Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 11
garro spune:
Micky mersi pt. raspuns,credeam ca ac tratament de stimulare e mai complex.Credema ca nu stiu daca e cea mai buna solutie IAD, dar inima mea cere sa fiu mama, sa port copilasul meu in pantec, chiar daca o parte din mine e acolo si a sotului nu.Sper sa ajungem la o concluzie fericita si potrivita pt. amandoi.
doinidoini spune:
Danotino, ti=am trimis pe mail tabelul cu valorile normale beta HCG, pana in saptamana 7.
Te rog verifica unde te incadrezi cu valorile tale, si la prima si la a doua analiza...
zi-mi ca esti ok!
http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea
dia_dida spune:
Draga Jully sunt multumita de doctorul Muresan,numarul de tel de la cabinet este 571184.Bafta si sa vina cat mai repede
Lorelai e de bine daca ai simptome pe care nu le-ai avut pana acuma sa speram ca e stai linistita si incearca sa nu te stresezi. Si eu sunt Z5 dupa IA am doar sanii umflati si putin durerosi alte simptome nu am.
Pupici tuturor
delix spune:
Buna fetelor.S-a stabilit data, ora, locul, acum speram sa se hotarasca si bebicul ca e momentul sa-mi faca o bucurie.
Pe 09.03.07,ora 14,00,Dacia Medical, Dr.Behir, voi face prima IA.
Va pup pe toate si va urez ca martisorul sa va indeplineasca toate dorintele.
Se poate sa fiu si eu trecuta pe lista aspirantelor? Va rog.
danotino spune:
micky, ce valori frumoase ai! bafta! hai ca de data asta o sa fie cu ochisori.
doinadoini, multumesc le-am primit. eu am altele. iar cele de la synevo sunt altfel. de ex pt 4 sapt la synevo sunt de la 9,5-750.
mi se pare oribil ca nu corespund.
corinuk, ne gandim la tine. insanatosire grabnica si sa revii in forta.
eu n-am facut mare lucru la eco. s-a vazut un sac gestational, si concluzia a fost sarcina incipienta. mi-a zis ca e devreme sa vada daca totul e ok. deocamdata e bine ca s-a vazut si cam atat.
avand in vedere data la care am facut IA adica 9 februarie, ma gandesc ca asa e, mica, dar UM a fost 29 ianuarie. vom trai si vom vedea. sunt cam trista, dar nu am ce face. astept saptamana viitoare la eco si atunci sigur stim daca e ok.
va pup pe toate si va doresc un 8 martie frumos , voios, plin de soare si cu vesti bune.
danotino
nucutza spune:
[quote]Originally posted by garro
Va doresc la toate martisoare cu gangurici, cu ochisori frumosi si zambete gingase! Sunt GARRO si m-am hotarat sa postez aici cu o intrebare:cine a facut IAD si ce informatii imi puteti da in legatura cu acest subiect? PS. sa va spun despre mine ca sunt ok cu analizele, ovulatie ok,HSG-trompe permeabile dar sotul cu probleme genetice.Despre adoptie nici nu vrea sa auda si atunci m-am gandit la IAD.Nu stiu daca procedez corect intrebanduva pe voi,dar ce sa fac?Sunt disperata si nu stiu daca fac bine alegand aceasta varianta.Nu stiu daca trebuie sa mai fac acel tratament de stimulare,cat timp, cat ma costa;O DOAMNE si cat de mult imi doresc un copil.Va pup si astept de la voi un raspuns.GARRO
Garro, bine ai venit! Sint mai multe fete care au facut IAD (copilutz, aurel-cris, moi). Din pacate cam nereusite. Dar sint si cazuri de reusita din prima (mai rar). Tre sa mergi la un dr. de la un spital care are banca de sperma. Eu, de exemplu, ma incred in Giulesti pt ca acolo donatorii sint anonimi si verificati. Daca ovulezi natural, cel mai probabil nu-ti face stimulare. Sau poti sa ceri din prima o stimulare usoara, de obicei cu ovamit (doza o stabileste dr. in functie de virsta, lungimea CM si hormonale). Te monitorizeaza si la momentul oportun iti face IAD, procedura e simpla si nedureroasa. Ei spun ca sansele sint de 10-15%. La Giuly costa 2.000.000 lei vechi.
brunetaeta spune:
Micky,dar cum ai ajuns la performanta unui endometru de 11 ??? Chiar ca ai valori frumoase, sunt invidioasa (glumesc) Multa bafta maine
Va pup pe toate si nu in ultimul rand La Multi Ani ptr.astazi, sa fiti iubite
Micky2007 spune:
Fetelor astazi este ziua noastra LA MULTI ANI sa traim si sa ne vedem visul implinit cat mai repede.
aurelia77 astazi este ziua cand trebuie sa faci testul. L-ai facut? Ne spui si noua ce a iesit? Multa bafta.
delix vreau sa iti spun ca facem IA impreuna si eu fac in aceeasi zi si la aceeasi ora si tot cu Bechir. Ne intalnim acolo, dar nu stiu cum te recunosc. Dar vedem noi. Multa bafta.
danotino imi pare bine ca se vede ceva. Lasa ca totul va fi bine, numai sta suparata. Pupici
brunetaeta sa stii ca eu mereu am asa valori la endometru si nu iau nimic altceva decat ovamit. Si pe CN nestimulat am tot asa valori. Pupici
Catty, ali, nucuza si celelalte va pup si va doresc o zi minunata.
Micky
danotino spune:
micky, inseamna ca nu ai citit atenta ce am scris. se vede
o mica formatiune care sugereaza o sarcina incipienta. eu zic ca trebuia sa se vada sacul si sa aiba niste dimensiuni. a fost f rezervat doctorul... oricum nu am ce sa fac in afara de tratamentul de sustinere. sa ma rog sa fie bine si sa iau in calcul ca ar fi prea mic, avand in vedere data ovulatiei si a IA.
va pup!
danotino
Micky2007 spune:
danotino eu nu prea ma pricep, am crezut ca este de bine, dar poate este sarcina prea mica, nu stiu ce sa zic. Soryyy Pupici
Micky