*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 20
andradap spune:
Monytza... pai nu sunt eu chiar asa prost dispusa... in legatura cu greutatea... Am slabit eu si 20 de kg... nu oi putea acum sa slabesc 7-8 Kg... sau cate oi pune pe mine???
PS: Activeaza-ti PM-ul.... In stg. sus in meniula mesaje intri si apoi options... si dai activare...
Poohy,
am vazut
Eram pe faza... ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
Sobi spune:
Andrada, cine a indraznit sa faca comentariul ala la filmuletul tau? sa nu se puna cu gravidutele ca-l
... oricum nu pot sa cred ca dansai atat de energic, mie mi-e si frica sa fac miscari bruste, d'apoi sa dansez asa ca tine!
cum si cand ai slabit 20 de kile?
Andreea 23+
Vladut
POZE
eimotto spune:
O primavara cat mai frumoasa burticute dragi
Astazi am o zi mai optimista mai ales ca am schimbat saptamana
.
Ma gandsc ca o mai rezista placenta mea makar 4-5 saptamani (apropo de gradul 0 care a ajuns la 3, eu cred ca acum 2 sapt nu s-a uitat bine si ea era de fapt mai mult...)
Multumesc pt incurajari
Cristalina - de unde ai luat hartia ph? Ca eu nu ma las
vreau test si gata
Apropo de greutate, eu acum ceva vreme ma plangeam ca nu am luat kg... eh iata ca acum ma laud cu +8-9 kg
Ginuta - poate vine acum un martisor pe care il vei tine in brate de Craciun. Doamne ajuta 
Mica - ce bine ca ai scapat de intepaturi...
Inca odata martisoare pentru burtici

Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
Monytza spune:
Si io pot acu sa ma zbengui..doar ca obosesc tare repede si suflu` ca locomotiva dup`aia..plus ca ma paleste si cel mai mare somn imediat dupa...
De slabit..am slabit si eu vreo 10 kg...anu` trecut...eu in martie anu` trecut aveam 59 kg..si aratam ca moartea`n concediu, asa eram de uscata..probleme..stress...cam asta a fost "dieta"
Mone 27+
Maria Antonia
alynta27 spune:
O primavara frumoasa cu multe bucurii!
Pauly sa stii ca m-au lasat arsurile!
Andardap imi place pijamaua ta. Si eu am sa obtez pentru pantaloni! Sambata este la noi targ de haine si ma duc sa-mi cumpar. Ideia cu bentitele e super! Vreau sa-mi caut si un halat dar sa arate bine, ca astea chinezesti ma d-au pe spate!
michigan sa stii ca treaba cu negativista mi se potriveste si mie uneori! Eu am acum 23 de saptamani! In saptamana 28 fac dozare de anticorpi si daca sunt prezenti mi se face imunizarea! Daca sunt absenti nu e nici o problema!
Pupici dulci
!
Alina23+
DAVID
Ipate A.
pauly spune:
alynta27
ma bucur ca te simti bine, ca nu is prea placute.![]()
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
andradap spune:
Fetelor... uitati de ce am senzatia ca avea dreptate cel cu comentariul
...
M-am chinuit pana acum sa pun aceste POZE sa vedeti si voi cum aratam eu inainte de BEBE... cand tota lumea imi zicea ca sunt schiloada... nu "FAT ASS" 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
Monytza spune:
da andrada...da atuncin erai fara bebe...am scris si mai sus...eu in martie anu trecut aveam 59 kg...si uitema cu un an mai tarziu la incredibila greutate de 79 kg
...anu` trecut eram prea slaba pt inaltzimea mea..cu 6 kg sub greutatea normala...acu` sunt cu multe multe kile peste...dar..scap eu de ele...oricum imi sta mult mai bine gravidutza decat slabanoaga[:D} nu?
http://community.webshots.com/album/557916608egealn
Mone 27+
Maria Antonia
chiquitita spune:
lilky, andradap, si pauly
si va doresc si voua numai bine!
Fetelor pe mine ma doare un picior si ovarul stang de mor. Daca o intreb pe dr, parca vad ca zice ca din cauza ca e sarcina jos, dar pe mine ma durea si inainte sa raman gravida.
25+