*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetle eu sunt la Dr. Grigoras Dorin si nasc la Odobescu.

chris27 sti cumva cum sunt conditiile la Odobescu?am auzit ca a fost renovat.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

pauly, tu te vei deplasa din arad la timisoara sa nasti ? pe langa emotia nasterii o sa aveti si stresul drumului, cred ca sotul tau va conduce nebuneste intre cele doua orase... dar totul va fi bine, sunt convinsa!

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

O primavara superba si plina de bucurii! Si la noi in birou miroase a zambile, baietii au fost generosi cu florile si cu dulcuirile....

Lilky cred ca este exagerat 40 euro tacumul. Si trec des pe linga Hanul Drumetul si niciodata nu mi-a facut o impresie prea buna. E adevarat ca este aproape de tine, dar totusi este botez nu nunta.

Tamara 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Pauly,acum 4 ani jumate erau jalnice...Adica gongi peste tot...Dormeam noaptea cu lumina aprinsa de scarba lor...spaga la portari(daca al meu venea de 3-4 ori pe zi ,ii dadeau halat si dupa 5 minute sunau in salon sa coboare...ca le trebuie halatul)...O noua intrare,alt pret...Pe cel mic uitau sa-l aduca la alptat...eu am nascut cu cezariana si daca am vazut ca il aduc dupa atatea insistente,dupa nici 24 ore am urcat eu la el...In rest,totul bine...si poate s-au mai schimbat si partile rele din povestea mea...au avut timp in 4 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna!!
Am lipsit o perioada, dar am citit cam tot ce ati scris:)Aveti spor, nu gluma:)
Astazi sunt foarte fericita pentru ca dozarea de anticorpi a iesit bine, desi aveam 2 rezultate cu rezultate ingrijoratoare..Cele cu RH negativ stiu despre ce vorbesc!!
Pot spune si la propriu si la figurat ca pentru mine este primavara totala
Va pup si sper sa pot fi alaturi de voi mai des !!

Ioana cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele, maine merg si eu la eco, sper sa aflu odata ce e, ca nu mai am rabdare....va pup

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

chiquitita, tu nu stii ce bebel ai???cum ai rezistat pana acum sa nu stii?

Paula30+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Multumesc la toate burticutzele pt. sfaturi .Da e cam mult intr-adevar.Voi stiti ceva preturi? Sau o idee de un local f aproape de Drumetul, cu niste preturi mai rezonabile?
Acum mi-am dat jos padurea cu depilatorul si am innebunit de durere....nu mai suport nu stiu de ce..Ce fac la nastere?Si Diana a suferit cu mine, mititica mea iubita!
Felicitari ionice, sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru tine de acum incolo, o primavara totala cum bine ai spus!
chiquitita Sunt alaturi de tine, abia astept sa vad ce este minunatia ta din burtica!sau . uite pun fetele la treaba pt.tine:

Liliana 31+ cu micuta Diana Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

dideip si lilky la 15 saptamani a zis baiat, iar la 20 a zis fata, dar cam statea cu picioarele incrucisate si cordonul intre picioare asa ca nu stiu sigir si MOR DE CURIOZITATE!!!!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

E timid bebita...Nu-i ca a mea micuta, i-am facut pozica si la !
Mai ai rabdare pana maine...ca sigur afli!

Liliana 31+ cu micuta Diana Gabriela

Mergi la inceput