Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.do spune:

BUCUR inteleg perfect prin ce treci pentru ca anul trecut am avut si noi aceeasi problema. Acum dupa tratament ne-am prezentat la inseminare cu un rezultat de 30 mil si daca vrea DD o sa avem si un bebe! Sotul tau trebuie sa mearga sa faca analize si sa alegeti un urolog bun! Noua ni s-a spus ca nici de Fiv nu mai suntem buni si dupa 3 luni de tratament am avut super rezultate! Mult succes!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata!
micky, poate nu faci azi IA! oricum in fuctie de folicul
sa vb du dr bechir.
catty ce parere ai de bhcg-ul meu? cred ca am gresit repetandu-l la
alt laborator, nu? sau sarcinile dupa IA nu sunt ok? cred ca asta a fost si cu tine...cred ca gigeii preparati nu sunt ok. eu alta parere nu am. ma gandeam sa fac o eco azi undeva, dar, cre ca as fi si mai mult bagata in ceata. ar fi prea devreme sa se vada inimiora si ... nu stiu ce sa fac. da-mi o sugestie. m-am blocat de tot.
bhcg-ul nu-l mai repet!
fetelor, va pup pe toate!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino tu in ce zi ai facut IA, parca ai zis ca ai avut un folicul peste 20 mm. Sa vad daca eu fac prea devreme. Pupici si nu te mai stresa.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

micky, eu am facut in ziua 12, cu un folicul de 23 mm.

danotino

Mergi la inceput

Gata fetelor m-am intors de la monitorizare, am trei foliculi pe ovarul stang unul de 16.7mm, 16.1mm si unul de 21mm, pe dreptul nu am niciunul si un endometru de 11mm. Nu am vrut sa fac azi IA si voi face vineri, sper ca pana atunci sa nu se sparga.
danotino iti tin pumnii azi, sa fie bine si bebe sa creasca mare, sanatos si frumos acolo in burtica.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Buna fetelor!!!
bucur: eu zic sa mai repeti spermograma la dr. Matei de care am auzit numai de bine. La Sanador, sotul avea 16 mil, la dr. Matei avea 14 mil sau 10 mil, la dr. Moisa avea 32 mil (e drept dupa 6 luni dar fara nici un tratament)asa ca....eu personal nu stiu ce sa mai cred. Cred ca vizita la un urolog e cea mai buna idee. Sotul a fost la un urolog care i-a spus ca are varicocel si ca trebuie operat, a fost la altul care a constatat ca varicocelul e destul de mic si ca nu influenteaza si ca operatia era doar pt a-i lua banii, etc.
lorelai si eu dupa IA am niste dureri de sani de abia imi trag tricoul pe mine(dupa ciclu dispar). Cred ca e de la menogon ca si eu fac de vreo 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns garro spune:

Va doresc la toate martisoare cu gangurici, cu ochisori frumosi si zambete gingase! Sunt GARRO si m-am hotarat sa postez aici cu o intrebare:cine a facut IAD si ce informatii imi puteti da in legatura cu acest subiect? PS. sa va spun despre mine ca sunt ok cu analizele, ovulatie ok,HSG-trompe permeabile dar sotul cu probleme genetice.Despre adoptie nici nu vrea sa auda si atunci m-am gandit la IAD.Nu stiu daca procedez corect intrebanduva pe voi,dar ce sa fac?Sunt disperata si nu stiu daca fac bine alegand aceasta varianta.Nu stiu daca trebuie sa mai fac acel tratament de stimulare,cat timp, cat ma costa;O DOAMNE si cat de mult imi doresc un copil.Va pup si astept de la voi un raspuns.GARRO

Mergi la inceput

garro bine ai venit la noi si iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede. Ai facut foarte bine ca ai intrat aici sa ne intrebi, ai sa vezi ca fetele sunt foarte dragute si te vor ajuta. Si inca ceva, nu este nici o rusine, poti sa ne intrebi orice vrei (ca nimeni nu s-a nascut invatat) si o sa raspundem in masura in care stim. De exemplu eu am sa-ti raspund la intrebarea cu stimularea, am sa iti spun ce mi-a dat mie. 1/2 pastiluta de ovamit/zi incepand cu Z2 a CM timp de cinci zile. Ovamit-ul este 11 lei noi o folie si asta iti ajunge 3 luni de stimulare. Nu ai voie sa faci mai mult de trei luni. Ti-am spus ce mi-a dat mie, ca sa iti faci o idee. In legatura cu cealalta intrebare eu nu pot sa iti raspund, ca nu am facut IAD, dar sunt alte fete care stiu si au facut. Pot sa iti spun ca IAD se face la Giulesti. Pupici si multa bafta.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Corinuk sper sa aiba succes laparoscopia.Doamne ajuta!
Micky cum a fost la monitorizare?Sau iarasi ti-a facut si IA?

ali

Mergi la inceput

ali am scris mai sus ce am facut la monitorizare. Pupici
corinuk bafta la laparo, sper ca maine esti acasa.

Micky

Mergi la inceput