Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Super simpatica Andreea...

Pe mine Maria daca ma prinde imbracata in ceva cu nasturi sau in halat ma pune sa ma dezbrac! Asa ca tricourile sunt de baza ca altfel as umbla numa' in chiloti prin casa. "dezbaca-te! dezbaca-te...arata butica!"

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Ioana, si la noi e la fel, avem bona de doi ani si inca se lasa cu plansete la plecare.
Aseara l-am pus pe Radu la masa, si intre timp m-am apucat d e gatit. La un moment dat mi-a cerut voie (fuaaarte politicos)sa se descalte putin. Cand am scos capu' din oalele mele copilu manca foarte tacticos dintr-un baton, cu sosetele trase pe maini, pe post de manusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina ale noastre-s gemene ca...DanydeVito si Arnoldsi io exact la fel procedez,sticsuri si desene(si mergea bine),dar cum ma misc un pic ii cu ochii si mainele pe mine
Felicia este super Andreea cu perlele ei...btw,io-l cautai si pe Liviu in poze da nu l-am zarit!Pupici
Edit,ca m-a dat pe spate Raducu cu mancatul cu manusi!!!
Cristalina si DanydeVito la fel face,este innebunita dupa tzatzucile mele,sunculitze si buric,ma intreaba"ai lapte in tzatzuci"?,eu zic nu,"da' in buric,n-ai"?

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana...super simpatica Maria...:)))
Mie imi arata tare mandra cum avem noi toata familia bebe in burtica...si ea, si John...si eu dar de burta mea deja s-a plictisit.
Oricum cum vede bucata de piele e in extaz.
Asta vara o cauta pe tanti Ioana pe sub fuste, ca era singura cu fuste din anturaj...hehehe

Eu sunt curioasa cum o sa reactioneze ea la faza cu alaptatul si in general la bebe...:)

Ina, Maria e fana "manushi" facute din sosete...Facem "bos"!
Mai nou trebuei sa ne punem toti sosetele pe maini si sa vorbim cu ele...i-am aratat o data si a distrat-o foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza la cucuiete!!

Noi am avut un we...plimbacios.Nimic n-am facut pt casaVineri prin oras si la crasma...sambata la plimbari si in vizita,duminica in parc...era ca la nebuni la noi.
La noi cu plecatul e lejer.Cad era bona,pecam cand dormea,acum sta cu mama si nu face scandal.S-a invatat saracul ca noi o tundem zilnic si el ramane acasa.O singura data s-a lasat cu lacrimi si l-am luat cu noi pana in statie,cu tot cu bona.Si acolo,uitandu-se dupa tramvaie, a uitat de noi.Dar daca sunt in zona,ori in casa,ori afara,nu ma scapa din ochi si daca ma departez de el la plimbare,striga dupa mine de zici ca e abandonat,chit ca e cu tat-su.
Chestia cu dezbracatul...o practica cand ma vede intrand in casa,trage de haine,sa fie sigur ca nu mai plec.
Seara avem un ritual.Unul din noi il ia in brate si fuge sa se ascunda.Celalalt vine din urma sa caute copilul.Ne ascundem dupa usa in dormitor.Urmaritorul se face ca ne cauta :pe dupa dulap,pe sub pat,dupa perdea...si tot intreaba:uuuundeee e copilul?O fi aici?dar aici?iar piticul se da de gol cu gratie,raspunzandDaca vrei sa iti raspunda,intrebi: cum face lupul?...si el,de dupa usa:auuuuuuuTe ia si rasul,cautandu-l.E o chiraiala la culcare,de sculam vecinii.

cristalino....la voi parca e serial...si zilnic 'vizionam' cate un episod.Parca imi vine sa iau pop-corn si sa ma asez cood la cititGrozave povestile voastre si tu ai talent la povestit,nu gluma.

Roxa....felicitari...ai spor,nu gluma.Sa pui poze cu inainte si dupa dieta,sa ne clatim ochii.Io cred ca ajungeti in toamna la gradinita

roberto...spor la umblaturi!Cand vine masina?Sa bagi o poza,ca apoi sa ne bagam noi degetele in ochi de invidie

Ioano....mama draga...noi suntem ca Fata Morgana una cu cealalta.Ne zarim doar in statii intre doua tramvaie si apoi ne intrebam daca am fost prin zona.Io zic sa spargem ghinionul si sa ne dam intalnire dimineata in statieDeci da...am venit intr-un 3,verde cu doua vagoane.Unde erai?
Eu cred ca gorodicii i se face dor de tine cand pleci si nu te mai lasa sa pleci.S-a saturat de tanti Geta,cred.

Daria....te mananca in fundutz ca pe maimutze ,asta ca sa ma 'esprim' plastic.Zi bodaproste ca e cuminte fata.Daca era un Speedy Gonzales si tu singura cu ea cat e tati in delegatiuni,ce te faceai,a?Te agatai de lustra,iti zic ioE fata serioasa,mey...ce ai cu ea?Crezi ca e ca ma-sa...sa 'bucaleasca' masculii pe mese?(ce rea esti...n-ai pozat o buca din aia sa o vedem si noi)

pako...sanatate la puiul mic si...super replicile Andreei...chiar asa...ia inchide tzatza,ca daca pica?

Lia...frumosi copii...si fata e grasuna bine.Nici nu ai zice ca are probleme,dupa cum arata.Sper sa gasiti problema si sa o rezolvati.Sanatate la pui!

ina...pai Raducu e un gentleman...mananca cu manusi,nu?De ce sa se murdareasca pe mani?Cred ca pe mine ma umfla rasul si alergam dupa aparatul foto.

Olivia....faaaaaaineeee pozele de la petrecerea piticilor.Nu mai zic de cealaltaDeci asa activitati pt pitici...mai rar.Iar 'Olivia cea mica'...e un dulce.Imi place ca e asa serios si concentrat...ca un inginer care asculta cum tureaza motorulNu stiu...are ceva in ochi...de am senzatia ca daca s-ar uita la mine asa si m-ar ruga ceva...m-as face presh
Deci mai astept 'acostari',daca nu percutez io.Dar in genere,incerc sa termin toate si sa stau apoi in liniste de vb...ca ma 'nervez sa ma frece careva cand io vb cu tine.Ete de aia ma apuca ore mici.

Gabi...bine ai revenit!!!sa va fie de bine vacanta!!Si ai dreptate...fara odor nici o vacanta nu e completa,chit ca mergand cu ei,nu mai ai liniste.Asa am patit si noi.Dar muuuuusai sa ne povestesti mai pe larg si sa pui poze...sa ne treaca caldurile cand vedem peisajele.

aliiiiiceeeeeeeeeeee....iar disparusi?Ce tot faci?Ce face Andrei?Ce ati mai hotarat cu bubitza?Treci si zi ceva...sau iar esti cu nasul in dosare?

Pasariq...fuse soacra si se duse?De ce n-ai pus-o la spalat vase?
Bey...te-ai stricat de cap...de ce vrei sa mai slabesti?Daca te mai chinui mult,cand o sa deschida Pasa geamul,o sa zbori mai ceva ca pasaroiul mic de Coco,te pierde barbatul printre crengi

Deci...ma duc sa bag o cafea,ca am obosit cat am scris

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Hahahhaha...v-am rupt cu mesajul anterior...e cat o pagina.De abia dupa ce am trimis,am vazut ca e cat Casa poporului.Deci sa va luati seminte si pop-corn,ca bere n-aveti voie

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Popcorn cu "limonata"?! Nu rimeaza...Si o bere din cand in cand nu face rau...:)))

Mergi la inceput

Pai tocmai,ca face prea mult bine si ori sunteti la serviciu,ori cu pitici,deci trebuie sa fiti freshEhhh...hai...fie...o bere fara alcool

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Noricico n-avem voie popcorn si bere ca suntem la diete
Deci tu erai,ihihihi te-am nimerit de data asta,io merg pe jos, asa ca ne putem face cu mana in fiecare zi in statie la billa
Io cred ca daca as avea lapte in "tzutze" sigur ar vrea sa manance si Maria,asa ca-s tare curioasa cum va reactiona botoshica!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Aha...Ioano...deci la Billa...cred ca traversai strada si ti-am taiat caleaAzi ai pus-o...ai ghinion,ca trecu pisica...roscata

Iar diete?Oricum,cristalul nu intra la diete...iar o puneti la regim de apa cu mere??Macar sa fie apa,mere si bere

Nora

Mergi la inceput