Viata in Germania (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

LA MUlti Ani! sa fiti iubite si apreciate.
VA doresc o zi frumoasa si calduroasa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

www.infotainment-radio.ro/" target="_blank">radio

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=4&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multi ani mamicilor!

N-am mai intrat de ceva vreme pe aici,ca bb nu prea ma lasa,dar azi am recuperat tot.

Gabrianah,nastere usoara!Si eu am avut nastere indusa dupa 8 zile de la termen.Travaliul a durat 17 ore,dar durere am simtit doar jumate de ora.Recuperarea a fost tare rapida.Sper sa fie si la tine la fel de usor!

Am vazut ca discutati de provideri si convorbiri cu Ro.Eu v-as recomanda www.m-net.de/index.php?id=1" target="_blank">asta .
Noi avem flat in De si in Ro,iar nota de plata e 60€.Net-ul merge foarte bine.Sper sa va placa,ca eu sunt tare incintata ca vorbesc zilnic cu mama.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by mihaela_specht

www.infotainment-radio.ro/" target="_blank">radio

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=4&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">dennis

apropo de radio, eu ascult kiss fm si radio 21,imi plac la nebunie.Fetele e o zi asa de frumoasa,as iesi putin sa ma plimb,dar tb sa astept un curier,sper sa nu se strice vremea mai tarziu.
Deja incep sa-mi infloreasca ghioceii galbeni in geam, e o incantare a ochiului.
Pana la urma fetele din Mü, nici un semn referitor la o intalnire?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Eu cred ca nu se merita cu 19,90 pt. 500 minute.
Eu telefonez in RO cu 010012 3,2 centi pe minut.

toate cele bune
narcisa

De ce nu citesti ...ca doar romaneste am scris!
500 de minute cu 14,9, iar Frei rund um die Uhr e 19,9
Eu vorbesc acum cu 1,00 ct/min pana la ora 9,oo si cu 1,50 tot rund um die Uhr.Primul este -01054, iar al doilea -09001035.Sau 01084 - 1,70 ct/min.
Nu pune boticul ca e un fel de gluma mai serioasa, prima fraza.

Fetelor....va urez LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA FRUMOASA...ca noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Mihaela...SARUMANA!Ne-ai dat o veste grozava, sper sa fie valabila in toate Land-rile.

Zuzu...pai daca platesti abonamentul si ai pastrat linia fixa sa sti ca sunt impreuna.Si noi la T-Online tot asa procedam.E conditia de baza cand intreb vreun Anbieter...sa-mi ramana nr.de tel. ca e foarte usor de retinut.

Carmi...trebuie sa-i spui Vertreter-ului tot ce te doare(chiar daca va trebui sa-ti notezi).De faptul ca nu se aude prea bine, intreruperi, ecouri....De bine, de rau cu toata neseriozitatea T-Com-ului si a T-Online-ului macar acum am prefixele care scad pe zi ce trece.
Si apropo...Osolita...si la prefixele de la T-Com...se mai intrerupe si nu poti reface legatura, se aude cu ecou(da noroc ca sunt mai multe prefixe).

Ana...fii tare ca nu mai este cat a fost...iar m-am gasit eu experta sa incurajez!

Doina...asa cum oamenii sunt diferiti, asa si posibilitatile sunt diferite.Si noi vrem sa ne luam alt Computer, iar pe acesta sa-l ducem la Romanica.Dar mai dureaza.....

Mergi la inceput

tumpi e rumänisch-deutsche radio.de europa fm stiu si eu dar asta e mai interesant.
gabi cred ca e valabil in toata Germania.

vreme frumoasa si aici in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

La multi ani, fetelor!
mihaela multumim de stire, e foarte utila.
ana sper sa vina bebele singurel, daca asa iti doresti. ii place acolo la caldurica... sa ne tii la curent cu ce se mai intampla
gabi66 am spus de vorbitul pe Internet pentru ca e convenabil si pentru cei de "acasa", din Romania, si pot suna si ei gratuit cand vor sau cand au vreo problema, noua si de-asta ne-a convenit. dar asa e, ai dreptate, nu toata lumea are computer. nici ai nostri nu aveau dar am reusit de bine de rau sa le incropim ceva inainte sa plecam, niste harbulete, au mai luat si ei una-alta de pe unde s-au descurcat, mai un CD, mai un monitor amarat, numai cat sa ruleze un Windows 98 sau 2000 si sa le putem instala ceva pe ele. si am fost surprinsa sa vad cat de bine s-au descurcat, nu ma asteptam sa se adapteze atat de repede. cred ca le e foarte dor de noi si de-asta acum, daca ar fi dupa ei, ar sta toata ziua pe "telefon" cu noi .
tumpi si mie mi-ar placea sa ne intalnim, sa va cunosc si eu pe cele care stati in muenchen, dar eu deocamdata nu pot iesi din casa, stau toata ziua cu bebele si nu am curaj sa il las decat cu taica-su, in week-end. numai ca ultimele week-end-uri au fost cam agitate pentru amandoi, el a fost foarte ocupat si bebele a fost racit asa ca si eu am fost ocupata tot timpul .

http://andrei.point.ro
http://b1.lilypie.com/dOMSp2.png

"The only thing we know about the future is that it will be different." - Peter F. Drucker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

[quote]Originally posted by mihaela_specht

LA MULTI ANI

fetele am sunat la primarie si am intrebat despre cetatenie.a zis ca se poate pastra si cea romana dar numai dupa 5 ani de stat in Germania. costa in jur de 250 #8364; si dureaza in jur de 6 luni.iar dreptul de sedere e nelimitat de la 1 ianuarie.
pt cetatenie daca nu ai facut scoala sau ceva pregatiri aici iti vor da ei sa citesti sa vada daca ai cat de cat habar.

va pup

LA MULTI ANI !

buna o intrebare : esti sigura ca dupa cinci ani de sedere in DE iti poti lua cetatenia? eu stiam de opt ani.

Mergi la inceput

lili 5 ani de casatorie

Mergi la inceput