Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 16
alexia28 spune:
TEO LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, SA-TI TRAIASCA SAMBURELUL DIN BURTIKA, SA FITI FERICITI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII
Ysa LA MULTI ANI si sa-ti aduca DD de ziua ta cel mai frumos cadou
Va pup si va doresc o zi frumoasa
KoraPop spune:
TEO LA MULTI ANI! si din partea mea, sa fii fericita ,sanatoasa si voioasa si bebele din burtica sa iti aduca numai bucurii toata viata!!!!
YSA LA MULTI ANI! si tie si sa iti dea DD cel mai frumos cadou anul acesta!Sa ai parte de tot ce iti doresti si vezi ce faci la volan !
Petrecere frumoasa fetelor!!!!
Kora
CARPE DIEM!
felicia_ spune:
Teo, LA MULTI ANI! Cu sanatate, fericire si cat mai multe bucurii! Si tot ca iti doresti, sa ti se implineasca!
Ysa, aceleasi urari si pentru tine, la care mai agaug: fie ca anum acesta sa iti aduca un cadou special! La Multi Ani!
ysa26 spune:
Alexia, Kora, Felicia va multumesc mult pt urari si numai bine va doresc si voua. Sa auzim cat mai repede de II liniute.
Am fost de dimineata la T, ovulasem deja, iar E=7,7 de la 5,1 cum a fost vineri.Sunt valori mult mai bune de cat luna trecuta,chiar foarte bune a zis T. Acum urmeaza perioada cea mai lunga,dar sper din tot sufletul k poate se va intampla minunea.
Alexia tu ai fost de dimineata? Eu sunt bruneta,scunda si eram imbracata in trening albastru.
Pup dulce toate fetele
ysa26 spune:
Kora abia astept k sa ma duc maine la politie sa-mi faca poze pt permis si apoi sa vezi ce da plimbarea prin mine .
In Buc si in Pitesti a fost soare cand am trecut, iar la Valcea cred k incepe ploaia (si e baba mea).
mihailescu teodora spune:
Alexia,Kora,Felicia si va multumesc din suflet pentru urari!
Ysa26,,la multi ani fericiti si BB f. curind!''Asa cum ti-a spus T ca rezultatele au fost f bune,de ce nu peste 2 saptamini?
Fetelor,BB a vrut sa-si faca simtita prezenta mai mult decit de obicei,motiv pentru care mi-a fost asa de rau toata ziua,abia acum m-am ridicat din pat.Sunt f.lesinata de foame,dar nu gasesc nimic care sa-mi faca placere...Dar cu cit mi se facea mai rau,cu atit ma bucuram ca bb e bine!
Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
doinidoini spune:
Dragele mele, va multumesc pentru galerie si pentru urarile de bine! Kora, esti o dragutza ca mi-ai facut asa intrare euforica in clubul Tutunareselor!
Teo, pupici multi si multa sanatate, pt tine si bb! Ca sa nu mai confuzez lume,a povestea mea e asa, pe scurt: ma duceam la dr. Turculet la Filantropia, dupa vreo 3 luni d emonitorizari am facut o IA care nu s-a prins, si de disperare ma programasem intre timp si la dr. Niculescu, despre care am citit pe forum ca e mare smeker in ale IA...
Cum la Niculescu am prins programare de-abia pe 1 martie, intre timp, imediat dupa 26 ianuarie, ultimul CM, am inceput s ail vad si pe Tutu...si a fost mai mult decar fantastic!!! fara stimulare, fara nimic, s-a prins din prima luna de vizitat T! E maaareeeee, dooom'leeee, se pricepe!!!!Asa ca la Niculescu nu a mai fost nevoie sa merg...
Vineri am fost la el sa ii arat valoarea de Beta HCG, aveam 4589, mi-a confirmat ca sunt saptamana 5 spre 6, am facut un echo si am vazut samburelul ff clar, implantat bine in uter!
Si mie mi-a dat tratamentul lui preferat: 4 Magne B6, 4 utrogestan, 1 acid folic, injectie cu Pregnyl la fiecare 4 zile...Sa ii dea DD sanatate, ca fericire mai mare ca asta nu putea sa ne daruiasca!!!
http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea
Nicole31 spune:
Teo si Ysa, LA MULTI ANI, dragele mele, multa sanatate, noroc si tot ce va doriti sa vi se implineasca! Va !
Doinidoini, sa-ti traiasca samburelul, sa fie sanatos si sarcina usoara si la termen!
ysa26 spune:
Nicole mersi mult
Teo La multi ani si tie!!! Se pare k bb a vrut sa-ti ureze si el la multi ani si de aceea s-a miscat mai mult.
ysa26 spune:
Va pe toate, sunteti niste dulci. Sa dea D-zeu k sa ni se implineasca cea mai frumoasa dorinta , iar pt fetele deja cu burtici le doresc sarcina usoara si la termen!
Acum va las, ma duc sa ma aranjez putin, k ies cu sotul si cu niste prieteni la restaurant sa chefuim .