Viata in Germania (42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Pet

Multumesc tare mult Alina! De aici ar trebui sa inteleg ceva important?
Henna Pulver wird nach der mitgelieferten Beschreibung gemischt, auf Haut oder Haare aufgetragen und ergibt wunderschöne, natürliche Färbungen.

Man kann die angerührte Hennapaste z.B. mit einem Pinsel auf die Haut auftragen, nach kurzer Einwirkzeit abspülen, und erhält so bis zu vier Wochen haltbare Henna Tatoos. Aber auch zum Färben von Haaren und Kleidungsstücken eignet Henna sich hervorragend. Unser rotes Henna ergibt auf der Haut wunderschöne , warme Brauntöne und färbt das Haar in einem herrlichem, natürlichem Rot.

Sie kaufen 100% reines Henna dem keine weiteren Stoffe beigefügt wurden, auf Wunsch senden wir Ihnen gerne eine Rückstandskontrolle . Mit jeder Lieferung erhalten Sie eine zweiseitige Beschreibung mit detailierter Anleitung zum Erstellen von Henna Tatoos und zum Haarefärben mit Henna .

Nur 4,40€ Porto ! Vergleichen Sie mit unseren Mitbewerbern

Pai in mare zice asa: ca pulberea respectiva o amesteci si o aplici pe par sau pe piele (pentru tatuaje).O poti folosi si pentru colorarea hainelor.

Este vorba de 100% henna pura, fara alte substante. Cu fiecare livrare primesti si o descriere de 2 pagini, cum sa prepari henna pentru tatuaje si pentru colorarea parului.

Apoi zice: 4,40 euro porto (cred ca sunt cei 4,40 euro pentru livrarea pe plan local). Si-ti spune sa compari cu ceilalti concurenti.

Alina

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Ok Alina! iti multumesc inca odata si iti raman datoare! O seara buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

Bine v-am reintalnit si eu fetelor!
Fata mea se distreaza asa de bine ca nu cred ca o sa mai vrea nici in weekend sa plece de la internat, (noroc ca nu raman copiii acolo) o stiam eu independenta, dar chiar asa nu ma asteptam!
in alta ordine de idei am inceput sa "studiez" germana pe www.deutsch-lernen.com, dar va intreb poate stiti ceva online care sa-mi si "vorbeasca" ca eu sigur nu pronunt corect iar altii (care stiu) nu au timp de mine...
va pup
poza cu noi

Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Germania !!!

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Hi!
Simona - asculta mult TV.Cele mai multe sanse le ai daca iti gasesti un locsor de munca, cat de mic.Daca Antonia e la internat.....

Fetelor - ce se.ntampla cu prefixele?Una scriu ei si alta anunta cand formezi numarul.Sunt neseriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

nici eu nu pot folosi acele prefixe pe care le-ati scris voi pe aici. exista vreun prefix si pt mobile in Romania?

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

eu am sunat azi pe fix cu 01054 - 2,98c si cu 010012 cu 2,98c
iar pe mobil cu 01054 cu 13,7c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

prefixele astea se pot folosi doar pe telecom nu?nu si pe alti provideri de tel, asa e?.Eu una pe Alice nu pot folosi prefixele astea de pe telecom.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

aha! eu am arcor si poate de asta nu merge, sun si tot sun si e nr inexistent. stie cineva care merg pe arcor?

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

hallo

asa e cu prefixele pt telefon nu merg numai daca ai netz de la Telecom.

pupici

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

haha

Mergi la inceput