Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

multumesc fetelor
off ma deprima vremea asta..ploua ...innourat...urat ce mai.
Elenia azi nu sunt zombilici...k a dormit Sebicu destul de bine...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am uitat (ametita sau zombilici cum zicei voi...) -

Itzy - ii dau lapte praf si in 24 de ore nu mananca decat 450 maximmmm 500ml. Am intrebat pt ca asta se intampla de cand am inceput cu mancarica, dar oricum mi se pare totusi putin laptic, ma gandesc ac el inca mai are nevoie,nu????

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna dimineata si de la noi. Buna cafeaua, Elenia, saru'mana. Cum rezisti tu la asa ritm de trezire? Cred ca as fi moarta de somn daca m-as trezi la 5 in fiecare zi.
Fetelor, stie careva cum se prepara faina de orez pt copii? Nu aia de la Nestle, ci aia facuta in casa. Se fierbe in apa si dupa aia se amesteca cu laptele? Sau nu se fierbe si se amesteca din prima cu laptele? E vorba de lapte formula.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, de la noi!
Anangel, ma alatur si eu fetelor: mai cere parerea a inca unui doctor si inca unul daca e nevoie. Ce mi-a spus mie primul dr. ca a avut Maria si a trebuit sa-i faca, la al doilea dr. nu i-a placut. Sper ca a doua dr., ca este femeie si mama, sa rezolve problema fetitei mele. Mult curaj!
Mamici din Iasi, eu sambata trebuie sa eliberez apartamentul din Pd. Ros. Merg sa spal frigiderul, sa-l aduc in Nicolina, ca e mai bun ca al mamei. Mergeam mai dimineata, dar mama e plecata la o comisie la Casa Pensiilor. Mai am de luat ceva de pe acolo. Daca nu ajung, ma puneti motivat, ca de maine nu mai scapati de mine, pleaca si ploile.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cristina, eu cumpar faina de orez, pentru ca nu contine gluten. Mi-a zis sora-mea ca au facut alergii copiii de la glutenul asta.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Servesc si eu un 3 in 1, cu o masura de lapte praf de la Maria. Ca pe al meu l-am papat.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mini_me, bine ai revenit! Mi se pare mie, sau fetita ta e imbracata in poza de la 5 luni in costum national?
Vauva, sa-ti traiasca printesa!
Scumpik_lui, ce mai faci?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - si noi folosim tot faina de orez de la Nestle si e foarte buna, adica o accepta.Tu vrei sa o prepari in casa neaparat?Noua pediatra ne-a zis de ea, tot asa ca nu contine gluten!!!Incearca prima data cu asta, vezi daca vrea si apoi o poti prepara in casa, desi sincer nu stiu cum se face....mama imi zicea ca eu cand eram mica imi dadea asa numitul"mucilagiu de orez" - fierbea orezul pana cand apa se face o pasta, adica mai gros, si in apa asta crema, adauga lapte praf...acum nu stiu ce sa zic, daca e chiar aceeasi chestie.Ideea e ca faina de orez asta cumparata are si ea caloriile ei..si ma gandesc ca a fi mai indicata!!!!
Sper ca am fost de ceva folos...

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

He, he, Neata.
Ce bine ca v-a dat Elena desteptarea ca era sa va dau eu si de la mine nu primeati cafea. Eu va dadeam desteptarea ca la armata.
Ca doar is bine dormita. Dupa o saptamana de cosmar cu treziri din ora in ora, cu ore de plimbat copil prin casa si de jucat cu jucarii noaptea, dupa o zi de ieri cumplit de obositoare in care a plans juniorul toata ziua si nu a dormit mai deloc, ma laud si eu cu o super noapte cu 2 treziri. Si ce trezire finala la ora 8!!!!Galusca mea se juca singur in patut, isi sugea de zor vestuta si deja se apucase de dezbracat. Baiatul nu se mai suporta in pijamaluta, asa ca vroia sa se schimbe.Am baiat mare mai!!
Si ca mami sa poata sa faca curat, galuscociul sta in carucior si se joaca tare frumos. Offf, ce vremuri!!!!
Am vazut o Mariuca bolnavioara, sa dea Doamne Doamne sa nu fie asa. Ii dorim din tot sufletul sa fie bine.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim tuturor fetelor pentru incurajari si pentru gandurile bune!
Azi sunt mai linistita. Poate si pentru ca ieri seara pediatra mi-a spus ca Maria e vioaie si nu pare sa aiba nimic. Diagnosticul de convulsie in afebrilitate mi l-a dat doar pe baza descrierii facute de mine. Oricum vom cere o a doua parere. Si o a 15-a parere daca e nevoie. In orice caz, mie ceva imi spune ca Maria e foarte bine. Am vazut copii bolnavi, le-am vazut privirea. Maria mea nu are acea privire. Cred ca a fost vorba doar de o scadere a glicemiei sau de o lipsa de calciu. De ieri seara am inceput sa-i dau calciu natural. O sa-i dau timp de 10 zile cate 2 lingurite pe zi. Ieri a mancat foarte bine si a fost ca intotdeauna: vioaie, vesela (daca o tineai in brate), suuuper revoltata daca o lasai jos si fffff curioasa Eu zic ca nu are nimic fata, azi am sa sun si cealalta doctorita sa vedem cand poate s-o vada.
Inca o data multumim tuturor pentru incurajari!
P.S. Iulia si Luciana sunt SUPERBE ca toate Bucuriile de altfel doar ca mamicile celor 2 sus-numite intra ffff rar la noi!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput