Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
la multi ani, andreea!
philip, personaju` ie unchiu` paul
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:

ANDREEA 
Sa mai treci pe la noi ... 
Vazut pozici de IoanaG si Carmen 

O saptamana frumoasa tuturor ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
alice2004 spune:
Buna dimineata !!
LA MULTI ANI Oana (Doamna Floare) si Andreea
, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua !! 

Andries, multe
pentru vestea cea buna, sa fie o sarcina usoara si far de nici un fel de probleme !! 
Liliana, 
, imi pare tare rau pentru ce s-a intimplat !! Sa ai grija de tine !!
Olivia, dvd-ul este in limba romana, cred ca am uitat sa spun atunci cind mi s-au cerut detalii despre el ! Daca era in engleza, nu cred ca l-as fi cumparat !!
La dermatolog cred ca saptamina asta ajungem, ca doftorita aia smechera nu-i de prins decit pina in orele 11 am la cabinetul ei !
Daria , si noi avem fotoliu din acela cu dora the explorer, Andrei este foarte incintat de el si se uita cuminte stind in el la toate desenele !! De cumparat l-am luat din Billa si nu l-am umflat pina la capat, ca mi s-a parut ca nu se sta foarte bine in el asa ! Sa vezi ce fain este cind vine si nepoata-mea la noi si isi aduce si ea fotoliul ei si stau amindoi ca belferii si se uita la televizor ...
In rest, sintem OK, cu ceva muci omumik, sper sa nu fie ceva serios !
O zi linistita va doresc si o saptamina usoara pentru tata lumea cu multa sanatate ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Nu am reusit sa citesc din urma, poate recuperez mai tarziu. Am fost om al muncii 12 ore pe zi, de miercuri pana ieri, a venit soacra la noi si a stat cu Matei, asa ca am putut sa-mi ajut husbandul la targ (care targ a fost peste asteptarile noastre, sa ma laud un pic
).
Asta-i partea buna, cea mai putin buna e ca bunica a venit racita praf, asa ca azi dimineata s-a trezit si Matei cu nasul infundat, tuseste un pic si stranuta din 10 in 10 minute. Asta-i viata, mi-am asumat riscul din start pentru ca nu am avut alta solutie, asa ca dau cu siropuri naturiste si osscilo.
In rest, sunt sclava pe plantatie azi, fac mancare, curat, spal, ca doamna mama de sot nu face absolut nimic cat sta la noi si poate e mai bine asa, ca a trebuit sa spal din nou niste vase "spalate" de ea.
O saptamana minunata va doresc!
cristalina spune:
Neata mamici!
Liliana, imi pare tare rau!
Ai grija de tine, data viitoare o sa fie bine!
Adeluta e o dulce, deja stie ce vrea.
Papadie, la multi ani sanatosi si voiosi, sa ai parte numai de bucurii!

Andreea, la multi ani cu bucurii si impliniri!

Andries, felicitari pentru cele doua liniute, sa fie intr-un ceas bun!
Ioana, dementiala Maria cand face plaja...hehehe
Andreea, sanatate multa si sa nu vi se mai intample! Pupi cu paharul pe picior e un dulce...:)
Carmen, frumoase poze...
Lia, sanatate maxima.
Olivia, Maria nu cere la magazin pentru ca o duce tanti Ioana peste tot asa ca la magazinele astea mici de cartier e ca la ea acasa...
Dar cand nu stiu cum sa o potolesc ii zic sa mergem sa luam jucarie (adica ii iau o punga de pufuleti cu surprize, ea se joaca cu surpriza si eu mananc pufuletii...:)))
Roxi, lasa flacaul sa se manifeste de mic...:)))
Aseara noi am avut "distractie de lumea a treia" cum zice John...Care mai zice ca astea sunt tare educative...:)
Intrase o musca mare si grasa de pe casa scarii la noi in casa si se plimba din sufragerie pe hol si inapoi...A alergat-o Maria si a ras cu hohote cel putin juma' de ora de musca aia, noi ne uitam la ea ca la spectacol...:)))
"Muscaaaa, unde esti!?" "Muscaaaa, vino'ncoace!"..."Mamiii, uite cine a vinit!"....![]()
![]()
Bine, ei ii place sa converseze animalele, se mai aseaza pe langa cate un catel din asta mic si prapadit si incepe "cum te cheama?!" "catzi ani ai!?"..."un' te duci!?"...hehehe
Noroc ca nu pune mana pe ei...inca!
Ieri am chemat si noi preotul sa ne sfinteasca si noua casa ca asa e obiceiul cand te muti in casa noua...
Si pentru ca aveam motiv sa ne intalnim i-am chemat si pe ai mei si pe ai lui John. Si ne zice nenea preotul ca vine la 1...si se face 2...si se face 2 juma' si culc copilul, si se face 3. Ne-am pus la masa ca eram lihnita de foame...Pe la 5 fara un pic cand taiasem si mancasem tarta apare si taica popa..."aaa, pai de ce nu mi-ati zis, credeam ca sunteti singuri!"...hehehe
Si facusem la preparate si aranjasem masa asa frumos...cu multe chestii de post, am facut prajituri...ce sa mai, m-am jucat de-a gospodina...:)
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
Neatza!
La multi ani Papadie si Andreea! Sa fiti fericite, sanatoase si sa va bucurati de cei dragi! Cite un buchet de
si din partea noastra!
Andries felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Liliana, imi pare tare rau! Sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste greutati si sper sa rasara si soarele cat mai repede si pe strada ta!
Roberta, multa sanatate lui Matei! Si eu am reusit sa racesc si Stefi a stranutat ieri si i-a curs un pic nasul, dar se pare ca cu Osciloccin si o frectie cu spirt camforat aseara azi dimineata s-a simtit mai bine.
Cristalina, sper ca ai ajuns la dr. si ca te-a linistit spunandu-ti ca analizele sunt ok si bebelusul la fel.
Vrabiuta, dar la ce ora se culca Lia de se trezeste asa devreme? In weeke-nd Stefi s-a trezit pe la 7:30, dar am luat-o cu noi in pat si ne-ma mai jucat si rasfatat pana pe la 8:30.
Diana, la dr. cu tine! S-ar putea sa fie niste chisturi, dar cel mai sigur este un control.
Am tuns-o pe Stefi sambata, a stat foarte cuminte, sper sa reusesc sa-i fac niste poze.
Mi-am deschis si eu paginile cu pozele tzucureilor si cu Pupi de Andreea. Pana la sfarsitul zile le voi vedea si eu.
O saptamana buna va doresc!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
papadie spune:
Multumesc fetele dragele
si
ca asa e bine sa incepem de lunea dimineata.
Andreea
La multi ani fericiti!
Andries sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bb sanatos!
Polu imi pare rau:( Dar nu pot decat sa te incurajez si sa-ti spun ce mi-a spus mie dr. mea: ca dupa pierderea unei sarcini femeia ramane insarcinata mult mai usor si ca sa-i dau bataie dupa prima menstruatie. Insa pe tine daca te-a chemat dr. la inca o eco inseamna ca sunt sanse sa fie bb mik la lokul lui.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
cristalina spune:
quote:
Originally posted by papadie
... Dar nu pot decat sa te incurajez si sa-ti spun ce mi-a spus mie dr. mea: ca dupa pierderea unei sarcini femeia ramane insarcinata mult mai usor si ca sa-i dau bataie dupa prima menstruatie.
Cam asa a aparut samburica...punct ochit, punct lovit...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andries spune:
La Multi Ani!! Oana si Andreea!!
Sa fiti fericite, sa fiti iubite, sa aveti noroc si multa sanatate. Practic daca ai sanatate, poti sa schimbi tot restul!!
Eu azi la birou ma bucur ca am greturi (ca o fraiera ce sunt, ca mi-a spus doctorul mai de mult ca daca am greturi inseamna ca merge bine) deci cu cat sunt mai galben-verde cu atat sunt mai binedispusa, spre uimirea colegelor...![]()
Andries
Andries spune:
si Liliana, chiar doream sa-ti mai spun ca de data asta, la sarcina asta nu am facut nimic special, pur si simplu, dupa ce am pierdut-o pe cea din vara imi luasem gandul... dar uite ca nu-i cand se pregateste, ci doar cand se nimereste! Sanatate!
Andries