Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by Raluca_u
Ruxandra ce imi vad ochii. ii fug ochii la ginerele meu dupa alte fete?
in cazul asta ar trebui sa mai vada o data ce pierde, nu de alta dar sa nu ii para rau mai tarziu.
te intrebam acum vreo saptamana jumate daca mai o punem de o intalnire dar nu te-am gasit atunci. ce zici daca se mai incalzeste, ca sa putem sta mai mult, adunam o gasca mai mare?

Valeu, valeu.. m-a prins cuscra...!!!!!!!!
Grigore, Grigore sa te vaz pe unde scoti acu' camesa.

Raluca, hai sa-l explic eu, ca o mama buna ce sunt... Sti si tun cum is barbatii.. mai trag o ocheada si alaturi in ograda.. da tot acas se-ntorc.

Deci proclamam sus si tare Adinutza+Grigore = amor nebun! Si trainic! Ca de nu, pun matura pe el!

Cu intalneala .. sapt trecuta am fost suparici.. sti tu, cu acea operatie. Dar acu e mai o.k. .. vorbim mai pe seara?

3,5 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

care va sa zica asa sta treaba. bine de data asta scapa basma curata. uite ca sa ii arate ca la iertat Adina ii trimite un dulce de tot lui Grigore, dar si mentiunea sa nu se mai intample.

vorbim cand vrei tu, draga mea.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Adina uite multi de la noi pentru voi doua.
mai da ce frumoasa e si Alessia cu rochita ei mov.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Acum si daca m-am pus pe scris sa va tineti ca nu mai scapati de mine pana nu incepe fica-mea sa isi ceara drepturile. de trezit s-a trezit da sta cumintica in leagan si se joaca.
hai care mai aveti pofta de taclale. poftiti aici va rog sa am cu cine ma conversa.
stiti ce ma gandeam ca ar trebui sa mai facem o intalnire virtuala pe mess, ca atunci cand eram gravi. intre timp au aparut si fete noi la care nu avem id-urile de mess. da poate updatam listuta cu mamici de pe Yahoo si mai vb.

poze Adina

botez Adina

Mergi la inceput

Da eu chiar monopolizez forumul?
hai ca ma duc sa ma joc cu Adinutza daca nu mai am cu cine palavragi.

poze Adina

botez Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Dupa cum v-am mai spus am o fetitza de 3lunitze pe care o numim Alice a fost nascuta pe 21 noiembrie 2006 cu epedurala,a fost o sarcina normala,putzin grea ca e al treilea copilas,dar nasterea foarte usoara,am spus ca e mai greu sa duci 9 luni decit sa nasti,clar cu epidurala,ca eu rideam in hohote la nastere,of,am uitat ea a fost de 4.200kg si 52cm.
Despre noi:acum de 3 ani locuim in SUA,si inca avem o fetitza de 9ani si un baetzel de 7,eu sint mai mult pe acasa,cu cumparaturile-asa le place la doamne.
Daca avetzi ceva intrebari,astept.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Andreea imi pare rau ca tzi-am facut pofta cu deserturile,acum si eu stau pe dieta asa simpla ca am simbata logodna si nu o sa pot sta asa si sa ma uit la mincare,dupa aceea vreau sa incerc dieta "daneza"-stitzi ceva despre ia?
Dupa a 3 nastere am pus pe mine 4 kg-stiu nu e mult dar nu le pot da jos-si apoi burtica asta rau de tot,poate ajung la gim cind mai creste putzin Alice.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare....
Am cedat.. nu pot citi chiar totul din urma.. asa ca sper ca nu va suparati daca uit pe cineva sau nu raspund la temele zilei (deja am uitat care erau)
In primul rand mii de celor care s-au gandit la noi Laura, Adinazot, Roxana, DeeA, Alexandra, Dia, Dandusa, Dianocica. Ruxandra si asa mai departe ca am pierdut sirul (sper sa nu va suparati cele pe care le-am omis.. dar chiar am citit pe diagonala)...
Alexandra, Mark este un scump.. m-am uitat si eu la poze..
Donia, ai o familie superba.... o domnisoara frumoasa ca Roxana si un baietel dulce, dulce, dulce... sa-ti traiasca si sa aiba parte de mult noroc...
Chani, bine ai venit!
Madaluta, eu il scot zilnic la plimbare, uneori stam si cate 4 ore; am l-am plimbat doar un pic, intre pizzeria unde am fost (super.... nu se fumeaza DELOC in acea pizzerie) si casele pe unde a stat eu la povesti si cafea....
Deci.. aveam o gramada de scris dar maraie.. revin spre seara, noapte..
Repede urez si eu La Multi Ani sarbatoritilor de astazi: David de Ralumat, Maia Andreea de Mihaela_p, Mara de Bulisor, Andre Lucian de Ancader
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Carla ti-am votat ingerasul. Vezi ca la scutece gasesti si "mamici si bebici din Pitesti"

David Andrei de Cipi 13
David Calin de Ralumat
Maia Andreea de Mihaela_P

Mara de Bulisor
Andre Lucian de Ancader.
Noi am fost afara, asa ca fug sa citesc din urma.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by a_deju

eu, de colo, repede sa ma uit la poze la marianca.... si pe ce-mi picara ochii???? in albumul cu deserturi, niste torturi si prajiturele, de n-am mai apucat sa ma uit la pozele interesante cu familia :))
acuma tre' sa-mi sun "sosu" sa faca bine sa vina aprovizionat, macar cu o amarata de amandina acolo, sa nu mi se umfle ganglionii, ca restul posibilitatilor gonflabile sunt la capacitate maxima deja :)))

si eu la fel... acum vb cu alex pe mess...

marianca bun venit, te simt fata de treaba... o sa stai mult alaturi de noi....plus ca desrturile alea te au propulsat rapi imediat ma duc sa ma uit daca mai tort de ieri

yagmur ati scapat de mucisori?

of, in sfarsit, dupa 2 sticksuri si un biscuite manca si d niste mancare...adica vreo ora de supt. si alintat, si adormit, da' macar a mancat in sfarsit...si iar doarme doar le verticala, respectiv in brate. of, numai la tort ma gandesc.....

raluca cate kg are grasunica?ca vad ca ne a luat la falcutze...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

La multi ani!sarbatoritilor de azi.
Raluca,chiar ma gandeam ce-i cu voi?In a doua zi cu soare poate ne vedem,si poate reusim sa mai largim gasca.Ce ziceti,fetelor care va mai plimbati prin IOR?
chani,daca a luat antipolio pe gurita s-ar putea sa aibe scaune modificate.
ana mamica de iezi Teodora si Sebastian

Mergi la inceput