Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
lulu75 spune:
Cum se numesc Plansele de la Diverta? Cele care se coloreaza doar cu apa?
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
irinabungau spune:
Lulu, unde-i filmul????? Parca "The Magic Color Book", ceva de genul asta, nu sunt sigura...
Dianami spune:
Monica, nu-i mai fac altul, ma gandesc doar la Prevenar. Noi vrem sa emigram si ma interesez care sunt vaccinurile cerute in afara (la intrarea in comunitate). Se pare ca sunt destule...unele au efect 2-3 ani si se fac doar la copiii cu risc.
Cum vrei sa il aduci in tara? Ca trebuie transportat si tinut la rece.
Anis, e vorba de Prevnar/Prevenar, vaccin antipneumococic.
Irina, multumesc. Asa e, mai am putin, deja se discuta de banchet, de ceremonia de depunere a juramantului, cu robe...abia astept .
Luminita, se numeste "The Magic Painting Book". Uite linkul:
http://www.dol.ro/pagina_indecsi.php?ind=carti&litera=t
Cauti titlul mai jos pe pagina.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Eu va doresc o duminica placuta, noi avem musafiri, ieri am avut musafiri...tot intr-o distractie o tinem. Am casa plina de flori, martisoare (are si Iulia o pisicuta preferata pe care i-am capsat-o in piept, ca mi-era frica sa-i pun ac ).
I-am luat vineri din Carrefour jucaria cadou de la Pampers (cardul cu inimioare, daca aveti). La 150 de inimioare am primit o jucarie de la Fisher Price, parca seamana cu o arca a lui Noe , are cuburi cu animale, f. draguta. Desi cred ca e pt. copii mai mici, fi-mea e incantata de ea, mai ales ca are si oglinda .
Si jucaria de la 50 era draguta.
Va pupam pe toti!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Laura25 spune:
Buna!
Irina, din pacate perioada de votare s-a terminat ieri. Eu nu prea am facut valva si am rugat doar cateva persoane care nu prea intra pe forum sa ne voteze. M-am gandit ca cine are timp mai mult de forum, poate stie de concurs si ne dau voturi cand ne vad poza din proprie initiativa, nu la rugamintea mea expresa. Oricum, multumim mult pentru intentie . Si eu mi-am propus sa-i scot mai des si sa stau mai mult cu ai mei pe afara. Vad ca vremea e din ce in ce mai calda (mai putin azi, ca ploua) si daca nu are cine sa ma ajute sa-i scot pe jos, ii pun in carutz si tot ii plimb.
Diana dar vad ca sunteti hotarati, nu e doar o idee, faza cu emigratul.
Luminita super! Te-ai scos. Poti sta linistita sa-ti bei cafeaua uitandu-te la emisiunea preferata, ca rezolva Andrei cu curatenia. Imi place cum lucreaza la 2 maini . Foarte tare!
Cred ca e ceva in aer, ca si ai mei sunt in acelasi spirit. Ia uitat-i www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070303&ctime=205906" target="_blank"> facand curat
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Monica-Elena spune:
Diana-Mirela pai daca ma hotarasc sa il fac o sa merg eu sau sotul sa il luam si o sa il aduc in gentuta frigorifica speciala ptr vaccinuri. Sincer in altcineva nu amincredere sa il transporte si nu ma joc cu chestiile astea.
Cuscrca e vorba de PREVENAT contra pneumoniilor.
Katink spune:
Emma a facut Prevenar la 13 luni si Meningitec la 16 luni. La 16 luni a fost ultimul vaccin primit, de atunci si pana la scoala nu va mai face nimica.
A mai facut: Infanrix hexa de 4 ori, Priorix de 2 ori si Varilrix o singura data.
O duminica placuta,
Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea
lulu75 spune:
Filmuletul e in josul paginii mele.
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
lulu75 spune:
Laura, eu am alta idee. Sa ii angajam la curatenie pe scari sa mai marim si noi indemnizatia de cresterea copilului. Ce-i drept ca tu ai 2 si vor aduce 2 salarii. Trebuie sa mai fac si eu unul repede ca sa te prind din urma cu imbogatitul.
Album Andrei
Laura25 spune:
Irina se pare ca dorinta ta de a ne vota se poaet indeplini . S-a prelugit perioada de votare pana pe 10 martie.
Asa ca, daca vreti sa ne votati, suntem aici:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=3
Multumim!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi