timp liber in Pitesti

timp liber in Pitesti | Autor: Gwendoline

Link direct la acest mesaj

Aveti idei,spunetile si noua!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

pai depinde la ce te referi...

unde vrei sa iti petreci timpul liber? la disco, la pub, in aer liber?!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Nu cunosc Pitestiul si nu stiu ce activitati sunt,si nu avem nici prieteni asa ca ne este greu.Tot ce este de facut cu o fetita de 1 an si 10 luni .Intalniri cu mamici, parcuri,spectacole,Etc.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

si noi ne cautam apartament in pitesti
sper sa ne gasim si sa ne mutam in curand
acum locuim cu chirie in buc
poate ne vedem dupa ce ne mutam
eu am 2 fetite ,de 3 luni si de 5 ani
mie mi-a placut in Trivale
si la gradina zoologica
e un aer superb

Mergi la inceput

draga mea, ar trebui sa imi spui prin ce zona stai ca sa vedem daca cunosc si eu imprejurimile si sa te ajut pe cat posibil!

pt inceput, sa-ti zic cateva repere generale...

pt plimbari noua ne place mult parcul Strand - pe langa bazinul de innot acoperit, pe malul Argesului. sunt 2 locuri de joaca cu nisip, topogane, leagane samd; in plus, multa verdeatza si au loc de alergat in voie, departe de masini. cand este cald ne plimba tati cu barca si pot merge acolo si cu tricicleta/ bicicleta samd.

alta idee este gradina zoologica din Trivale, pe langa cele cateva animalutze au si acolo loc de joaca cu leagane samd, plus niste casutze si un trenuletz din lemn - alor mei le place la nebunie!

despre grupuri de mamici ce sa-ti spun, cam in fiecare parc mai mare sau in zona pietonala din centrul orasului se plimba mamicile cu puiutzii si in functie de zona unde stai si parcul care iti este mai aproape o sa reusesti sa-ti faci prietene.

baietzii mei sunt mai maricei, 3,5 ani si 6,5 ani. poate ne vom intalni intr-un we...

daca vrei alte detalii spune-mi, iti voi raspunde aici sau poti sa-mi dai si PM si vorbim.

_

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

mihaela_psigur de ce nu,poate ca ne vom vedea,eu voi sta in Gavana,sa_ti traiasaca copilasi!!

anamariamultumesc pentru informati,parcul Strand chiar ca nu il stiam,eu voi sta in Gavana deocamdata stau in centru pana joi.
Deabea astept sa se faca mai cald,sa putem iesi la plinbare,acum a fost un pic racita,si nu iesim la plinbari prea lungi.
Biblioteca din pitesti are si carti pt cipii micuti?
Si mai asi dori sa stiu daca piscina acoperita este curata?Asi duce_o pe fetita mea la piscina !

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Uite am gasit site-ul bibliotecii http://www.bjarges.ro/index_ro.html

Mergi la inceput

Mersi alexuta.
Vroiam sa mai intreb,o sala de sport cunoasteti?Ma_si pune sa fac un pic de aerobic sa ma pun in forma dupa o sarcina am cam pus un pic de burtita(un pic)

poze noi

Mergi la inceput

sali de sport sunt destule, insa majoritatea sunt prin zona centrului. eu am mers intr-o vreme la sala de fitness de la piscina acoperita; au acolo si aerobic, insa sala pt aerobic mi se pare cam inghesuita.

ca veni vorba, apa de la piscina e ok - adica eu nu am am avut deloc surprize neplacute. singurul risc este ca de multe ori apa era cam rece - spre foarte rece. unoeri e caldutza, dar cand l-am dus pe baiatul meu la innot era fff rece.
oricum, nu am mai fost de vreo 2 ani si poate nu mai este asa. deci poti incerca, insa sfatul meu este sa nu faci abonament, du-te la inceput doar 1 sedintza sa vezi cum te simti si cum iti place.

in gavana stau si socrii mei, merg des prin zona. unde anume in gavana stai tu?

_

Mergi la inceput

Mersi ,eu stau in Gavana 3 pe strada care urca de langa biserica,cum urci e la penultima casa albastra langa padure,daca treci pe aici pori s suni nu ma derangeaza!

Gwendoline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

eu tot in Gavana 3 caut. aveam o oferta de casa la rosu, dar doamna s-a razgandit si acum cautam un teren mai mic ( 300-400mp ) sa ne construim casa. abia astept sa ma mut din bucuresti, m-am saturat de poluare,si acolo e un aer superb... maine m-as muta, dar mai dureaza.
am sunat la mai multe agentii, sper sa ne gasim ceva.

Mergi la inceput