Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 23
g_ioana spune:
Avem si noi niste poze noi:))
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762391855046/photo/294928804272204736/15
Am vazut pozele de la cuconiada,cool,cam imbracati barbatii aia
din poze pentru o cuconiada![]()
![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
pako spune:
Marcela, esti o scumpa....multumesc pentru articol...mai m-ai salvat tu o data asa
Ochisorul nu e bine.....s-a umflat in josul lui, la cearcane...nu ma lasa sa-l ating nici cum ca plange rau...maine dimineata mergem la doctor.
Ma tot gandesc care e cauza...daca de la lapticul meu nu e...ma gandesc ca de la ceiutul de musetel...ii mai spal obrajii cu ceai si totodata dau si pe la ochisori...sau o fi tras curent...nu-mi dau seama.Cum plange, cum ii iese secretie galbena in loc de lacrimi...of,of.
carmenp spune:
uofff, uofff, pupam cele doua mame ingrijorate

edit, vazut baschetbalista

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
buna dimineata
mai dragelor imi pare rau sa aud asa vesti de lunea.
Felicia nu este de la laptele tau, mai curand de la musetel...nu e ok deloc la ochi. probabil iti va da azi un unguent cu antibiotic si sper ca totul sa treaca rapid.
Lia ai mai schimbat laptele Andreei? eu tot ma gandesc ca de la asta s-a stricat la stomacel si nu a mai luat nimic in greutate. colon iritabil sau enzime deficitare la varsta asta....nu cred sa fie, e de abia un sugar. parerea mea este ca doctorul o sa o treaca pe vreun lapte HA (hipoalergenic) si cam asta....ca ar fi singura solutie. pishul cu miros acid poate fi si de la faptul ca urina e concentrata de la cantitatea mica de lapte pe care o bea. oricum succes mult la doctor, si tine-ne la curent.
vazut pozele de la Iasi, tare frumoase, a fost ceva distractie acolo.
Daria, chiar, tu? macar sa vedem dovada dansului cu "Antonio"? ![]()
o saptamana frumoasa si usoara tuturor!
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Imi pare rau tare sa aud de copii bolnaviori, ii pupam sa le treaca repede!
LIA, si eu zic ca e bine sa-i faci analizele! Sanatate multa!
Am reusit sa vad pozele de la cuconiada, se pare ca v-ati distrat frumos, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung! Poate next time!
IOANA, am vazut si shmecheruta ta cu palariuta, e o frumoasa!
In rest, nu am apucat sa citesc, sunt bucatareasa si mama cu norma intreaga, copilul meu a fost tare nervos doua zile si, in premiera, a plans dupa noi cand am plecat, asa ca acum recuperam!
Am emotii marii, am dat vineri avans sa rezervam o masina si acum parca vrem alta (de la alta firma) si Petro e in fierbere pe acolo sa recupereze banii, nu stim ce sa alegem...
Mai revin mai tarziu!
O saptamana minunata tuturor!
cristalina spune:
Buna dimineata!
Sanatate multa piticilor bolnaviori.
Si nervi de otel mamicilor ingrijorate.
Imi amintesc cum a fost cu Maria in greva foamei 3 luni, imi venea sa ma arunc de la etaj...
Va urez sa treaca repede repede!
Lia, sa-ti traiasca frumosii! Ce bine le sta impreuna...
Roxi, pupam okii frumosi ai clonei...din ce in ce capata aerul unui copil mai mare...:)
Ioana, frumoasa poza cu baschetbalista...iar aia cu palarie mi-a placut la maxim...hihihi
Ce se distreaza cocoanele pe la Ieshi...brava!
Daria, si nu-l traseshi tu pe Antonio de elasticul de la kilotzi si pentru mine!? Ntzzz...![]()
Sambata am fost in vizita la nepotelul meu de 4 ani (pe care Maria l-a pupat de l-a albit...:))) si Maria e cat el de inalta si ceva mai grea, iar vara-mea zice ca el are 110cm!
Noi am masurat-o si are sigur 105cm...:))) Eu cred ca au gresit ei cu 5 cm. La kg oricum il ia de departe.
Si duminica i-a luat taica-su adidasi marimea...(statzi pe scaun!?)...31!!!!
(nu va speriatzi
ii sunt mari, dar nu a mai vrut sa-i dea jos din picioare asa ca i-a cumparat)
Io raportez 3 zile fara umflaturi...De la perdaf mi se trage...:))
Azi dimineata cand mi-am luat tensiunea era 10 cu 5. Am sa rog o colega sa aduca tensiometrul la 2 zile ca sa vad cum stau.
Si am mancat pe saturate dar nu foarte sarat si nu am mai baut acidulat.
O saptamana frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Salutare !
Si o saptamana faina sa aveti !
Aici pozici, DAR nu cu mine in dezmat, ci cu mandra
http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=96
Multa sanatate puilor mici, Lia, Mitzu si Pako multa rabdare !
Cristal - l am prins de buk in numele tuturor
Ma bucur ca nu apar ini nico poza pe site ul local.
Ioana - sar`na, ne basketbalim non stop, noroc ca avem vreo treij de mingi, deci e faaain. Pupam Gorodik cocheta si frumoasa ! 
Gata, scriu mai incolo k nu poci de sefi ...

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
szivarvany spune:
Am uitat ceva care ma chinuie rau: Giulik e prea cuminte. Stiu, sunt nebuna, dar cand 10 copii alearga, se zbenguie, ea sta langa mine si i urmareste in liniste ...
Asa`i ca mai sunt si altii ca noi ???
Si ink ceva: maine mergem la vaccin. Dupa care i cumpar bicicleta cu roti ajutatoare si casca si tot tacamul. Ca i a placut si s a dat tare fain aseara pe o bitza imprumutata
Daca tot nu se zbenguie, sa faca sport ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by cristalina
[Io raportez 3 zile fara umflaturi...De la perdaf mi se trage...:))
Azi dimineata cand mi-am luat tensiunea era 10 cu 5. Am sa rog o colega sa aduca tensiometrul la 2 zile ca sa vad cum stau.
Si am mancat pe saturate dar nu foarte sarat si nu am mai baut acidulat.
mai ce bine imi pare cand vad ca functioneaza perdafurile. ma gandesc ca faimosul comitet nu fuse creat dejaba. pupici multi si sa nu mai probleme de astea!

Robi succes la trecut nervii domnisorului.
fetili raportez 2.7kg pirdute in 4 zile....sa imi tineti pumnii sa o tin tot asa!
carmenp spune:
roxana, felicitari, uauuuu, crapa invidia in mine, hai, la mai mulet chile gios
dariaaa, po-ze in dez-matz, nu te coti;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,