Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 24
roberta04 spune:
DARIA, vazut Giulia, e asa de domnisorica, zici ca are 4 ani!
CRISTAL, 105-110 cm?? Woaw!! Matei e piticut rau inseamna la 96 cm...Dar e si printre mezinii de aici, ma consolez eu...
ROXI, felicitari pentru kg pierdute! Ce dieta tii? Parca daneza?
cristalina spune:
Roberta, Matei are inaltimea potrivita. Maria e cu mult peste medie, are talia medie a unui baietel de 4 ani. (dar asa eram si eu cand eram mica...pe urma am intrat in randul lumii...hehehe)
Daria, tinem pumnii sa fie bine la vaccin. Vrem poze!!!![]()
Roxi, felicitari!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Buna fetele, m-am adunat si eu in sfirsit de pe drumuri... Parca am fost plecata o luna si nu o saptamina jumate - la birou ma astepta treaba ca la balamuc, inca nu mi-am revenit cu fusul orar, m-am intors cobza de bolnava, dar una peste alta in Caraibe a fost absolut super!! Poze va promit ca pun mai pe seara, sa aveti cu ce va delecta miine dimineata.
Piticul era sa faca infarct de bucurie ca m-a vazut acasa, m-a luat la pupat de nu se mai oprea, drept urmare nici sa ma duc sa arunc gunoiul nu am mai putut, asa de frica ii era ca o sa dispar din nou... Oricum tin sa va spun ca parca concediul in doi nu a mai avut asa farmec (desi noi am fost in a 2-a luna de miere...) ca inainte sa-l avem pe Stefan - amindoi am stat numai cu gindul la el...
Gata, ma duc sa mai citesc din urma, macar capitolul asta...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
heheh Gabi bine ai revenit! am avut eu un feeling azi, ca tocmai vroiam sa scriu cand trebuia sa te intorci. cred ca Stefan a fost super incantat cand a venit. de abia asteptam pozele si relatarea mai pe larg! chestia cu concediul in doi o stiu....e tare greu fara pitic. singura treaba e ca ei nu prea inteleg nimic din preumblari...e mai mult oboseala.
multumesc pentru felicitari dragelor....chiar ma simt super ok cu ceva kg in minus. mai sper la minim 3 in urmatoarele 9 zile....dupa care ma declar super fericita.
szivarvany spune:
Leeloo - deci baga poze ! Bine ati revenit ! Cred ca Stefanutz ti a facut o surpriza super faina 
INTREBARE: ce analize se recomanda pt aparitia unor cosuri mari, inestetice, daca toate tretamentele date de cosmeticiana si dermatolog au dat kix si nu ajuta ... se merge la gicolog si endocrinolog ??? 
Are colega mea problema asta ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
roberta04 spune:
DARIA, sper sa nu vorbesc prostii, dar stiu ca se poate lua o proba chiar din cosul respectiv si se analizeaza...
Edit ca am reusit sa citesc tot din urma- am vazut poze cu cei mai frumosi copii din lume, chiar le-am "savurat" pe toate pe indelete! Pupici la toti!
O mentiune speciala- m-a emotionat tare cadoul pe care l-a primit Norica de 8 Martie!
leeloo2004 spune:
Nu am citit tot din urma dar am vazut vestea despre "martisorul" lui Andries si nu puteam sa nu intru si sa o felicit si eu!! Sa fie intr-un ceas bun - sarcina usoara iti doresc! 
Pako - am citit si despre necazurile tale cu cel mic - vreau sa-ti spun ca si Stefan a avut de la nastere un canal lacrimal infundat - spre norocul lui la el nu s-a infectat, insa vroiam sa te linistesc ca i-a trecut doar cu masaj local (destul de energic, asa cum mi-a aratat asistenta medicala) cu ser fiziologic, executat in fiecare seara dupa baie. Mie mi-a spus sub nicio forma sa nu folosesc ceai de musetel la ochi! Nu s-a rezolvat repede, doar dupa citeva luni, insa s-a rezolvat. Multa sanatate si sper sa se rezolve si la voi cit mai repede!
Daria - si eu stiu ca se poate lua din cosul/furunculul respectiv si se da la analiza - stiu ca se produce chiar si vaccin sau medicament special pe baza acestei analize - in Buc stiu sigur ca se face asta la Instit. Cantacuzino.
Fetelor va pup si ne mai auzim miine!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
'neata..la noi sint 24 de grade! ...ce bine!
Noi am avut un sfisit de saptamina numai cu distractii...Vineri petrecere si papa mult si bun..Simbata am fost la o colega de gradinita de a lui Uka...a fost cea mai draguta serbare a unei zi de nastere..la care am participat pina acum...Duminica parc la greu...
Am aflat ca nu-mi trebuie trimitere de la pediatru,la speech therapist !!!Este un program subventionat de guvern!
Roxa felictari! Cu singuranta vei mai slabi 3 kg! De aiz am reinceput si io ![]()
Gabi bine ai revenit..abia astept pozele!
Felicia ce-a spus dr? ..ca Roxa zic si eu..de la ceaiul de musetel..ai intretinut infectia deja prezenta...
Lia ma bucur sa aud ca vei merge la alt dr....Daca Dea nu ia in greutate ceva nu este in regula..si nu cred ca colicii sint problema..
Vazut poze..pe Giulia cea linstita ....pe duamna Gorodica!
...si "cocoanele" de la Iesi!
Adela voi sinteti ok?
carmenp spune:
vazut piratu`
si petrecerea, vazut mama de uka pe tobogan
roxana, da-mi mai multe detalii despre cura ca zau ca ma apuc si io;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,