Viata in Germania (42)
Raspunsuri - Pagina 22
zuzi.simona spune:
vai fetelor, cat ati postat de mult cat am lipsit! ma bucur!
noi am tras o fuga pana in romania, cu masina, f. obositor, nu mai vreau sa repet experienta prea curand, dar aveam bagaje multe si apoi acolo trebuia sa inchiriem o masina, mi s-a parut mai comod asa, asta e! am adus-o pe antonia, deja am si dus-o la internat azi dimineata, am aranjat-o, apoi am fost cu ea la scoala, avea o figura tare speriata saracuta cand am lasat-o acolo fara sa inteleaga o boaba, am stat toata ziua cu grija, dar am sunat-o si e totul ok, ii place la internat ca e cu copii si sunt tare multumita, i-a placut si la scoala...ce mai , mi s-a luat o piatra de pe suflet; de acum ne tinem de program, o iau vineri la pranz si o duc inapoi duminica seara, o sa stau numai pe drumuri, ca de fiecare data o sa fim in alta parte...
cu reparatiile la vapor mai dureaza putin, termenul era miercurea trecuta dar s-au lungit, oricum eu am vizionat cam toate magazinele mari din duisburg, aici e santierul, ma mai duc si maine o tura ca s-au mai terminat din provizii, apropo nu e nici una din voi pe aici, prin zona, sa bem si noi o cafea?!
cam astea ar fi noutatile, si cred ca am reusit sa pun si poza ca oamenii
va pup
poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Carmi spune:
Bine ai revenit, Simona ! Lasa ca o sa se obisnuiasca Antonia la scoala, bine ca ai rezolvat. Sunteti o familie frumoasa, am vazut poza. Numai bine !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
mihaela_specht spune:
Simona bine ai revenit
mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Christel spune:
Multumesc mult, cum se numeste glazura asta la pachet, de unde ai luat-o?
Am luat si eu mai demult un pachet(pachetul era verde, era cu gust de menta, dar pasta era roz cu alb), de asta zici? Eu am facut atunci niste floricele din ea, au iesit destul de tari, pentru decorarea buburuzei, ma gandesc ca trebuie un pic mai moale, nu? Tu cum ai adus-o la consistenta dorita, pe baie de aburi, ai mai pus si ceva apa? Ai putut sa o intinzi subtire cu facaletzul(nu s-a lipit?),cum ai intins-o?
Multumesc.
quote:
Originally posted by tinatache
Christel, pt buburuza eu am luat glazura gata facuta la pachet, sunt diferite culori si tot din zahar.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Christel spune:
Multumesc Tumpi, chiar am nevoie de bafta sper sa-mi iasa frumoasa buburutza si sa n-o dau in bara tocmai acum. De buna stiu ca o sa iasa buna, dar decorul sa vedem daca sunt in stare sa-l fac! Sper sa iasa bun tortul, ca-l duc si la gradinita, daca era pentru noi nu era un asa mare dezastru!!!!!!
Am mai facut Buburutza alta data dar am imbracat-o intr-o crema de frisca roz, dar acum parca as incerca reteta originala.
Papadie colorant din asta de care zici tu am luat, toate culorile, sa vedem ce o iesi!
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Christel
Multumesc mult, cum se numeste glazura asta la pachet, de unde ai luat-o?
Am luat si eu mai demult un pachet(pachetul era verde, era cu gust de menta, dar pasta era roz cu alb), de asta zici? Eu am facut atunci niste floricele din ea, au iesit destul de tari, pentru decorarea buburuzei, ma gandesc ca trebuie un pic mai moale, nu? Tu cum ai adus-o la consistenta dorita, pe baie de aburi, ai mai pus si ceva apa? Ai putut sa o intinzi subtire cu facaletzul(nu s-a lipit?),cum ai intins-o?
Multumesc.quote:
Originally posted by tinatache
Christel, pt buburuza eu am luat glazura gata facuta la pachet, sunt diferite culori si tot din zahar.
Cristina
christel, imi cer scuze, am vb prostii, am luat glazura alba sau incolora si am pus tuburi de culori in ea. Sunt si glazura si tuburi la Dr. Oetker, gasesti la raionul de amidoane, cioco pt prajitura.
Sunt in pungi, scrie pe ele cum le lichefiezi, fie in apa calda fie la microunde. Apoi torni pe praji si modelezi si un cutit, dar tb sa te misti repede ca se intaresc.Daca faci punctele, de ex.,ar fi bine sa tii punga cu restul in apa calda, si treptat mai torni cate un punct.
Eu am facut albinuta, am turnat galzura galbena pe to tortul si apoi dungile le-am facut cu ciocolata vrac topita.
Cristina
Pet spune:
Buna fetelor! Sigur pic ca si musca in lapte dar am o rugaminte la voi. Vreau sa cumpar pe ebay hennè de la un neamt dar nu inteleg o boaba din conditiile de vanzare. Daca aveti rabdare sa dati o privire si sa-mi ziceti ce si cum. Va rog tare mult! Linkul e asta:
http://cgi.ebay.it/1-kg-Henna-rot-Tatoo-Faerben-Indien-mehndi_W0QQitemZ290093466319QQihZ019QQcategoryZ36856QQcmdZViewItem
Pet spune:
Ce am inteles eu: ca e hennè rosu, transportul pana la 1,8 kg costa 8 e iar peste costa 12 €. E corect? Modalitatea de plata e paypal?
copiloi spune:
quote:
Originally posted by Pet
Buna fetelor! Sigur pic ca si musca in lapte dar am o rugaminte la voi. Vreau sa cumpar pe ebay hennè de la un neamt dar nu inteleg o boaba din conditiile de vanzare. Daca aveti rabdare sa dati o privire si sa-mi ziceti ce si cum. Va rog tare mult! Linkul e asta:
http://cgi.ebay.it/1-kg-Henna-rot-Tatoo-Faerben-Indien-mehndi_W0QQitemZ290093466319QQihZ019QQcategoryZ36856QQcmdZViewItem
Lieferzeit: Die Lieferzeit beträgt ca. 7-9 Werktage nach Zahlungseingang. Ware ist bis Ende 2009 haltbar.
Perioada de livrare este de 7 -9 zile lucratoare, dupa efectuarea platii. Marfa se poate pastra pana la sfrasitul lui 2009.
Versandkosten: Versand national bis 2,2kg 4,40€ , hierüber 7,20€ Versand international bis 1,8kg 8,60€ hierüber 12,-€ / Zahlung erfolgt per Vorkasse oder Paypal
Costuri de livrare: la nivel national, pana in 2,2 kg: 4,40€, ce-i peste: 7,2 euro
livrare internationala pana in 1,8 kg: 8,60€, ce-i peste, 12 euro.
Plata se face fie intai prin virarea banilorsi apoi livrarea marfii, fie prin Paypal.
Si da, e henna rosie.
Alina
Pet spune:
Multumesc tare mult Alina! De aici ar trebui sa inteleg ceva important?
Henna Pulver wird nach der mitgelieferten Beschreibung gemischt, auf Haut oder Haare aufgetragen und ergibt wunderschöne, natürliche Färbungen.
Man kann die angerührte Hennapaste z.B. mit einem Pinsel auf die Haut auftragen, nach kurzer Einwirkzeit abspülen, und erhält so bis zu vier Wochen haltbare Henna Tatoos. Aber auch zum Färben von Haaren und Kleidungsstücken eignet Henna sich hervorragend. Unser rotes Henna ergibt auf der Haut wunderschöne , warme Brauntöne und färbt das Haar in einem herrlichem, natürlichem Rot.
Sie kaufen 100% reines Henna dem keine weiteren Stoffe beigefügt wurden, auf Wunsch senden wir Ihnen gerne eine Rückstandskontrolle . Mit jeder Lieferung erhalten Sie eine zweiseitige Beschreibung mit detailierter Anleitung zum Erstellen von Henna Tatoos und zum Haarefärben mit Henna .
Nur 4,40€ Porto ! Vergleichen Sie mit unseren Mitbewerbern