acasa. De joi pot sa-l duc din nou. Dupa ce se pune pe picioare ii fac Hiberix, asa mi-a recomandat doctorita.
Bafta la noul servici si spor la gasit bona cu care sa se acomodeze sthrumphii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ce liniste la capitolul nostru.
Mai fetelor eu am citit ca sist imunitar la baietei se face ceva mai greu asa o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata, fetele...
Laura, te felicit pt hotararea de a te intoarce la munca... eu inca nu-s in stare s-o fac, cand se va face vremea va fi perioada de concedii, deci chiar nu stiu cand ma voi intoarce la munca
Eu in ultima vreme nu mai am loc de Vlad la calculator, ca vrea sa vada nesee (desene, adica baby einstein)... isi aduce o perna, se aseaza pe ea si incepe sa scancesca pana ii pun ce vrea. acum l-am pacalit cu desene pe minimax. nu sunt ele ce astepta copilul, dar macar e liniste in casa ...
e primavara, maine e 8 martie...sunt asa...euforica.

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

ehe cin eu de mult nu mai am loc de Mihnea la calculator. isi da drumul singur la calc si cu mousul da clik pe icona cu jocuri(le are icoane pe desc) si isi pune ce jos vrea. Apoi instalat comod in fotoliu la calculator apasa pe sageti sus, jos, stanga dreapta si joaca jocul ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Cin si Monica-Elena se pare ca toti copilasii stiu deja sa foloseasca calculatorul. Noi am rezolvat problema, fiecare cu laptop-ul lui. Ce vreme frumoasa este afara, tocmai ne-am intors de la plimbare si Alex a adormit in tricicleta, noroc ca eram foarte aproape de casa ca altfel era vai de spatele meu. Asa am scapat ieftin.
Nu mai stiu cine a incarcat pe ftp desenele "The Land Before Time" si nu am timp sa caut. Multumim sunt foarte frumoase, de la noi o si .
Alex este bine de maine il duc la cresa si este si foarte darnic. De astazi am inceput si eu tratamentul ca am luat raceala de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Gata,nu se mai poate raspund la apel!Iti multumim Andreea(acusor)ca te gandesti la noi!Sincera sa fiu nu am mai vrut sa scriu pna nu era Andrei bine,dar...poate dura si un an asa ca - iata-ma-s!

Vesti bune nu prea am.Dupa pneumonia din noiembirie nu am mai scris pt. ca de atunci a inceput calvarul noptilor nedormite(chiar aseara incepusem mesajul,dar,ca de obicei iar s-a trezit in dureri).
S-o iau cu inceputul.Nu am scapat inca de giardia-suntem pe tratament naturist si homeopat din decembrie,totusi am atins uimitoarea greutate de noua kg si doua sute de gr.Nu ar fi chiar o problema greutatea,dar de aici(distrofie de gradul unu)se trag numeroase probl.:malabsobrtie creata atat de giardia cat si de distrofie si multe altele,DAR problema cea mai mare sunt durerile ingrozitoare din timpul noptii.Se trezeste si plange de durere,ii dau debridat sa-l calmez(oluna am gresit si i-am dat nurofen,abia dupa ce mi-a zis un dr ce efecte poate produce am renuntat).Chiar si asa greu se calmeaza si adoarme la loc.Ne prinde si doua/trei noaptea treji.Din cauza de giardioza nu tolereaza muuuulte alimente care la fel ii provoaca dureri:Mire,ceai de tei,vitamine,conopida,fasole,verde,pulpa de pui,lapte de vaca,branza de vaca,para,de mezeluri nici nu mai vb ca am incercat o data cermwusti de pui,care i-au placut,dar au facut ravagii noaptea.Chiar nu mai stiu cate sunt ca sunt multe,de aceea nici nu mai stiu ce sa-i fac de mancare ca sa nu-l doara burtica!Ieri i-am dat sirop de muguri de pin,ca e racit,si de aceea s-a trezit cu dureri groaznice si balonat din cale-afara!Abia am reusit sa-l adorm la loc dupa trei ore!I-am facut si o echo abdominala-n-are nimic,mai ramane doar sa vin cu el la Bucuresti pt. investigatii amanuntite,dar nu mai e mult si o fac si pe asta@!
Cam astea ar fi pe scurt "noutatile" despre noi!In rest e vesel si vioi,a inceput sa merga singur fara frica la un an si cinci luni(alt motiv de stres pt. mine)acum se catara si ...exploreaza lumea.E inebunit dupa Babay Enstein,daca ar fi dupa el asta ar face,fara oprire,s-ar uita nemiscat cat e ziua de lunga,dar cu chinuri reusesc sa-i pun DOAR doua dimineata si doua seara!UFFF nu e buna dependenta asta!

Vreau sa urez si eu lui Anis siMonicutzei, Albinuztei felicitari si bebei fara colici si super mancaciosi si sanatosi!(vazut poze,superbi toti, maivreuuu si eu unul!)
Sunmt la curent cu tot ce s-a scris dar chiar mi-a fost greu sa intru sa ma vaiet mereu si mai ales ca starea mea psihica e la pamant!
Laura -votat strumfii,Mari-condoleante,Irina pupam micuta carlinotata care fugareste noua membra a famimilei-catelusa,Nicoll-Mada-La multi ani si sarcina usoara in continuare!,Mamini-sper sa fie bine micuta Veve!Monai-sa va fie de bine concediul,Pisicut-ce bine ca-i place pititcului la cresa!Ar mai fi destule persoane carora sa le adresez cate ceva,dar singurul meu neuron ramas-si nu glumesc doar unul mai am-nu mai poate la ora asta,sper insa sa redevin activa,macar de cateva ori pe saptamana.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anda, imi pare rau ca inca sunteti bolnaviori! Sper sa va faceti bine cat mai repede. Poate e o solutie si venitul la Bucuresti. Numai bine va doresc!

Pisicut, eu am pus fimuletul cu dinozaurii. Ma bucur ca va place. Vad ca ati inceput deja cu racelile de la cresa . Sper sa nu fie prea multe. Noi inca nu ne-am dus la cresa. Tati "taraganeaza" mersul la analize. Tre' sa facem vdrl si micro si zice ca n-are timp sa se invoiasca intr-o dimineata. Daca ar fi dupa el, nu l-ar mai da deloc la cresa. Cica vrea sa ma tina acasa cu fii-su . Sper sa-l conving sa mearga week-end-ul asta. La cate cereri sunt, putem pierde locul.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Andatudor, uf ce mai patimiti, dragii de voi, ma doare sufletul sa aud asta, va doresc toate cele bune, sa fie Andrei puternic sa scape de giardia si tie iti doresc putere multa sa iesiti la liman din situatia asta neplacuta.

Geaninaelena, nastere usoara si bb sanatos si cuminte.

Laura, felicitari pentru job, iti doresc sa iasa toate asa cum vrei, tin pumnii si pentru gasit bona.

Irina, pupici multi, tie si la Ioana si la catel.

Mag, eu astept vestile bune.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput