Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Doamne fereste! nici nu m-am gandit ca poate fi extrauterina, dar ma gandeam ca la eco se vede cel mai bine tot ce e de vazut. si probabil ca eu m-as fi asteptat sa ma cheme de urgenta la cabinet la eco, nu sa ma trimita sa fac bhcg. in cazul meu, cand l-am sunat sa ii zic ca am doua liniute, imediat m-a chemat si am facut eco.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Abia acum vad ca sunt 2 subiecte cu acelasi medic. Asa ca am dat copy-paste de la subiectul de pe forumul Nasteri.

quote:
Originally posted by DidiAlex

Salutare burtici, foste, prezente si viitoare !

Vin la voi cu o rugaminte si anume cateva intrebari. Sora mea are probleme multiple si cu toate ca le trateaza nu ii dau de cap. Asa ca ma gandeam sa il incerce si pe T.

Asadar

1, Dr T se ocupa doar de infertilitati si viitoare mamici sau de probleme gine in general? pt ca ea are 44 ani, 2 nasteri deci nu o mai intereseaza aspectu asta.

2,Daca raspunsul la intrebarea de mai sus e nu, cum il poate gasi cat mai urgent?

Multzam mult pt eventualele raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Kora, si noi mergem sambata la IDS.Ce parere aveti de "recoltat"acasa? D-na Matei zicea ca e oK, daca ajungem in max 1 ora, si sincer cred ca sotul meu prefera varianta asta!!

Mergi la inceput

DidiAlex, parerrea mea personala este ca fiind foarte aglomerat cu domnitze care-si doresc bebei foarte tare, s-ar putea ca programarea surorii tale sa fie foarte tarziu, mai ales ca el si lipseste in perioada 16-25.Poate sa meraga la altcineva mai repede, iar daca vrea si pareara lui T, sa mearga pentru a second opinion .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mamitzuD2 data trecuta acasa am recoltat si am dus eu proba cu txi, tinand-o sub tricou la temperatura corpului...era august,vara...si stiam ca in cca 30 minute trebuie sa ajunga nu o ora....a fost o adevarata nebunie in trafic si eu eram f. comica,noroc ca nu stia taximetristul ce ascund pe sub tricou nu stiu cum vom face,o sa vedem noi...dar poate ne intalnim si facem un pic de haz de necaz, nu?Noi cred ca mergem pe la ora 9.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

iar ma bag si eu . azi vad ca sunt activa. mamitzu, parerea mea personala este ca nu e ok. stiu si eu ca doctorii zic ca e ok, daca ajungi in 30-40 minute cu ea, daca o tii la temperatura corpului...teoretic poate ca au dreptate. insa, din experienta mea, cel mai bine este sa fie recoltata acolo. in cazul unei normospermii, se poate recolta acasa, pentru ca pierderea va fi nesemnificativa. in cazul unor eventuale probleme cu sperma, diferenta va fi foarte mare. va vorbesc din proprie experienta. alegerea e a fiecaruia pana la urma, dar din punctul meu de vedere, nu merita sa riscati, sa obtineti un rezultat dezastruos, sa va speriati si nici macar sa nu fie real acel rezultat. repet, diferenta intre sperma recoltata acolo si sperma recoltata acasa, este destul de maricica in cazul in care si asa gigeii sunt putini.

pentru cei care au obtinut rezultate proaste cu sperma recoltata acasa, sa o repete recoltand-o acolo.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Noi nu stiu pe la cat ajungem, de fapt chiar nu stiu intre ce ore e doamna Matei acolo, probabil intre 8-13 zic.

Mergi la inceput

aylin, multam de sfat,ai drepate, mai ales ca vrem un rezultat cat mai aproappe de realitate.Ma gandeam ca "indulcesc" un pic operatiunea si daca nu e intr-un mediu "ostil" e si el mai relaxat.Da'pana la urma mai bine acolo decat inca o recolta mai incolo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

KOra , nu stiu exact pe la cat ajungem la dr. T.
De fapt "traseul" de vineri este urmatorul: dr. Ciurel (spitalul Panduri), dr. Matei ( Sabyc) si apoi dr. T.
Dr. Matei ne-a spus ca va fi dupa-amiaza la Sabyc, sa ii mai dam un telef. dimineata. Stii sa-mi spui si mie unde este Sabyc-ul asta? Ca bd. Ion Mihalache este mare si nr. 13 chiar nu vad pe unde este... multumesc! Cred ca ne va pune sa refacem spermograma acolo, offf... nu mai stiu...

Noi am recoltat la IDS, exista o camera separat unde se poate recolta. Si eu puteam intra cu el, dar sotul meu m-a refuzat, asa ca l-am lasat in pace, si asa era destul de stresat. Noi am fost programati la 9, ca voi, si am asteptat-o pana la 12h15 pe dna dr.
Va tin pumnii sa iasa bine spermograma, acum ca sunteti atat de aproape!

Ana_id , iti tin pumnii!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana iti tin si eu pumnii sa se faca bine sotiorul tau,da-i rapid niste Tribullus si nu ii mai face mancare picanta, sa evite stresul si oboseala si restul va vor mai zice doctorii.Nu am fost inca la Sabyc asa ca nu stiu sa iti spun exact unde estiu si eu doar adresa...
Mamitzu de la ora 9 incepe d-na Matei consultatiile,nu stiu exact pana pe la cat,dar pana in jur de ora 13.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput