Viata in Germania (42)
Raspunsuri - Pagina 29
zuzi.simona spune:
buna fetelor
noi am plecat la drum....peste tot este vremea nasoala, nu doar in germania , consolati-va!
ieri am fost la contabili, undeva prin nord, langa oldenburg, (iar am condus toata ziua! si cu ploaie) si cand sa plecam o doamna a inceput sa strige in romaneste la noi din masina ei, a oprit si ne-a invitat acasa, noi ne grabeam, asa ca a trebuit sa ne scuzam, dar ne-a dat nr. de tel, cand mai venim pe acolo neaparat sa trecem, mi-a placut tare sa intalnesc pe cineva, asa, pe strada...
sigur se poate numai cu CI iesi din tara, a venit unul din marinari, cu trenul asa....
mihaela_specht: voiam sa te intreb ceva, o sa incerc pe pm..
in rest, sa va traiasca copilasii si...vreme frumoasa!
va pup
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mihaela_specht spune:
cafeaua e gata cine vrea?
fetelor inca o intrebare in legatura cu dreptul de sedere.am sunat ieri la auslanderamt sa vad daca pot merge mai repede sa-mi prelungeasca dreptul de sedere si a zis ca nu ne mai lipeste nimic in pasaport ca inainte.mi-a zis sa duc 2 poze tip pasaport.
eu nu am mai intrebat nimic pt ce si cum .poate stiti voi.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">simleu silvaniei
aschiutza spune:
Din ciclul "ce stiri se mai dau in ziarele romanesti despre Germania" cititi si va minunati: http://www.evz.ro/article.php?artid=297467
Iar daca nu v-a inveselit articolul prea tare, cititi si comentariile. Adevarul e ca prostia unora ma enerveaza iar a altora ma face sa rid, da tot e interesant cite aberatii se aduna in internet .
-------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Carmi spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
Din ciclul "ce stiri se mai dau in ziarele romanesti despre Germania" cititi si va minunati: http://www.evz.ro/article.php?artid=297467
Iar daca nu v-a inveselit articolul prea tare, cititi si comentariile. Adevarul e ca prostia unora ma enerveaza iar a altora ma face sa rid, da tot e interesant cite aberatii se aduna in internet .
-------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Eu am citit dar nu ma minunez deloc, astfel de articole le gasesti si in presa de-aici, si-n fond, fiecare isi traieste viata asa cum considera ca e mai bine pentru el. Inainte de a avea copilul pot spune ca gandeam cu totul altfel. Cat despre comentarii...
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Carmi spune:
Fetelor, aveti idee care este corespondentul gamaglobulinei in Germania? M-a rugat o prietena sa-i aduc si nu gasesc pe net denumirea ca atare.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
mihaela_specht spune:
Germania
Carmi gamaglobuline nici in romaneste nu stiu ce e.am dat pe google sa caute si am gasit www.charite.de/zlp/routine/referenzdb/29010.htm" target="_blank">asta
pupici la toate
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mihaela_specht spune:
buna dimineata Germany
Carmi nu ai pt ce macar ti-a ajutat la ceva?
fetelor vine iar vremea buna.sper sa nu se mai raceasca.
pupici si o zi buna va doresc
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Alina spune:
Zuzunaki ,foarte frumosi copilasii tai,sa-ti traiasca si voi pe linga ei!Si mi-a placut tare mult si tortul.
Gabrianah ,ai niste baieti pe cinste,sa-ti traiasca!Iti trimit un pm.
Daconst ,mai scrie-ne de receiver.Si-a revenit?Si al meu se mai blocheaza uneori,chiar astazi.Parca murise!L-am inkis de la spate,am scanat toate programele,si-a revenit.
Aschiutza ,articolul din Evz e cel putin comic .Vezi ca se discuta pe larg la "Discutii generale"(sub "Femeia la cratita").
Concedii placute fetelor care zboara spre Romania.Acum,ca vad ca vremea si-a revenit,parca imi pare si mie rau ca nu mergem acasa de Pasti...
Alina
Daconst spune:
Fetele,reciverul meu e mort.A citit sotul apoi pe net si ne-am dat seama ca nu mai avem ce face cu el.
Cica facea un soi de update,dar noi n-am stiut si l-am scos din priza.Aparusera niste dungi mov,roz...ceva indescifrabil si noi am crezut ca s-a blocat,dar ala era update de fapt.
L-am mai lasat o noapte in priza,dar degeaba...nu mai avea soft deloc pe el,deci era bun de aruncat.
L-am trimis in Ro si ni l-au schimbat ca mai era in garantie.Se pare ca sunt aparatele foarte proaste ca sunt foarte multi care au patit-o.
Ar mai fi unele mai bune,Humax,dar noi n-am prins modelul ala...asa ca am luat tot modelul care l-am mai avut.
Problema care o am acum,e ca nu stiu cum sa-l trimita mama din Ro.Daca aveti vreo idee,va sunt recunoscatoare.
Am sunat la o firma si aia cer mai mult ca cica sunt electronice...sa-i ia naiba de nesimtiti.
Cam asta am patit noi...acum sper sa fiti voi mai norocoase.Noi am patit-o dupa 6 luni.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2