Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Copilutzu merci mult,ce mai faci fata draga nu mai dai semne de viata,pe unde umbli???
Donatino unde esti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

donatino, ce faci? iti tin pumnii azi la dr, sper sa fie bine
Mie inca nu mi-a venit CM dar astept pt ca intarzierea e probabil de la utrogestan.Mi-am facut si un bhcg ca sa fiu sigura si a fost de 2,2 in Z 28 asa ca...asta e. Am plans, m-am dat cu capul de pereti, am suferit dar in final mi=am revenit pt ca am ajuns la concluzia ca viata mea se rezuma la 2 saptamani de asteptare sa-mi creasca foliculul si la 2 saptamani de asteptare sa vad rezultatul, asa ca m-am hotarat sa incerc un FIV dupa care continui cu IA-urile. Mi-as schimba dr, nu m-as mai duce la Moisa dar parca mi-e jena sa ma duc la Cocei si dupa aia sa ma intalnesc cu astalalta pe holuri.

amzulica, ce-ai mai auzit de dr. Moisa? spune-mi si mie te rog.....

pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Lara, imi pare rau si sa stii ca stiu ce simti.Nu stiu ce as putea sa-ti spun ca sa te simti bine!?Gandeste-te doar ca nu esti singura, ca suntem alaturi de tine sa ca ...poate intr-o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

lorelai, sa dea DD sa fim toate cat mai repede.

Mergi la inceput

Lara imi pare rau dar daca vrei sa schimbi dr fa-o si eu am fost in aceeasi situatie dar pina la urma mi-am facut curaj si am schimbat-o.Daca vrei sa faci FIV oricum nu mai ai ce face la Moisa,asa m-am gindit si eu.Eu sunt multumita de Cocei dar e super aglomerata,daca mai faci IA poate gasesti pe cineva un pic mai liber si bun.Uite este o dr tinara foarte buna Codreanu te poate monitoriza ea si prepararea sa o faca Dascalescu sau Cocei.Eu am patit ca dr Cocei sa fie asa de ocupata sa uite de mine la monitorizare,dar eu facind FIV ma tin de ea.Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, sunt pe-aici nu v-am parasit. mai invat, dar nu prea imi
arde de asta. mai am cateva ore pana ajung la dr si am niste emotii.
nu mai imi curge , dar ma pateaza din cand in cand, iar sanii s-au muiat. nu cred ca o sa vin cu vesti prea bune, dar sper asa un pic...
lorelai, imi pare rau...
lara, la fiv, sa renunti la moisa. gaseste pe cineva responsabil.iti multumesc ca te gandesti la mine. poate mai incerci IA cu altcineva.
aurel inca o data LA MULTI ANI! PS nu stiu daca o sa-ti aduc cadoul dorit, dar asteapta-ma.
micky, sper ca n-ai faut nimic greu azi, nu?
catty
mai fetelor, marryan ne-a uitat? stie cineva ceva de ea? astepta cele II dupa IA, nu?
corinuk, mie mi-a venit CM la 28 zile dupa laparo, la fix...cam asa ar trebui sa-ti vina si tie. dupa care , te pregatesti intens de bebe!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

AUREL_CRIS LA MULTI ANI !MULTE IMPLINIRI SI UN BB CAT MAI RAPID!

Danotino iubita ce faci?te asteptam aici cu sufletul la gura !Sa dea DD sa fie totul bine!
Lara si eu am facut o IA cu Moisa dar nu mi-a placut deloc cum se poarta,asa ca luna asta am fost la Cocei care este superrr dragutza si amabila(m-a indrumat tare bine)si sa stii ca tot am dat ochii cu Moisa prin spital dar..soarta ,nu prea mi-a pasat!
Ioana,copilutzu,Micky,catty imbratisari si multi pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Aurel_Cris, LA MULTI ANI! Cu sanatate si un bb in burtica! Sa nu fi trista, lasa ca va rasari soarele si pe straduta noastra!

Mergi la inceput

Corinuk,Felicia merci mult si la voi sa dea DD sa vina bebeul cit mai curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Marrina imi pare tare rau pentru nereusita ta de la FIV.Fii tare si nu-ti pierde speranta.Stiu ca e greu dar incearca orice care sa te tina pe linia de plutire.
Ioana mult succes la FIV.
La multi ani Aurel-cris. Sa ti se implineasca toate dorintele si mai ales cea mai arzatoare....adica
Si la toate sa ni se implineasca dorinta asta.

ali

Mergi la inceput