neliniste..
buna!
sunt noua in dicutiile pe forum.. desi de citit va citesc de luni bune... invatand cate ceva din experienta fiecareia dintre voi.. din fericirea sau deznadejdile ce le-ati trait..
povestea mea (in varianta scurta):
27 ani, casatorita
am ramas insarcinata acum un an, imediat ce am intrerupt anticonceptionalele.. insa, din nefericire, am pierdut sarcina in 8 saptamani...
apoi.. a trecut inca un an.. de incercari, renuntari.. si nimik..
ciclul variaza.. de la 24-26 zile.. pana la 32-34 zile... cam asa ceva.. depinde de luna
situatia prezenta e urmatoarea: ultima menstruatie 29 ianuarie.. deci acum as fi in ziua 32 a CM...
am mai toate simptomele unei sarcini..(lipsa menstruatie, sani tensionati, greata, dureri de cap) si totusi, facand un test barza, acesta nu s-a pozitivat...
ce credeti?!
Raspunsuri
carpatina spune:
eu zic ca e un pic prea devreme pentru ca sa te poti pronunta, tu singura zici ca ti-a venit ciclul si dupa 34 de zile.
Din pacate, tot ce poti face este sa astepti...si sa mai repeti testul peste vreo saptamana. Sau, poti merge la doctorul de familie, care ar trebui sa te poata sfatui daca e cazul sa faci sau nu analize de sange.
Iti urez succes, sa fie asa cum iti doresti!
8+
http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png
ioanna79 spune:
dar mi-e rau.. mi-e f rau...
ma doare capul ingrozitor de vreo doua zile( stiu ca asta nu are nici o legatura), sunt franta de oboseala.. si am stare de greatza.. destul de pronuntata...
am tot citit pe aici e cazurile in care testul a ramas negativ mult timp.. si de asta mi-au venit idei sa intreb...
ma rog.. mai astept.. altceva ce pot face? nu?
nusicasiely spune:
mai fa o data testul,ca asa a patit cumnata mea.si-a luat unul si a iesit negativ si s-a dus si a mai luat unul dupa vreo cateva zile si a iesit pozitiv,in ziua in care trebuia sa ii vina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2
ioanaradu spune:
eu am facut vreo 3 zile la rand teste. dupa a 2-a zi, ca sa nu ma mai duc in fiecare zi la farmacie, mi-am luat 10 teste ... sa fiu sigura ca am. abia pe la al 6-lea a iesit pozitiv. oricum, cel mai bine reiese din analizele de sange. nasa mea a facut teste aproape 1 luna si nu ieseau pozitive si totusi ea era insarcinata. mai bine mai astepti, pentru siguranta, cam 1 saptana ... si apoi sa-ti faci analizele, daca tot nu iese la test.
tinem pumnii si asteptam vesti!
38+ Matei Stefan
gabiu spune:
nu-ti pierde speranta ( stiu prin ce treci, si eu m-am chinuit 5 ani sa raman gravi), poate chiar e II, mai ai putintica rabdare
gabi
28+
iulia25 spune:
buna,ioana!imi pare bine sa te cunosc!
eu sunt oarecum cam in aceeasi sit ca tine:acum un an ramasesem si eu insarcinata tot imediat ce am oprit anticonceptionalele si tot la 8 saptamani am pierdut si eu sarcina(la mine a fost de la o raceala fff puternica).
in 16 ian am avut CM(care este sau era de 27 zile),apoi pe 9 feb(in Z25 a CM SI Z14 DPO) am avut o sangerare de 24 ore(menstruatie mi-e greu sa o numesc)urmata de cateva pete mici zilnice vreo 3 zile.si gata.fara cheaguri,doar mai inchis la culoare,aproape maroniu.am tot facut teste de sarcina,negative.chiar si la 6 sapt de la data de 16 ian am facut un test(baby)si era negativ.
din ce am citit la fete pe forum,au fost cazuri cand abia la 2 luni a iesit testul pozitiv,dar....
eu acum astept sa vad ce se intampla pe 5-7 martie cand ar trebui sa-mi vina iar CMul.mai sunt putine zile,si daca te intereseaza cum au evoluat lucrurile la mine te voi tine la curent.
aaa,am uitat,tot ceva asemanator cu tine:pana acum 1 saptamana si mie imi ere somn greata(dar altfel decat de obicei),foama nebuna.ar putea sa fi fost si simt false,ce-i drept...
iarta-ma ca am scris atat de mult si atat de multe detalii(cred ca te-am ametit)
iti tin pumnii sa fie
ioanna79 spune:
nu! nu a fost sa fie...
sunt attttttaaaat de trista.. cum numai cele dintre voi care incearca fara succes sa ramana insarcinate.. pot intelge..
mai incerc...
si uite asa.. trece timpul...
Tia spune:
Buna Ioana si bine ai venitla
Am mutat tema deschisa de tine la subiectul Vine barza?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94888&whichpage=5
multumesc