*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

mica0307 Pai o sa fie cam greu sa caut dupa, ca asta este chiar in fata blocului meu!Si la nunta am avut probleme ca nu gaseam local liber si am avut nunta micuta...aprox. 70 persoane si ma gandeam ca asa o supraveghez pe asta mica mai bine!
Dar pretul cum ti se pare?

Liliana 31+ cu micuta Diana Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

lilky, mi se pare cam mult 40 de euro pentru hanul drumetului - stiu unde e, dar nu am fost acolo; la capsa e in jur de 35 de euro meniu + hai inca 15 euro bautura, deci 50 de euro total. si nu cred ca sufera comparatie. iar daca sunt doar 30 de invitati eu zic sa te orientezi catre un restaurant mai intim.

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cred ca e un pic cam maricel pretul. Nu m-am uitat pe la alte restaurante, da avand in vedere ca e acelasi pret ca la nunta nu cred ca se merita (in sensul ca la o nunta ai mai multi invitati ca la botez, se dau mai multi bani la masa etc).

Mica 29 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor daca vreti sa dati numele dr si spitalul unde veti naste ca sa le trecem in listuta. Ne-ar fi foarte util sa vedem cine si unde naste.

Mica 29 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mihamora la 4 luni mi-a spus ca e baietel. am fost la 22 de saptamani pentru morfologie fetala si bb statea cu piciorusele incrucisate ca si cum s-ar tine sa nu faca pipi pe el! Pe deasupra a stat si cu spatele la noi ( a fost si taicasau la eco) si statea ca un covrig. Va trebui sa repet eco peste 2 saptamani pentru a-i asculta inimioara si sa-i vada fata! Tare neastamparat!

Alina 23+- DAVID

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare gravidute!
Am revenit si noi din oras...am mers o gramada pe jos si acum ma dor picioarele de mor...o sa ma intind imediat in pat, dar mai intai am zis ca sa citesc si sa va scriu, apoi sa merg sa imi cumpar o apa minerala, ca iar m-au apucat arsurile.
Mai Andrada draga, ce fat ass? Probabil cel care a scris comentariul nu s-a deranjat sa observe ca tu ai o burtica cu un bebe in el. Si parerea mea...arati mult mai bine gravida decat inainte. Pai in pozele alea de la mare erai numai piele si os. Puteai face linistit ore de anatomie pe tine. Acum nu te supara, sunt si eu invidioasa ca eu nicioadata nu am fost slaba...am fost in parametrii sau mai grasa, dar mai slaba niciodata . Dar acum pe bune, acum esti femeie, trebuie sa ai si tu niste forme, nu mai poti fi slabanoaga ca un bat.
Lilky, eu nu stiu cum sunt preturile din Bucuresti, dar mie mi se pare exagerat de scump. Eu m-am orientat pe aici pe la noi si un meniu costa cam 500.000, care cuprinde aperitiv, aperitiv cald, ciorba si felul II. Bauturile si prajiturile te lasa sa le aduci tu. Si la noi se face mancare multa, crede-ma. Nu stiu cum e in Bucuresti, dar eu cand am fost la nunta in Braila am cam facut foame, in sensul ca la Braila s-a dat mancare undeva la jumatatea cantitatii care se da la nunti in Ardeal.
Acum ies, ca nu mai pot de arsuri.
Va pupicesc si mai vorbim mai incolo!
Bafta fetelor ce merg la eco!

diana 28 STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Tocmai am citit comentariul de la tikerul meu...ce rautacios e...

diana 28 STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Mica, apropo de spitale si doctori, am vazut la fetele de iulie-august ca multe din ele au trecuta informatia asta pe prima pagina; la noi nu sunt asa de multe... te rog sa ma treci si pe mine cu dr nuraltay emel la euroclinic. si am mai vazut la ele acum 2 mamici care au dpn la inceputul lunii iunie, oare de ce nu au venit la noi?

dianalaura, super-tare ticker-ul!

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

dianalaura ii super haios comentariul de la ticker-ul tau

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pe maine burticutelor! Plimbare placuta in caz ca iesiti!

Alina 23+

Ipate A.

Mergi la inceput