Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 15
cristalina spune:
Asta cu ciocolata nu functioneaza pen' ca Maria nu mananca ciocolata. Sa o amenint ca nu-i dau sa manance in general cred ca ar fi o mare bucurie pentru ea...:))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Beiii, ma amuzai de necazul altora sa-mi fie rusinica![]()
Alice pustoaico iti doreai in sufletzelul tau sa sune postasul di doua ori la usa ta,drept cadou???
Noricico da' tu cate kg ai ,asa pentru curiozitatea mea,de te apuci de slabit?
Meii, a mea se spala pe dinti in fiecare seara, da' dimineatza numa in week-end sau cand este cu noi ca bunica Geta n-o spala,ca nu stie procesul tehnologic
Mai nou, nu manca mar deloc, asa ca dupa masa de pranz o pun sa manance mar pentru ca "ti se albesc dintii,mamii daca mananci"asa ca ia o gura de mar si se duce la oglinda sa vada cat i s-au mai albit!Iar de stat cu gura deschisa ca la stomatolog a invatat tot de la minimax,ca i s-a umflat maseaua lui Tupu si a dus-o Norton la dentist:)))Asa ca la teorie nu ne intrece nimeni!
Mai am o ora si revin
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
Nora__ spune:
Ioano...pt mine sunt prea multe...tre sa dau 2-3 jos
.Sa ajung iar la 53....ehhh...vise...Efectiv nu ma simt bine daca ma strang hainele sau vad ceva in plus.
Al meu cupil ma dispera cu spalatul pe dinti...daca s-ar putea sa stam numai in baie,ar fi ok.Si dupa ce il spal,nu mai lasa periuta din mana si se tot freaca pe dinti cu ea.Trebuie sa-l pandesc sa i-o iau.Si deschide o gura maaaaree...sa il spal si pe masele..si sus si jos...ma mir si eu ce pasiune a facut pt spalatul pe dinti.
cristalule...apropo de umflat...a fost odata un film...cu niste oi scapate in lucerna...si s-au umflat ca cimpoiul...si le prindea ciobanul ,le punea pe o parte si cu o tzepusa,le gaurea stomacul.Si la un moment dat,a gresit la una,locul si...na!...a ajuns ingeras.Chiar nu stiu de ce m-a marcat asa tare secventa...dar mi-am amintit de multe ori de ea,mai ales cand eram balonata![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Nora, asta e de incurajare sau de "ia aminte"?!![]()
Daca-l vaz maine pe nenea doctorul cu un ac mare si gros (sau variatiuni pe acesta tema...andrea, sula...) sa fug!...:))))
Ma duc sa-i bat un apropo subtil lui John, cum ca maine ar fi 8 martie si mie mi-ar trebui un ceas...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Cristal - spor la subtilitati 
Am uitat sa va zic o kestie; duminica seara am fost prin Praktiker de unde Giulik a iesit cu bubite pe mana dreapta, ca o urticarie. Asa ca, dupa crizele panicoase ale lu`tata`so, i am bagat pe gat Claritine si urma sa o dau cu mixtura. Nu credeam ca reusesc ca de la crizele lu`tata`so se molipsese si ea ...
Si de atunci, fi`mea ne cauta de bube sa ne unga k pe indieni (ea se unsese toata seara) 
La noi functioneaza povestile inflorite si magice ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Nora
[tre sa dau 2-3 jos.Sa ajung iar la 53....ehhh...vise...Efectiv nu ma simt bine daca ma strang hainele sau vad ceva in plus.
asa si eu. numai ca dupa ceva nebuneli am de dat mai mult de 2-3....de maine incep daneza. sunt curioasa cat ma tine
quote:
Originally posted by Nora
cristalule...apropo de umflat...a fost odata un film...cu niste oi scapate in lucerna...si s-au umflat ca cimpoiul...si le prindea ciobanul ,le punea pe o parte si cu o tzepusa,le gaurea stomacul.Si la un moment dat,a gresit la una,locul si...na!...a ajuns ingeras.Chiar nu stiu de ce m-a marcat asa tare secventa...dar mi-am amintit de multe ori de ea,mai ales cand eram balonata
filmu' ala e "Departe de lumea dezlantuita", taaare misto film. cu marele Alan Bates
nici la noi nu merge santajul. poti sa ii promit orice, nu vrea nimic. nici cioco, nici Pooh, nici masini, nici pompieri, nimic. e un incapatanat si jumatate, cat ma-sa si ta-su la un loc
Nora__ spune:
cristalule...zi-i lui John ca daca iti ia ceas,ai sanse sa te dezumfli:D si daca se umfla de indignare ,ii arati o andrea...ca nu cred ca ar fi impresionat de sule![]()
Era de incurajare,ca doar n-ai pascut lucerna.Dar sa vezi ce vioaie se sculau oile alea si behaiau vesele dupa ce le dezumfla![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
vrabiuta spune:
mai intai si mai intai LA MULTI ANI!!!! tuturor sarbatoritelor, in grup, ca zilele astea s-a lasat cu petreceri, vad!
noi suntem bine, cu exceptia faptului ca dupa gripa ceea de pomina am facut o indigestie groaznica... din lac in put! acuma cica ma simt mai bine dar astept cu interes sa vad ce mai urmeaza. oricum gripa i-am dat-o si lui tati, cadou de martisor.
azi avem serbare la gradi (carolina, buna idee, o sa o pun si eu in practica la anul
). educatoarea zice ca de la grupa mica mandra e singura care stie toate cantecelele... deh, ce sa zica si ea? acuma sa vedem daca o sa le si cante la serbare, sau le pastreaza pentru la anul. o sa faca tati poze, asa ca o sa am sa va arat.
noi ne spalam pe dinti in gasca, eu si lia. o spal eu la inceput, apoi imi pun si eu pasta pe a mea si ne spalam sincron
e ca si cum m-as uita intr-o "oghinda fermecatica" (cum ar zice lia pui). din pacate, oricat ne-am spala pe dinti, dantura de lapte e compromisa. sper din suflet sa ii iasa si dintisorii definitivi devreme, asa cum au iesit cei de lapte, ca cei din fata sigur nu mai rezista mai mult de un an.
cam atat de la noi.
Nora__ spune:
Roxa...sincer nu mai tin minte masculul,ca eram siderata de ce pateau oile alea si cum le iesea aerul din stomac
Si mai ales ce trist era cand a ratat oaia aia...si cum a behait ea...brrrrrrr...deci io imi si imaginam faza adevarata,ca ii baga sula aia unde nu trebuie.
Cu daneza...depinde cum te alimentezi de obicei si cat ai de dat jos.Io am tinut-o acu un an si n-am dat jos decat 1 kg...Si culmea era ca dieta era mai bogata decat ce mancam io
,cred ca de aia am dat jos asa putin.dar multe fete ziceau ca au rabdat de foame.La mine era prea destul.Cred ca am slabit doar pt ca nu am mancat dulce.Spor la devenit silfida!!
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
kim222 spune:
Azi voi fi f scurta...pentru ca nu am chef...
Tatal meu nu este bine..are inapetenta de 6 luni...a ajuns sa nu mai bea si sa nu mai manince...fara nici un anumit motiv...Am sunat la dr lui fam. si l-am rugat sa -i faca analize (ca dupa el..tat arata foarte bine!) si eventual o internare...
Daca nu are nimic..atunci ramine varianta depresiei...
Oricum mi-a fost asa de mila...ieri la telefon mi-a insirat averea lui..sa stiu unde are conturi, carduri si ce mai are prin casa...convins ca moare...si cineva il v-a gasi in casa mort...