pot fi anuntata prin e-mail daca am primit raspuns

pot fi anuntata prin e-mail daca am primit raspuns | Autor: shiva

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca in cazul situ-lui desprecopii. com se pot trimite e-mail-uri care sa anunte, ca sunt raspunsuri la o anumita rubrica. Daca da, atunci cum se procedeaza?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da si eu as vrea sa am optiunea de a fi anuntata prin mail cand se raspunde la un subiect care ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

acea optiune este dezactivata de catre Admin.
A explicat el cu ceva timp in urma ca din cauza ca DC este ff populat daca s-ar trimite e-mail la fiecare persoana s-ar produce trafic si atunci ar merge greu DC.
Deci nu se poate folosi acea optiune cu e-mail.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mi-ar place si mie optiunea asta.

Poate mai citeste admin pe-aici... Nu stiu cum e construita optiunea acum, dar eu ma gandesc asa: daca intotdeauna cand cineva raspunde la un subiect se trimite email doar ultimei persoane care a postat inainte si numai daca are optiunea selectata, poate n-ar fi chiar asa mare traficul.

Bine , vorbesc in necunostinta de cauza, habar n-am cate postari sunt zilnic, dar poate un email/postare nu e chiar asa de mult in zilele noastre. Si, cu siguranta, nu toata lumea ar alege optiunea.

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senator spune:

Activarea acestei optiuni ar da posibilitatea editarii unui raspuns operativ din partea initiatorului topicului si nu numai. Pentru ca multi sunt obisnuiti cu aceasta facilitate de pe alte forumuri s-ar putea sa astepte mult si bine primirea acelei avertizari prin email riscand sa fie tratati ca fiind neseriosi de catre ceilalti forumisti atunci cand li se cere o lamurire sau raspuns la o anumita problema. Daca nu mi se considera exagerata sugestia, as propune sa se micsoreze spatiul virtual alocat pentru fotografii sau avataruri mari consumatoare de resurse in favoarea acestei utile facilitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by senator
spatiul virtual alocat pentru fotografii sau avataruri mari consumatoare de resurse in favoarea acestei utile facilitati.

Pe DC nu exista optiunea de avarat sau upload foto, mie tocmai asta imi place, nu e incarcat cu poze pe care daca vreau le vad direct in album. Iar pe forumul unde era optiunea de primire mail la rapsunsuri la subiectele unde postasem chiar dezactivasem optiunea ptr mi se pare inutil sa mi se incarce casuta de mail. Eu cand deschid netul intru pe DC nu pe mail, dau la "Subiecte active" si vad daca s-a raspuns la un subiect urmarit, sau unde s-a mai scris.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cand am fost interesata de raspunsul unui membru DC la o anumita intrebare, am rugat-o totodata printr-un PM sa-mi raspunda si asa am rezolvat.

Si eu am activat aceasta optiune pe alte forumuri si eram bombardata cu n mailuri, asa ca am dezactivat-o rapid

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu m-as bucura sa existe aceasta optiune, pentru ca de multe ori pierd subiecte poate interesante pentru mine. Iar optiunea respectiva poate fi dezactivata la anumite subiecte, nu este necesar sa tot vina in inbox notificari de la toate subiectele la care ai raspuns, ci doar de la cele de care chiar esti interesat/a.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf
pentru ca de multe ori pierd subiecte poate interesante pentru mine.

Daca ai scris la ele te duci la pofilul tau si dai pe subiectele unde tu ai scris, sau... (eu asa procedez in general cand ma intereseaza o pagina) am creat in "Favorites" un folder unde le pun la Bookmark si sigur stiu unde sa caut. Spun asta ptr ca neavand optiunea, poate iti dau vreo idee.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Alex, si eu am creat un folder cu sub interesante.
Pe de alta parte, la profil apar doar subiectele la care s-a raspuns in ultimul timp. Daca nu intri mai multe zile pe Dc, aleluia!
Intotdeauna exista avantaje si dezavantaje.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

In casuta din dreapta "toate subiectele nearhivate postate de...", sub nr de puncte de la profil.

Alexandru

Mergi la inceput