Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 25
carmenp spune:
loool, una usoara da` eficienta nu iaste?![]()
quote:
Originally posted by kim222
Carmen dieta este cea pe care ti-am mai dat si io...si ai zis ca este prea grea
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
kim222 spune:
hi,hi...cind s-o inventa.....cred ca o sa asistam la disparitia persoanelor superponderale...
asaca ..duamna..putin vointa va rog!![]()
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
Lia cand mergeti cu Andreea la doctor? asteptam vesti!
Olivia hihi ce distractie pe capul vostru. cum a fost la sarbatorirea centenarului? spor la dieta!
Carmen sa stii ca si mie mi s-a parut grea si de netinut....dar cand am vazut kilogramele adunate....care nu se mai dadeau jos...am hotarat sa pun piciorul in prag, mai ales ca vine caldura si nu imi placea deloc cum aratam. asa ca ....se poate, crede-ma! in primele doua zile e nitelus mai greu pana la pranz dar se adapteaza organismul. hai, curaj! vezi ca e si topic dedicat la femina.
Anca ce mai faceti, sper ca trecut guturaiul, da?
Liliana esti ok? care e AMR-ul? mai da si tu un semnde viata.
Daria trebuie identificata cauza infectiei pentru ca e posibil sa fie infectie bacteriana sau problema hormonala. succes colegei tale.
din pacate educatoarea noastra de la gradi are nu stiu ce treaba zilele astea...si nu e prezenta. joi trebuie sa mergem. deja am amanat cam mult treaba....sper sa o rezolv totusi pana la sfarsitul saptamanii!
o zi frumoasa tuturor!
roberta04 spune:
'Neatza!
Azi m-a trezit copilul meu la ora 6, anuntand foarte serios:" Mami, tlebuie sa ne sculam, tu chiar nu vezi ca e soale afala??" ![]()
Asa ca, la ora asta eu sunt deja satula de activitate.
Ma inscriu si eu in clubul leneselor, pentru care dietele sunt mult prea severe, eu daca nu mananc pana la pranz lesin cu siguranta.
Dar de vreo trei saptamani beau si eu apa cat de multa si parca am mai dat jos un pic...(mi-e groaza sa ma cantaresc
).
Astazi am programat deplasari pentru plata diverselor facturi, sper sa reusesc (ultima data cand am fost cu Matei la banca sa platesc mobilele, m-a rugat politicos agentul de paza sa ies cu copilul afara, macar pana se linisteste, ca se apucase de urlat de nu puteai auzi nimic in jur, nu stiu ce a avut ca nu a mai facut niciodata asa).
Si pentru ca Petro e plecat in Bucuresti, fug la mama sa ma alint si eu un pic...![]()
Va doresc o zi frumoasa, cu copii sanatosi si mame cat mai suple!
pako spune:
Am fost ieri la dr. cu ochisorul...chiar se desumflase si era ca inainte, adica incetzosat doar si putin rosu....se umflase de la prea multa secretie urata....probabil ca a fost de la musetel....acum apas si nu mai iese nimic din el...la cat a iesit in week. of, of
leeloo, esti o scumpa....acum ca nu-l mai vad asa umflat si arata si el normal mai m-am linistit...Te inteleg perfect cu excursia...am plecat si noi numai 3 zile sa ne relaxam si dadeam cate 2 telefoane pe zi sa vorbim cu andreea noastra.
am apucat sa vad si eu poze cu mandruta Ioanei...hehe..ce haioasa e cu palaria...pupici
g_ioana spune:
Neatza cucuietele,io-s cam suparata si fara chef de vreo 2 zile
ca se apuca mandra iar de urlat cand plec de acasa dis de dimineatza, da' ce urlat, nici la vaccin n-a urlat asa!!!Am intrebat-o de ce plange,zic poate s-a intamplat ceva si mi-a raspuns ca "bunica Geta face obraznicii"
(btw,mai sunt cupii care stau de ceva timp cu bonele si urla dupa mume?)
Cristalina tine-o tot asa fara umflaturi pana la termen
deci mai avem "oleaca"pana la galerie,parca vad ca facem Pastele pe forum..pupici donsoarei care traieste pe picior mare
Daria io zic ca fiecare cupil cu personalitatea lui,fi multumita ca-i cumintica decat sa fie maimutza,a mea se baga in toate grupurile de cupii si-i imita ca o maimutza!
Roxi,ouauu,felicitari pentru vointza,si io merg pe jos pana la servici,si trebuie sa urc un deal asa ca
aseara aveam tot 55
Olivia super pozele si piratul,Maria a fost tare incantata si mi-*a propus sa mergem la metro sa-i cumpar si ei "chestie din aia pe care se dau copii"!A..si vream sa-ti spun ca ti-a mai crescut parul!!![]()
Leloo sa va fie de bine a doua luna de miere
(mamaaaa ce ma roade invidia)asteptam pozele cu nerabdare!!!!Pupici mamosului de Stefanutz!!
Liliana cum te mai simti???Sper ca bine,pupici
si
Noricicooo cu ce tramvai ai venit azi la servici,cu unul verde cu 2 vagoane??????
Hai sa avem o zi buna
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Neata!
Gabi, bine ai revenit. Ma bucur ca a fost frumos in Caraibe si v-a placut, chiar daca ai venit tu racita (trece repede) si v-a fost tare dor de Stefanut.
Roxi, tine-o tot asa. Toata admiratia pentru vointa.
Olivia, succese maxime cu dietele. Faine pozele de la petrecere, cred ca a fost mare distractie pe capul piticilor.
Roberta, alintaturi placute...hehehe
Azi dimineata Maria se auzea din dormitor cum tragea de taica-su la 6 dimineata..."tezeste-te! tezeste-te!" Si la noi e bezna de la rulouri, da' avea si ea mancarici in fundulet...
Felicia, bine ca s-a dezumflat okisorul. Va urez sa treaca repede si numai cu masaj...
Ioana, Mariile noastre oricum se iau de mana...:)
Tanti Ioana e la noi de 1 an jumate, o striga noaptea in somn sa se joace cu ea, le e drag una de alta...Insa...cand e sa plec trebuie sa ma ascund, sa o pacaleasca, sa nu ma vada ca altfel nu pot sa ies pe usa! Niciodata nu am plecat si Maria sa stie, numa pe ascuns!
Aaaa...si de atata timp nu a reusit sa o culce nici macar o data!
Si mai are dimineati cand o apuca jalea "mamiii stai aici cu mine, mamiii unde esti" in care sta lipita de zici ca nu am mai dat pe acasa de o luna...![]()
Asta ca sa stii ca nu esti singura...:)
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Cristalina 
multumesc pentru incurajari,meei si io ma ascundeam pana acu,da' nu mai pot ca sta lipita de mine,nu ma scapa din ochi nici o secunda si nu mai merge nici cu mituire nici cu nik!!!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
La noi e asa....Mergem la teveu, o intreb ce desen animat sa vedem, ea miorlaie ca nu vrea printesa, nu vrea motanu, nu vrea sho-i-ceiu...Eu pun un desen pe care nu l-a mai vazut de ceva timp, ii zic ca ma duc sa aduc ceva de mancat (la ea merge cu saratele sau grisine...ca la cinema cu floricelele...
)
Si in toiul actiunii cand baga grisine si e captivata de personaje ma strecor pe usa...
Fara desene nu pot sa ies pe usa in zilele cu bazdaci...ma miroase. Norocul meu e ca nu trebuei sa fiu la servici la ora fixa, sa semnez condica. N-as avea nici o sansa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pako spune:
eu n-am probleme de genul asta....ma intraba unde ma duc si ii spun ca vin repede
bai, pe mine ma amuza cuvintele pocite ale andreei.....la telecomanda zice culumbanda....la lingurita zice lumbulitza...hehe...
am un sutien de alaptat si nu-l inchid de fiecare data....in primele zile cand alaptam andreea nu suporta sa le vada asa "in vant"...stiga dupa mina "maaamiii, inchide tzatza, maaamiii inchide tzatza"