Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Anangel, ce bine ca ai venit cu vesti bune! Cum e calciul asta natural? Ca eu ii dau gluconat de Ca.GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety, Alexutza - multumesc de raspunsuri. Eu faina de orez de la Nestle vroiam s-o iau, dar vreau sa-i dau faina de hrisca, care teoretic tot ca si orezul se prepara si de aia am intrebat. La nestle sau la alte firme producatoare de cereale pt copii n-am vazut sa aiba hrisca, asa ca m-am gandit s-o prepar acasa, dar nu stiu cum.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Eu am luat de la Hero. Se prepara cu lapte. Si Mariei ii place. De fapt ii place cam orice inafara de Fe Haussman, Ca si suc de morcov. Azi ii dau pt. prima oara mar. Sunt curioasa ce mutra imi face.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety - ai gasit hrisca la Hero?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Mexxa, incepi sa dormi din ce in ce mai bine, citesc eu. Bravo! Te felicit eu, o mamica care apreciaza somnul de noapte foarte mult! Prea mult, poate.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety- succes la mar azi, al meu la prima lingurita asa se stramba, face o mutra...de zici ca ii bag otrava, dar pe urma nu se mai opreste...in schimb sucul d emorcovi..il haleste pe nerasulate!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Cristina, nu prea stiu ce-i hrisca, doar sa googlelescun pic, dar pentru 4 luni, la ei, eu am gasit, orez simplu, orez cu banane, si orez cu porumb, parca.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Multumim pentru martisoare si pentru urarile de La multi ani AM petrecut bine ieri, am papat 2 felii MARI de tort de mere...ceea ce mi-a refacut moralul Dupa aceea am plecat cu maruca in Gradina Botanica unde am stat apropae 3 ore....am spus sa ardem grasimile . A fost o vreme absolut superba, ma mir ca erau putini oameni in Gradina -cativa studenti de la fac de biologie din incinta, cativa pensionari si vreo 4, 5 familii cu puiuti mici.
Ma gandesc serios sa imi fac din aprilie abonament la Gradina (stiu ca acum 3 ani exista....sper sa mai fie si acum vlabil - era pe luna si puteai intra de ori cate ori vroiai, asa as merge in fiecare dimineata cu maruca iar dupa masa (dupa gradi) si cu Ana. Biletul e 2 lei, probabil abonamentul e vreo 40, dar merita daca vii zilnic, ba chiar de ori pe zi. Din aprilie chiar va fi caldut, deci merita vazut.

Am vazut si noi toate pozele puse ieri,

Lexi, si eu cred ca Maria e sanatoasa tun si ca a fost doar o lipsa de calciu sau o scadere a glicemiei. Consulta si al doilea medic, ca sa fii linistita.

Tamina, nu mi-ai raspuns....cu profa de chimie E bine ca ti-a facut Rares asa un cadou...doar 2 treziri noaptea! A mea, dupa ce m plimbat-o ieri atata...in loc sa doarma dusa, iar s-a trezit toata noaptea, iar de la 6 jumate nici ca a mai vrut sa doarma. Am luat-o langa mine si a mai atipit cate 15 minute, dupa care iar gangurea Uf, mai e se pare pana sa se regleze cu somnul! Asteptam...mai avem putzintica rabdare

Azi avem zi de gatit si de plimbat, ca desi e cam innorat, s-ar putea sa se faca spre pranz frumos. Oricum, e clad, deci vreme buna de plimbarica.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - ce frumos trebuie sa fie prin Gradina acum primavara!Mi-aduc aminte ca atunci cand am stat in Buc(vreo 10 ani) am stat o perioada exact vis-a-vis de Gradina, si toata sesiunea de vara acolo ma duceam si citeam, asa ca lumea era...Apoi m-am mutat si am stat langa Cismigiu....numai prin parc eram, parca eram dependenta....Offf, ce vremuri!!!!Aici in PLoiesti nu prea sunt parcuri cine stie ce, zone verzi nici atata, doar strazi cu agitatie si mult fum.....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata tuturor!

Marina sa iti fie de bine tortul!Si tatalui tau...cu intarziere!

Vauva da, papusica e a lui Alesio(cadou de la taica-meu)...iar el zice ca e "papushica de ba'etei"....dar nu se prea joaca cu ea....numai cand vine o prietenuta de-a lui si se joaca de-a mama si de-a tata(iar papusa evident, e bebele).

Multumim mult de cuvintele frumoase de la adresa gongolinilor!Avem copilasi minunati!(l-am admirat si pe Rares de Tanima acum....ce scump e dezbracat)

Revin....ma duc sa-i dau marutz la piticutz[;0].

Eu

Mergi la inceput