Viata in Germania (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by lili_ka

pt tarife ieftine mergeti aici:

http://teltarif.de/db/res.html?019x=0&kurz=ja&ve=1&takt=61&von=Analoganschluss&ziel=Rum%E4nien

lili_ka

da, cel mai ieftin de pana acum, adica ce scrie e adevarat 010012 - 3 ct/min
eu actualizez saptamanal - www.billiger-telefonieren.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

eu sun la nr asta in tara si imi zice ca e inexistent..voi cum sunati, fac eu ceva gresit?

miha

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmi

Mihaela, cel mai bun e asta: http://www.billiger-telefonieren.de/tgeb.php3 , descarci programelul si il actualizezi cam o data la 4-5 zile, asa afli care sunt cele mai bune prefixe. Acum in top e 010012 cu 3 centi.
Gabi, tu pe 01054 de unde-l iei? Ca in lista mea nu apare.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Cami..de pe acelasi site pe care l-ai dat si tu...aparea in primele 25

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by misha-germ

eu sun la nr asta in tara si imi zice ca e inexistent..voi cum sunati, fac eu ceva gresit?

miha

Miha...mai repeta numarul...si mie imi zice cateodata tot asa, dar inchid si mai formez inca o data si suna normal...cred ca depinde de linia telef. cat de incarcata e.

Alina...tu ti-ai luat vara trecuta si nu ai avut voie sa ai 2 cetatenii.Mihaelei i s-a spus foarte clar si eu deja vad ceva bun aici...pana anul acesta nu aveai voie sa pastrezi ambele cetatenii...fetele stabilite in De prin casatorie...acum putem sa o pastram si pe cea romana...ce ma bucur...ca cea romana costa aproape 800 de euroi daca ´trebuia sa renunti la ea si TREBUIA ca nu aveai de ales...si mai asteptai si pana la 1 an de la Romania sa-ti vina actele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by gabi66

quote:
Originally posted by misha-germ

miha

Miha...mai repeta numarul...si mie imi zice cateodata tot asa, dar inchid si mai formez inca o data si suna normal...cred ca depinde de linia telef. cat de incarcata e.

Alina...tu ti-ai luat vara trecuta si nu ai avut voie sa ai 2 cetatenii.Mihaelei i s-a spus foarte clar si eu deja vad ceva bun aici...pana anul acesta nu aveai voie sa pastrezi ambele cetatenii...fetele stabilite in De prin casatorie...acum putem sa o pastram si pe cea romana...ce ma bucur...ca cea romana costa aproape 800 de euroi daca ´trebuia sa renunti la ea si TREBUIA ca nu aveai de ales...si mai asteptai si pana la 1 an de la Romania sa-ti vina actele.

Gabi,crezi ca nu stiam?
Citeste si tu cu putina atentie linkul pe care i l-am dat Danei.
Eu am spus clar ca e vorba de partea germana a "cetateniei"mele.Da,la partea romana a durat cam 8 luni sau mai mult.

Cetatenia germana se poate dobindi nu numai daca esti stabilita aici prin casatorie.Si nu numai cele venite aici prin casatorie pot sa o pastreze pe cea romana .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Buna seara fetele,

Ce tip de zahar pudra imi recomandati, care sa contina si amidon? Imi trebuie pentru a face o pasta de zahar sa ornez un tortulet.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

fetele e eadevarat ca atunci cand ceri cetatenia germana te intreaba de ce vrei cetatenia germana?eu am stat si m-am gandit ,daca primesc drept de sedere nelimitat de ce sa mai iau cetatenie germana?sau?de fapt nu strica mai ales ca acum le poti pastra pe amandoua.
si eu cred ca difera legile de la land la land.
Alina tu ai primit cetatenia dupa 3 ani,probabil e altfel in Bayern dar aici stiu sigur ca numai dupa 5 ani se putea NRW,poate de anul asta sa se fi schimbat.
PUPICI LA TOATE

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Christel, poate Gelierzucker sa fie ce cauti tu? http://www.suedzucker.de/gelierzucker/01_zucker.html

------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Christel

Buna seara fetele,

Ce tip de zahar pudra imi recomandati, care sa contina si amidon? Imi trebuie pentru a face o pasta de zahar sa ornez un tortulet.

Multumesc.

eu as folosi martipan pt ornat.(pe care-l poti modela si colora cum vrei tu).

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Mihaela ai dreptate..daca ai drept de sedere nelimitat nu stiu de ce ne mai trebuie o cetatenie in plus, care pana sa o obtii iti mananca mii de nervi si stai cateva luni in stress. Eu una nu am intalnit nici o problema in a-mi rezolva problemele aici..poti sa ai un cont bine merci in banca, poti sa-ti faci un contract de mobil, ceea ce inainte de 1ianuarie nu prea se putea ,ca erau cam sceptici cei la shopuri cand vedeau straini, poti sa-ti cumperi o masina pe numele tau si chiar o casa..cum mi s-a intamplat mie zilele trecute. Am crezut ca o sa comenteze cei la banca, dar a fost ok avand in vedere sederea mea aici..asa ca intrarea in Ue ne-a scutit pe multe de o carutza de nervi.
Spunea cineva pe forum si chiar am si o pritena care si-a facut cetatenia germ ca sa scape de drumurile la Bonn. Acolo mai mergem o data la 10 ani pt schimbarea pasap sau te miri pt ce prob banala pe care o rezolvi o data la ceva timp si o plimbare la cativa ani nu e chiar un stress.

pupici si sa aveti o primavara insorita

miha

Mergi la inceput