Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Alice!! Tot ce-ti doresti!
Cori ...multi ani si pentru tine..si te mai asteptam cu vesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI ALICE SI CORINA!
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite, sa aveti parte numai de bucurii!!

CARMEN, La Multi Ani si mamei tale, sa fie sanatoasa!
OLIVIA, si incearca sa iti incurajezi tatal, cred ca iti este tare greu acolo, departe!

Eu sunt rupta de oboseala, sunt la al doilea targ in 8 zile, nu imi mai simt picioarele, vine soacra mea si sta cu Matei cate doua zile, fuge apoi acasa, eu bag mancare dimineata la 6 (ea doarme cu copilul 3 ore la pranz, sa nu fiu rea dar nu curata un cartof, trebuie sa-i las si pentru ea ca la copii), curat si spalat noaptea (sau deloc...). Norico, suntem la Sala Polivalenta pana duminica, urmatoarea chestie de gen e in iunie, din cate stiu eu.
Nu am cum sa vin la marea distractie sub nici o forma, ajungem la 8 seara acasa...rupti...si dimineata o luam de la capat.
Si daca tu trebuie sa slabesti, eu care-s cat balena trebuie sa ma sinucid!

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE MAMICILOR PERFECTE DIN CLUBUL PITICLONTILOR! SA FITI IUBITE SI RASFATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumim, multumim... adevaru`i ca de ziua ei se gasi sa-si faca trigliceridele, care a naibii trigliceride tuma` acu se gindira sa fie nitel mai mari ca rindu` trecut, de unde toata ziua telefoane sa-i indrept moralu`, uof, uof, mai, mai. norok ca se ia cu ilinca si mai uita
alice, uelcam tu za clab, io una m`ac pe virfuri cind ajung la us avecinii de la trei;)) hai, spune-ne repede ce cadouri ai primit si cum te-ai distrat azi (sa nu pomenesti cuvintul "dosar";)))
papa, tot fac analiza pe tecst, io ieream fetita misto;))? loool, da` stiu ca le ai cu incurajarile pup melu` pe benghi
cristal, da, da, o sa se arate zina a buna dimineata care-o sa-tz implineasca toate dorintele din ziua aia cum merse cu subtilitatea?;))
andrea&roberta, next time
olivia, ufff, imi pare rau!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen..scuze..sa-ti traiasca mamica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

n-am vrut sa treaca ziua la mine pana nu ii urez si eu la multi ani lui alice si tot ce-ti doresti sa se adevereasca
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor si la multi ani!
Olivia imi pare atat de rau pentru tatal tau! sper din tot sufletul sa mearga la doctor si sa isi revina din starea asta depresiva. si multe imbratisari pentru voi.
Robi succes mult la targuri si sa va mai si odihniti.
Nora eu nu am tinut niciodata diete restrictive de genul danezei dar vad ca cu Monti nu ma mai urnesc. deci musai trebuie sa fac ceva. cred ca 13 zile nu se darama cerul.
Patrick are pana la urma o buba urata in interiorul obrazului, am vazut-o ieri. deci ce sa manance saracul copilul meu...ca stiti si voi ce rau dor chestiile astea. sper sa ii treaca....cat mai repede.
pupici tuturor si o zi super frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele cucuietele si la multi ani,sa fim sanatoase si iubite!!Si multa sanatate si multi ani pentru mamicile din dotare!
Olivia,tare-i grea singuratatea la orice varsta,ii doresc sa-i treaca repede depresia tatalui tau si tu sa ai putere sa-l incurajezi si sa-l scoti din starea asta!Multesi multi
Roxi,of,of,ca tare-s suparatoare bubitzele astea,mandra a avut acum vreo 2 saptamani la baza unui dintisor si tot asa se vaita ca o doare dintisorul,de intrasem la banuieli pana am vazut bubitza.Cand incepea sa manancea plangea mititica de durere,io i-am dat cu o solutie de la farmacie cu glicerina,nistatin si anestezina parca si i-a trecut in vreo 3 zile!Il pupacim pe Pat sa-i treaca repede!!!
Roberta bafta multa la targ!
Beii daca se apuca Noricica de slabit,ma apuc si io,sic!,da' io nu pot sa nu mananc ca ma doare capul si-s nerfoasa asa ca m-am hotarat, de maine merg pe jos la servici si in fiecare seara fac abdomene si alte alea...a..si renunt la paine,sa vedem ce succese o sa am!
Cristalina ai primit ceasul sau tot o carte?Io fata prevazatoare am inceput de duminica sa-i sugerez ce mi-as dori asa ca azi deja sunt incaltata ca pantofii cadou de la iubitelul meu!
Hai sa avem o zi usoara si frumoasa

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Laaa muuulti aaani !
Sa aveti o primavara insorita de bucurii si impliniri, cu muuulta sanatate !
Sa primiti cadourile dorite si muuulte flori

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
Inca nu mi-a ajuns socrella, asa ca am intrat sa va salut si sa va urez inca o data o zi minunata!
Azi e "baba" mea, in gluma am ales-o si barbatul meu (dragut ca intotdeauna ), m-a sunat sa-mi spuna ca e o zi exact ca mine- insorita dar rece(subliniat cuvantul) si zburlita (bate vantul)!
ROXI, pupici lui Pat sa-i treaca bubita repede!
Lui Matei cred ca ii erupe o masea (eu credeam ca le are pe toate), pentru ca sta cu mana in gurita, a avut doua seri un pic de febra si nu mananca aproape nimic.

CARMEN, sanatate mamei tale, chestia cu trigliceridele se manifesta din plin si la noi, mama le are de 3 ori fata de normal si eu la dublu (cica-i mostenire genetica).
Nu mai stiu ce am citit, recuperez cred saptamana viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani doamnelor frumoase!
O primavara asa cum va doriti!

Eu am ceas nou...de fapt ar trebui sa spun ca am ceas...:))))
(pe cel pierdut il primisem de ziua mea de la John, era taaare frumos...pe ala nici macar nu il cerusem...hihihi)

Olivia, multa sanatate tatalui tau! Sa-si revina cat mai repede.
Carmen, sanatate mamei tale!
Vrabiuta, sa ne povestesti cum a fost la serbare!
Roxi, pupam sa treaca buba si sa iasa maseaua repede.

Azi mergem la doftori, sa-mi iau analize, sa fac ecografie, sa imi zica doctorul sa beau apa si sa nu mai mananc...:)))
Sper sa nu ma bata tare...:)

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput