*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

La multi ani tuturor si sa aveti parte de cea mai frumoasa primavara alaturi de bebei vostri
Pentru Pepsi cu drag din Romaniaun camp de daca acolo nu se tine coont de ziua Primaverii 1Martie.
Va raportez dupa cantarul de la servici care a avut amabilitatea sa ma tina ca am 70 de kg, deci am luat 11 kg pana acum si am si1,56(cred ca mai rau ca mine nu exista,pitica si grasunica.
Micasi de abia astept sa ne intalnim.(eu vin cu aparatul foto sa facem poze pentru celelate gravidute care nu pot lua parte la masa noastra)

Paula30+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Bafta si tie Andradala eco, te asteptam cu vesti bune, plimbare placuta

27+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Fetelor am primit o groaza de zambilute de la colegii mei si miroase asa de frumos la mine in birou.
Nu stiu cum va simtiti voi astazi , dau eu ma simt minunat.
Andrada succes la control.(apropos, erai slaba rau)

Paula30+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Bafta Andrada!! Maine merg si eu la Pop!! Am niste emotii...
Am intrat aseara la mamicile de ian-feb.... nu pot sa va spun ce-am simtit... si fimuletul lor a fost superb!!
Mai avem si noi atat de putin....

cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Haideti sa va spun ceva interesant.
Stiti Hanul Drumetul, din Drumul Taberei? Eu acum sunt obsedata de botez.Ca vreau aproape de casa, iar in cazul asta doar as traversa strada....
A vorbit sotul meu ieri la telefon si i s-a spus ca pretul tacamului(cica totul inclus, 4 feluri de mancare, bautura,tort) e 40 Euro.E acelesi ca la nunta, vi se pare mult? Nu vor sa scoata nici un fel de mancare, adica vor sa scoata de ex. pestele si scade meniul cu un euro....Spuneti si voi!Si nu mai au liber sambata, decat duminica sau vineri si mai sunt cateva locuri! Si vor si avans de 10 mil!In conditiile in care nici nu cred sa am 30 de invitati...poate cu greu!
Ce ma fac?Dati-mi si mie un sfat!Oricum mai mult de 5 mil.nu le-as da avans nici sa-i vad lati!Insa ma grabesc eu? Ca vreau in Iulie botez...

Liliana 31+ cu micuta Diana Gabriela

Mergi la inceput

Andrada dar de ce faci echo morfo la 29+, asa trebuie sau asa vrei tu?
Mie nu mi-a spus nimic doctora cand am fost la spital ca ar trebui sa fac vreo echo.

Paula30+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada bafta la eco.

Lilky eu zic sa nu te grabesti. O sa gasesti si alt restaurant mai micut pentru botez in care nu se pot face nunti si care o sa fie liber. Eu ma ocup de asta abia dupa ce nasc.

Mica 29 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

mamicilor si noi raportam 5 kg luate in plus - de la 53 la 58 (de dimineata) la 1.63 inaltime, insa noi suntem de-abia in saptamana 24 acum. eu mi-am fixat un target 12 kg, si voi incerca sa ma incadrez in el.

vai, ce mi-ar placea sa ies si eu la plimbare ...

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Am auzit si eu de Socolov...dar nu am fost niciodata la ea.Mihamora.Am inteles ca ai niste problemute sper sa se rezolve cat mai repede cu bine

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Andrada succes si bsfta la eco.....maine mergem si noi sa ne vedem cu doamna doctor...

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput