Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Initial creeata de mary35a

Buna ziua si
La multi ani !

Intrebare:
A facut cineva I.A.D. la Dr. Moisa?
Banuiesc ca a facut multa lume, dar m-ar interesa si cine a reusit si la a cata inseminare, pareri, bani cheltuiti, sau daca a mai facut cineva I.A.D. in alta parte in afara de Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Initial creeata de roxy-bamby

Salut! a facut cineva IA in cab.particular nu la giulesti cu Diana Cocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE!! Sa dea DD ca primavara asta sa fie ultima in care mai varsam lacrimi de suparare si in curand sa ne tinem toate in brate bebeii!
DONATINO, hai sa te mai linistesc si eu nitel. Fiecare laborator ale propriile valori la analize in functie de aparatele pe care le detin. Pt ca un rezultat la Beta HGc sa fie elocvent trebuie repetat in aceeasi parte. Sa stii ca sunt multe cazurile in care sarcina se dezvolta mai incet in primele saptamani, pt ca apoi sa apara valorile normale. Funtea sus si credinta in DD ca va fi bine.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CORINUK, e bine. Am vorbit acum cu ea. I-au desfundat trompele amandoua si spera ca maine sa fie externata.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

catty, multumesc , esti o dulce. sa speram ca se dezvolta mai
incet si nu e altceva. LA MULTI ANI SI TIE.
CORINUKA, hai ca mai e putin si vii acasa si ne povestesti. ma bucur ca esti bine!
va pup pe toate.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani inseminatelor!!!"

danotino nu am spus'o pana acum pt ca nu a fost cazul,,vreau sa'ti spun tie acum,,eu cand am avut acele probleme cu pierderile dc ungur m'a pus sa repet beaparat bhcg sa vedem cum este..deci ultimul pe care il facusem imi iesise era o mie si ceva..m'a mancat in si m'am dus la alt cab sa repet bhcg..noroc cu barbatumeu care e mai luminatsi m'a obligat sa il fac in aceesi zi si la ;aorat unde il mai facusem...deci oncluzia,,la cab cel nou valoarea bhcg era 1000..sa mor nu altceva pt ca asta insemna ca nu e bineee deloc,,,
la laborat la care mai facusem rezultatul 30 de miiiii si ceva..deci????????ia si baga la cap..se intampla..asa ca te rog sa fii calma sa stai linistita pt ca stresul nu face bine..si atata timp cat nu pierzi sange nu ai dureri..e bineee fatooo..io asa zic..te pup si abia astept sa'mi spui ca am avut dreptate..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

liana, te pup si iti multumesc pentru incurajari.
cu bhcg-ul m-am mai linistit, dar la eco nu s-a vazut aproape nimic.
o "formatiune" care sugereaza o sarcina incipienta. intr-adevar nu am dureri de loc, iar scurgeri nici atat.
stiu ca stresul nu face bine, dar ma gandesc fara sa vreau.
te pup pe burtica, ai grija de bebici. LA MULTI ANI SI TIE!
micky, succes maine.
ceva vesti de la fetele inseminate? parca azi trebuia sa primim o veste, nu?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

[size=3]LA MULTI ANI SI OT CE VA DORITI FETELOR!!!!![/size=3
Ca sa-i raspund lui Micky.Da azi trebuia sa fac testul dar nu l-am facut pentru ca nu am avut curaj.De fapt m-am hotarat sa las lucrurile sa vina de la sine,.Sa nu ma mai ambalez asa.
O sa astept si daca imi va intarzia ciuclul il voi face .Pana arunci nu.M-ar fi daramat psihic si nu era cazul chiar azi.
Poate pe sambata incolo....
Va promit ca va voi tine la curent daca apare ceva nou.
Danontino suntem alaturi de tine si speram din suflet sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE
Am fost tare ocupata zilele astea si nu am mai intrat pe forum,nu am citit mare lucru din urma ca am un exam tare greu dumineca si tot invat
Am vazut ce a scris Donatino acum la sfirsit ma rog pt ca totul sa fie bine
Succes va doresc la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Vin si eu printre voi- se pare ca va trebui sa fac o HSG si IA, datorita varstei -39- si a unor fibroame care m-au suparat ani de zile.In Romania abia am scapat cu uter, ca vroiau sa mi-l scoata din cauza fibroamelor- sanse de bb 0. Acum sunt in Canada, cei de aici nu se sperie deloc de fibroame( ?) insa se iau de varsta,de embolizarea pe care am facut-o pt a-mi pastra uterul, de posibile riscuri etc. Incercam bb doar de de 4-5 luni insa nu avem timp de asteptat din cauza varstei mele in principal

Abia acum am venit de la medic, mi-a iesit bine FSH insa mi-a recomandata analiza pt sot si HSG pt mine pt a vedea daca nu-s infundate trompele si apoi insemniare.Asa ca ma alatur si eu voua in curand.Nu am reusit sa citesc inca din urma, o sa ma uit...
Am si eu cateva intrebari: cum sunt cele doua proceduri, durerose?Despre HSG am auzit tot felul de lucruri rele. Prezinta vreun risc ?
Ce fel de inesminari faceti? Intrauterine ?Am citit ca-s de mai multe feluri( intravaginala, intrauterina, intratubara,intracervicala...)presupun ca eu as avea nevoie de cea intrauterina.

Va pup pe toate

Mergi la inceput