*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu nasc la Municipal si doctorul meu este Florin Anca.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sobi gata ti-am trecut dr si spitalul in listuta.

Alynta multumim. Si ce as iesi si eu ca e asa frumoasa vremea in Bucuresti, da sunt la serviciu si tre sa mai stau vreo 2 ore.

Mica 29 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna burticutza..din nou...
Eu sunt in evidentza doamnei doctor Cristina Vasiliu de la Spitalul Universitar(Municipal)...asta pt listutza.Pupicei

http://community.webshots.com/album/557916608egealn

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare gagici!Va trimit tuturor un martisor virtual si va indemn sa priviti pe fereasta la primavara care vine...cu cadouri pentru toate...Sunt tare fericita si simt ca nu mai am rabdare pana la Marea intalnire...Andrap,m-ai binedispus de dimineata!Val5,ma bucur ca ai dat un semn de viata,chiar ne intrebam ieri ce se intampla cu tine...Frumoasa burtica ai !...Moni,ti-am admirat pozele...chiar ca esti o frumoasa...(il inteleg pe al tau)...toate sunteti frumoase ,dragele mele...Sa dai viata unui pui de om inseamna sa-l atingi putin pe D-zeu ,sa reusesti sa gusti putin din albul ingerilor!

Mergi la inceput

Avetzi vreuna idee cat costa o cezariana acum....si cam catzi bani se mai dau la doctoresa?..ca sa stiu din timp...sa nu fac atac de cord atunci ...

Chris..esti prea dragutza...merci mult...si da..toate suntem frumushele ...mamicile`s cele mai frumoase

http://community.webshots.com/album/557916608egealn

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Chris nu-mi dai si tu numele dr si spitalul ca sa le trec in listuta? Ca tot esti pe aici.

Monytza s-a mai discutat pe aici de preturi si e cam 200 pentru normala si 300 E pentru cezariana.

Mica 29 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

merci mica..m`ai linistit...auzisem de la cineva ca pe la medlife e 50 mil o cezariana...si nah...intzelegi si tu...

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Mica,o sa nasc la spitalul Odobescu cu dr Marius Forga,cezariana,in jurul datei de 20 aprilie...Multumesc ca ma treci pe listuta!

Mergi la inceput

Mony,nu stiu cat costa cezariana pt ca doctorul meu esteun apropiat de-al nostru si nu ma va taxa ca un strain!Este inca tanar si pasionat de ceea ce face si nu a fost inca atins de mafia spitaliceasca...in ceea ce priveste banii

Mergi la inceput

Am inteles de la niste foste gravidutze care au nascut cu doctoresa mea ca nu`i aiurea...adica nu cere bani....ba dimpotriva...au fost cazuri cand a primit bani cu insistente...la zile bune dupa nastere..
Acum nu`sh ce sa mai cred...ca deh...e normal sa vreau sa se ocupe de mine...si sa nu ma lase singurica...mi`e frica si mie...

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput