Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 21
cristalina spune:
Daria, nu toti sunt la fel...unii's mai exuberanti, altii's mai potoliti.
Iar unii exagereaza de-a dreptul...:)))
Ieri de exemplu a vazut Maria niste baietei de 5-6 ani se jucau de-a impuscatelea prin niste santuri pline de namol lasate de aia de la distrigaz....(imi venea sa stau cu gura pe ei sa nu-si rupa vreo mana p'acolo)...Pe langa faptul ca se dusese sa se bage si ea in santz cu un batz pe post de pusca si am luat-o in urlete de acolo, tot drumul spre casa s-a pitit dupa tufisuri si ne-a impuscat pe mine si pe tanti Ioana!!! Ca la nebuni...
Iar acasa mai sare dupa cate un colt cu pistolul in mana si urla "mainile sus!".
Pe de alta parte am niste prieteni in Germania, au copil model. Invata poezii, picteaza (numai unde i se spune!) oamenii pe care ii picteaza chiar arata a oameni...e linistita, are o privire serioasa, si se uita la documentarele cu animale cu un mare interes! Asa e ea!
Si-s de acord cu Caro...cred ca exagerezi ca si eu am vazut-o zambind in multe poze...:)
Andrea, parca mai ieri ne spuneai de doua liniute. Sarcina usoara in continuare!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
vazut balerinele, is taaare gigea Caro, zau daca nu! si idea cu facutul costumelor este super, si eu am admirat de fiecare data rochitele Feliciei. daca se arunca si in costume de baietei apelam si noi la ea de la anul!![]()
Marcela, mersi, sper sa ma pot tine de ea.
Andreea m multi pupici si sa treaca depresia!
Daria hahahahaaha cipendeili? distractie placuta!
roxanaz spune:
moama da ce se intampla fetelor? asa liniste...nu a mai fost de mult la noi. http://good-times.webshots.com/photo/2256304790088100014mZvQuJ eu am pus cateva poze noi cu cupilu''
ca de noi astia batranii precis va saturarati.
kim222 spune:
Azi "ne petrecem"....asa ca munca..saptamina viitoare!
Asa deci si prin urmare...mi-am readus aminte ca-s femeie..si m-am imbracat cu rochie...ba mai mult mi-am amintit ca s-a inventat oja si mi-am facut si unghiile!
Uka...a fost in soc..de la ce e mama? (adica ce este asta si de ce te-ai imbracat asa)....a tras concluzia...umos (frumos!)...apoi a urmat intrebarea...nonii(pantalonii)?...Traducerea insemind...frumos frumos iti sta cu rochie dar acum pune si niste pantaloni ca se vad picioarele!
La fel de fascinat a fost de dresurile mele...nu mai contenea din pipaiala....Saracul copil..nu si-a vazut mama niciodata in fusta! Ce-a facut America din mine!![]()
Roxa eu nu tin nici o cura...doar ca maninc mai putin, fara pine (doar arabeasca) si fara dulciuri...Ieri am avut chiar pizza! Eu am tinut daneza de 2 ori..Maninci bataita! Tot nu ai fost sa vizitezi educatoarele!
Carolina superbe fetele ca deobicei! Cumnata ta mi-a adus aminte de bunica mea..ea mi-a facut toate costumele la gradinita si apoi la scoala...Este foarte talentata..un magazin cred ca este o idee super!
Andrea usor ..usor...si in curind trece! ..hi,hi..si vin altfel de oboseli :)))
Daria , nu toti copii sint la fel..si Giulia poate este mai interiorizata..Uite Uka..nu ne pupa niciodata..nu vine sa ne mingiie sau sa fie alintat..niciodata!
Andries ..multe greturi iti doresc atunci! Eu nu stiam de teoria asta...Eu nu avut greturi absolut deloc, nu pofte..nu vome...nada! ..si toto a fost bine!
Liliana AMR-ul??
Anca spor la cautat case..eu credeam ca este ceva urgent..
Dorsilia spune:
hello!
scriu putin k scriu cu stanga, sunt cu Dea la leganat...scuze ca intru sa va felicit asa tarziu dar am mari probleme, stiti despre ce e vb deja, cred, ca am postat in disperare peste tot...pe scurt reiterez:Dea nu mai ia in greutate si nu papa mai mult de 500/zi, deokmdata nu am descoperit cauza desi am fost la doi dr deja. sotu, mama mi-au zis s-o las sa creasca cum si cat poate dar asta park e o viziune cam spartana de genu` "scapa cine poate"...sunt amarata rau...nu are rost sa mai insist...poate da Dzeu sa fie bine
am cam citit totul dar de raspuns nu mai tin minte cui trebuia sa o fac
Daria eu am gasit pe site cos de bschet de 2 marimi, pt 3-5 ani si unul reglabil pana la varsta scolara....tu ai gasit? n-am retinut daca da, pana la urma
Papa, pupe la alunele lu macu
Roxa, pupu la bubita lui Pat
Alice, si noi mucarim in grup de o saptamana, sanatate
Moniq, jos palaria, k de obicei:)
Olivia, merci de compliment, sanatate tatalui tau si vazut pe Uka Tarzan
vazut pozele tuturor puilor vostri si-s minunati de-a dreptul, sa va traiasca!
Lui Dani ii ies 2 masele simultan, drept pt care e mai fitzos, in plus si mucos.
La Dea ecografia fontanelara a relevat faptul unei hipoxii medii la nastere, desi a luat Apgar 10, nu inteleg de ce vede d-na asa ceva la eco, pt ca nu a avut nevoie de ventilatie, nu a fost la ATI dupa nastere si am auzit-o plangand imediat dupa expulzie, nu era cianotica precum Danut, care abia miorlaia un pic acolo. E drept ,a avut circulara de cordon la nivel cervical, destul de stransa dupa parerea neonatoloagei, dupa parerea ginecologului meu insa circulara a fost laxa, asa ca nu mai stiu....ideea e ca a primit amarata de ea o caruta de vitamine B complex de luat, 2,5 ml pe zi, si 1,5 ml de Viusid, pt cresterea imunitatii si a apetitului. Si peste o luna din nou la control la eco. Una peste alta atata trag cu puiul mic de nu mai vad lumina de la capatul tunelului parca...nu stiu, deja intreb ca nebuna stanga-dreapta cat papa altii, ce papa, cum papa, ca sa vad noi une ne situam...hai ca nu va mai fa ccapul mare si voua.
Nu mai stiu incotro s-o apuc insa. Sa fie spitalul ultima solutie pt ea ?!
sa fiti sanatosi, eu nu stiu daca o sa mai am energie sa va scriu de acum incolo pana nu se indreapta situatia
kim222 spune:
Daca tu ai convingerea ca Dea este bolnavioara si ceva nu este in regula..mergi la cel mai renumit pediatru din Timisoara..si de ce nu la Bucuresti. Nu-ti vei gasi linistea pina nu vei avea raspunsuri la intrebarile tale...este doar o idee...
Andries spune:
Lia, asa patit mama mea cu sora mea cea mai mica. Manca cat sa nu moara de foame, eu tin minte ce disperata era, lua in greutate si mai putin de 500 pe luna. Problema se pare ca a fost stomacelul care nu ar fi fost chiar pregatit ...si accepta numai atata mancare cat sa nu moara de foame, am mai spus, mama cand vedea un copil pe strada ca musca dintr-un biscuit de exemplu...incepea sa planga de se uita lumea la ea sa vada daca a patit ceva. Era tare greu.
Ma rog, ideea e ...ca nici un doctor nu a gasit nici un tratament si si-a revenit de la sine pe la vroe 4 ani cand a inceput sa recupereze ce nu mancase...acum e didamai omul si nu are nici o problema.
Sanatate multa!!
Andries
Andries spune:
dar bineinteles ca trebuie sa mergi cu ea la doctor...poate ii nimereste un tratament...ca si doctorii astia lucreaza cateodata pe nimeritelea!!
Andries