Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 5
danotino spune:
buna fetelor!
cum sa va parasesc? am scris zilnic, dar sunt si in sesiune!
chair ieri am mai avut un examen. mai am 3 f grele.
aurel-cris a fost a 3-a IA. a doua la dacia. prima am facut-o la cfr 2 in iunie 2006, a doua la dacia cu dr cocei, iar pe ultima am facut-o tot la dacia cu dr bechir, dar am fost monitorizata in ambele cazuri de dr bucur.
am fost dimi si am repetat bhcg... rezultatul abia marti o sa-l obtin.
in 2005 am avut o sarcina oprita in evlutie, fara cauze cunoscute, la 7 sapt, dar eu cred ca se oprise de la 6. 3 doctori mi-au zis acelasi lucru, ca fiind sarcina mica , a fost accident genetic. tutu imi spunea ca se intampla des, chiar in sarcini mai mici 4 sapt si fetele cred ca au doar un CM intarziat.am facut apoi toate zoonozele si hormonalele dinou si au iesit ok, deci nu a fost o cauza din asta.
oricum eu de frica, acum suflu si in iaurt, asa ca am repetat bhcg sa fiu sigura ca evolueaza.
nu mai am rabdare pana la eco.
oricum n-o sa va parasesc deloc, chiar daca o sa am burtica.
catty, ce vesti ne dai?
mai, cate fete au facut IA, luna asta. abia astept sa va trag dupa mine.
si mai sunt in pregatire de IA.
micky, te pup.
lorelai, dia dida, bafta azi la IA!
va pup pe toate!
danotino
aurelia77 spune:
Danotino,ai grija de tine iubita si lasa invatatul.Ce-i mult strica.Uite aici niste pentru burtica ta graviduta,si relaxeazate ca-i face bine lui bb.
Micky simtome ??De psihopata.In fiecare luna ma cred gravida in primele 14 zile dupa CM.
Dar lasand gluma ,am avut vceva contarctii de uter si niste intepaturi in stanga acolo unde a fost ovulatia.Asta pana ieri Azi chiar n-am nimic.Om vedea ce-o mai fi.O da dumnezeu sa fi inotat vreunul spre calea de intalnire.
Tutoror un week end placutsi pupici multi
Copilutzu multumesc.Parca si voi aveati probleme de spermograma Cu ce le tratati sau ma insel eu?
catty spune:
Buna fetelor,
DIA sa ai succes la IA si sa iasa cu chisori.
Pai la dr mi-am refacut ieri analizele, am facut control si eco, si totul pare ok. Scurgerile s-au oprit, asa ca e pe drumul cel bun. Aveam lipsa ovulatie, si cred ca e normal, desi un endometru f micut se zarea.
Azi am fost iarasi la firma accea si am descoperit ca faca care a plecat este una de-a noastra, care imi si propusese sa ma duc acolo. Asta ca sa vedeti ce mica e lumea.
Pupici tuturor si week-end placut
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
danotino spune:
buna dimineata!
slaba miscare pe aici si va luati de mine :)
aurel, acum daca sunt in sesiune n-am ce face, oricum nu
ma stresez eu ...cel mai mare stres este daca sarcina evolueaza.
catty ma bucur ca esti ok. astepti rezultatul la analize si cred ca te ocupi de bebe nu? te pup si ma gandesc la tine.
micki, o duminica placuta!
bubulina pe unde esti?
liana ce fac bebici? ai fost la eco?
fetelor va pup pe toate
danotino
catty spune:
Buna dragele mele,
Ce liniste e pe aici. Se vede ca e week-end.
DONATINO, nu stiu ce vom face in continuare. Dr ar vrea sa facem laparo acum inainte de Paste, dar daca ma mut cu serviciul se da totul peste cap. Acum stau si ma gandesc ffffffffffff bine sa aleg cea mai buna varianta de job pt mine.
Pupici tuturor si o zi frumoasa va doresc
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
brunetaeta spune:
lorelai, cum a fost ieri la IA? Spune-mi te rog, la nord medica Cocei a fost singura sau a mai fost asistata de cineva cand ti-a facut IA ? si mai erau fete care faceau IA acolo? cat te-a costat? te rog, orice detalii despre acest cabinet legate de IA as vrea mult de tot sa le cunosc, please.
corinuk spune:
toate fetele!
Catty vezi ceea ce este mai importatnt in momentul de fata!Daca job-ul respectiv merita toata atentia acordai-o!Caci organismul tau are nevoie si el de o pauza!Asa ca pana la laparoscopie relaxeazate!Si eu abia astept sa merg maine la Dr.COCEI caci am auzit ca este foarte dragtuta si poti discuta multe lucruri cu dansa!sa aveti
o dupa-amiaza placuta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
doinidoini spune:
Kora, sigur ca sunt de acord sa ma treci pe lista pscientelor gravi ale dr. Tutunaru, in fond e si minunea lui, nu? Si eu si sotul suntem siderati cum a putut omul asta in doar un ciclu de monitorizare sa ne ajute sa ramanem si natural, dupa ce in ianuarie am avut IA esuat cu un alt dr....
Cred ca il ajuta si aparatura lui foarte performanta. Vineri cand m-am dus la control imediat dupa ce am luat HCG-ul, mi-a si facut o echo sa vedem ca e totul OK, sa nu fie o extrauterina, etc...si am vazut samburelul foarte clar pe aparat...mi-a dat acasa prima lui poza oficiala
Danotino, ce faci surioara, cum te simti?
http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea
dia_dida spune:
Buna seara fetelor acuma am ajuns acasa si am intrat pe forum sa citesc ce s-a mai scris, multumesc de sustinere si incurajari.IA a decurs bine ma rog sa-mi ajute DD si sa ne ajute la toate sa ni se implineasca visul de a fi mame.
Va pup pe toate
LARA76 spune:
Fetelor!!!!! Simt ca innebunesc. Sunt Z7 de la IA, trebuie sa stau linistita dar......simt ca stau degeaba ca sigur nu e nimic. Mi-am pierdut orice speranta si ma gandesc serios la FIV. Nu mai am incredere in nici un dr, nici in dr Moisa dupa faza su sperma tinuta pe cuptor. Am pana acum 4 IA, 2 cu dr. Mihalache de la CFR2 si 2 cu dr. Moisa. Nu stiu de unde sa mai gasesc resurse sa-mi revin, sa fiu optimista si sa cred ca DD imi va da pana la urma un bebe.
Sper sa ma molipsesc si eu de la voi, sa imprumut optimismul si puterea cu care continuati sa luptati pt ceea ce va doriti.
pentru toate fetele.