Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

la multi ani Teo!!! sa fii sanatoasa ca fericita sigur esti acum cu samburelul la purtator.

ysa la multi ani si tie si numai bine!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna fetelor, pe 28 februarie am fost la prima mea consultatie la dr. Tutunaru.

M-am dus la dumnealui cu un sentiment ca va fi ceva de genul "veni, vidi, vici" fiindca stiam din ce povesteau fetele ca e foarte concis si rapid, si nu se uita pe analize. Cu toate acestea a durat 35 de minunte consultatia. S-a uitat si pe analize. Mi-a facut eco si mi-a confirmat diagnosticul de ovare polichistice. A spus ca inainte sa imi faca laparo, vrea sa fac trei luni tratament homeopat si m-a trimis la o doctorita cu care colaboreaza dansul, Vladutu Luminita, spunandu-mi ca a obtinut chiar si sarcini prin tratament homeopat. A spus ca in astea trei luni sa nu iau altceva decat ce imi da doctorita asta si sa ma monitorizez. Apoi sa revin la el sa vedem cum facem mai departe.

Am fost si la doamna dr. homeopat vineri dimineata, a fost draguta ca m-a primit, i-am explicat ca stau doar cateva zile in Bucuresti si as vrea sa rezilv tot odata. A fost foarte bine la consultatie si mi-a dat un tratament pentru 4 saptamani dupa care sa o sun sa ii spun daca mi-a venit sau nu ciclul (mie de obicei nu imi vine CM fara medicamente, asa ca faptul ca mi-ar veni in astea 4 saptamani ar reprezenta chiar o victorie pentru mine) apoi, in functie daca vine sau nu, va sti ce sa imi dea mai departe.

Pe 28 februarie am ajuns la cabinet la dr. T pe la ora 13 si am intrat fix la 14.30, ma uitam in jur si nu puteam sa nu ma gandesc daca nu o fi pe acolo si vreuna dintre voi!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora multumesc mult,asa e:fiv il fac aici la Firenze,miine ziua 21 incep tratamentul cu injectii s.c.-suprefact-analog de Gn-Rh...nu am inteles bine tu ce faci:AC..ce este?..spre rusinea mea(sint as.med.)nu stiu si apoi sint si curioasa sa stiu protocolul dr.T,pt.confruntare macar,eu personal am o mare incredere in el,mult mai mare decit in dr.italieni....se vede ca ai mina buna:3 gravidute,cu ocazia asta le felicit si eu pe fericite....si salut toate fetele acestui forum [flo,sa auzim numai de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Teo si Ysa, La multi ani !!!, sa fiti sanatoase, fericite, iubite si tot ce doriti sa vi se indeplineasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kitty_nic i-ti spun si eu "La multi ani" cu intarziere si o sarcina cat mai usoara in continuare.
TEO LA MULTI ANI FERICITI!
YSA LA MULTI ANI si implinirea visului sa fie cat mai aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Marinar, Mica, Ioanatugs va multumesc mult si numai bine va doresc si voua.
Am o dilema, vineri cand am fost la T mi-a zis k voi ovula in acea seara, duminica cand am fost mi-a confirmat k ovulasem deja, iar acum in dimineata asta mi-a curs o pata mica maronie. De la ce sa fie dak am ovulat vineri seara, nu cred k se poate insela dr,nu? Dak ati avut vreo experient in genul asta, ajutati-ma cu un raspuns.
Multi pt toate fetele.Ma duc la politie sa ma trag in poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!
Teo: Desi cu intarziere, iti spun si eu Sanatate si multa, multa fericire!!!!
Ysa: Sanatate si multe impliniri!!!!
O zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

'neata!!

Intru in mare fuga sa spun La multi ani scumpelor mele prietene Alexia, Kitty, Teo si Ysa!!!

Felicitari Anca (inca o data ), Doinidoini si Ana_id. Sarcina Usoara!!!

Va pup si fug!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Teodora draga mea, si cu toata rusinea pentru intarziere am intrat si noi acum sa-ti uram din tot sufletul nostru LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, IUBITA, FERICITA SI O MAMICA IMPLINITA!
Ana_id FELICITARI! SARCINA USOARA SI BB SANATOS!
Dragele mele LauraSilk, Teo, Clau, Orchis, Alexia, Feli, Kora, Marina, Isa, Iyoana, Nicole, IoanaTugs si Zenobia va multumesc din tot sufletul pentru telefoane, urari si felicitari! M-am simtit in al noualea cer la fiecare urare pe care am primit-o de la voi. si multe multumiri si sa dea DD sa se intoarca toate urarie de bine inzecit si asupra voastra!

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

La multi ani Kitty_nic.......tot ce iti doresti tu sa se implineasca.
va multumesc pentru urari, ca de obicei sunteti niste scumpe.....[blue]. eu deocamdata ma simt bine, nu am decat usoare intepaturi la ovare, stare de voma de la cafea si.....mare bucurie, abia mai suport mirosul de tigare, eu fumatoare inraita.sper sa ma tina tot asa
in cursul sapt o sa ajung si eu la ids si mai trebuie sa vb cu dr. T, sa vedem ce fac in continuare.
pana atunci , bag in mine utrogestan, vitamine, aspenter......am ajuns o farmacie ambulanta....
pupici
aaaa, si am mai facut vreo 5 teste, doar asa sa ma conving ca e adevarat.
sotu deja a inceput sa se gandeasca ce nume sa-i puna.
pupici din nou

Mergi la inceput