Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 7
oana.iat spune:
Vreau si eu adresa unde se trimit poze! Multam!
Gabi, sanatate multa Dariei! Cheama si tu trupa formata din tati si baietel sa te ajute.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
abibrinza spune:
La poze din semnatura am adaugat un nou album.
Ralucis, la Dorna mi-am gasit si rochie de nasa care imi acopera defectele.
Camelia, dar la doctorul Cotlarciuc de ce nu te duci?
Pupici.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
camelia.t spune:
Arabela ti-am vazut scumpicu! Foarte preocupat de jucarii.Va pupacim.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
La poze din semnatura am adaugat un nou album.
Vazut pozele.Ce scumpic e in lighean!!!

ama_kaly spune:
Multumim tuturor pentru aprecieri!
Diana mersi frumos ca ai pus tu linkul corect! Suntem demni asadar de papusica Timeea?Ramona mai pune si tu poze cu Kailan, stii doar ca eu am o obsesie cu okii lui, tot albastri-s nu?
Seb cred ca ii face verzi.Si acum sa va mai spunem cate ceva despre noi.Seby s-a facut baiat mare, intr-adevar! Danseaza toata ziua (cu sau fara muzica), daca vede sosetele le ia si incearca sa si le puna in picioare, stie sa se joace cu mingea adica o arunca la mine si eu la el, merge si in picioare (nu f bine, dar pica in fund cand se dezechilibreaza si apoi o ia de-a busilea ), are 7 dinti si urmeaza al-8-lea, cand ii este foame zice pa-pa-pa, daca ma vede ca ma pup cu taica-su' vine si el repede sa ma pupe sau cand ii zic "da un pup" vine si ma pupa pe obraz (ma pupa cu gura deschisa sau uneori ma suge de obraz ), cand ii dau sa manance tipa sa ii dau lui lingurita, ia singur mancarea din castronel si o duce la gura (bineinteles ca face dezastru)..ce sa mai zic? Are foarte multa personalitate, daca nu ii dai ceva tipa de trezeste tot blocul..as vrea sa il dezvat de tipetele astea, dar nu stiu cum.
Canta, intinde mana cand vrea ceva si zice "ma-ma" adica sa-i dau lui, schimba programele la tv din telecomanda, scrie cu pixul pe hartie ca m-a vazut pe mine, pune telefonul la ureche si vorbeste..e un dragalas!Vrem si noi sa trimitem poza pt albumul 8 Martie..cum trebuie sa fie?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
[
Doroti,spune doar cum sa facem.
Oana siAlexandra (12 iunie 2006)
/
Trimiti o fotografie cu puiul tau care iti arata ca te iubeste la CamiM pe mail pina in 7 martie(in paginile anterioare este si adresa ei de mail), si Cami a promis ca face un slide de 8martie frumos.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Doroti tu taci chitic si nu zici ca ai pus poze? Sau le-ai pus mai demult da numa acuma le-am vazut eu? Da pitica ta e o scumpete. Cum umbla ea imbrobodita prin toata casa! Si acolo dupa baita e ff scumpa! Andrei o pupaceste muuuult!

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
abibrinza spune:
Adela, Dana multumim frumos.
Am avut si eu timp un pic astazi sa vad pozele din urma.Parca mai ieri erau nou nascuti si acum mi se pare ca sunt copilasi.Maine poimaine ne apucam sa serbam 1 anisor.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Doroti tu taci chitic si nu zici ca ai pus poze? Sau le-ai pus mai demult da numa acuma le-am vazut eu? Da pitica ta e o scumpete. Cum umbla ea imbrobodita prin toata casa! Si acolo dupa baita e ff scumpa! Andrei o pupaceste muuuult!
Ai ochi de vultur.
Eri leam pus, da mii rusine sa zic, ca eu ma uit la absolut toate pozele, toate filmele, da daca nam timp sa zic cas frumosi(si aici ma alatur Luanei, bai nu au nimeni asa ochi frumosi ca la noi in livada, 100%, daca nui asa va dau banii inapoi

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem