Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 24
aylin_tarcan spune:
ecografie doppler (asa se numeste) la oute, si vede nenea doctorul daca este varicocel la oute sau nu. cum se face si eco doppler in sarcina ca sa se vada fluxurile sanguine, se face si la barbati aceasta eco doppler la oute. o face urologul din cate stiu eu. in cazul nostru dr. ambert de la medsana a fost cel care a identificat un varicocel, desi alti 3 doctori sustineau ca nu ar fi fost.
Aylin, 16+
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
ecografie doppler (asa se numeste) la oute, si vede nenea doctorul daca este varicocel la oute sau nu. cum se face si eco doppler in sarcina ca sa se vada fluxurile sanguine, se face si la barbati aceasta eco doppler la oute. o face urologul din cate stiu eu. in cazul nostru dr. ambert de la medsana a fost cel care a identificat un varicocel, desi alti 3 doctori sustineau ca nu ar fi fost.
Aylin, 16+
multumesc! este clar!
iyoana
KoraPop spune:
aylin cred ca T a trimis-o pe ana_id sa isi faca bhcg,ii tinem pumnii nu-i asa tutunici?
iyoana cand mergi la T?Mergem si noi sambata la IDS pt spermograma si spermocultura ...de control inainte de FIV.Deja ma apuca groaza pt sotiorul meu ca va trebui sa recolteze acolo....au o sala anume pt recoltare?Astazi trebuie sa ca sa intram in minim 3 zile -maxim 5 zile de abstinenta....asa ca pregatesc
Kora
CARPE DIEM!
maria08 spune:
Kora: Sotul meu a recoltat in cabinetul de gineco.....puteam sa intru si eu cu el, ne-a dat si cheie......oricum e mult mai bine decat un wc( ca in alte locuri ).
Succes!!! Cand am sa incep eu procedura tu vei fi cu bb la purtator!!!!
aylin_tarcan spune:
kora, bhcg nu iese pozitiv si in cazul unei extrauterine? nu ar fi trebuit T sa o cheme pe diana la el sa faca o eco? nu era mai relevant?
Aylin, 16+
KoraPop spune:
aylin pai a chemat-o la el cu rezultatul de la IDS, pt extrauterina se face la fel bhcg in dinamica,hormonul creste f. putin si lent in acest caz, eu asa stiu....dar nici nu ma gandesc sa aiba ana_id extrauterina,sigur va fi bine, s-a obosit cu pus parchet si nu stiu ce isi mai face in casa ....
Kora
CARPE DIEM!