Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va doresc si eu o primavara frumoasa alturi de bucuriile voaster.
Eloise, am vazut martisorul tau scump.
Am mai citit , am vazut si poze si filmulete dar nu am mai apucat sa scriu.
La noi diversificarea merge foarte prost, nu vrea nicum pireul de legume.
Am fost la vaccin alataieri si ieri a facut putina temperatura eri. Una peste alta cred ca o sa avem si dintuci, asa ca e tare maratita printesa mea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lili, multumim mult! Chiar m-a emotionat mesajul tau

Andra, Vladut e pe zi ce trece mai frumos si mai expresiv. Iar pozele sunt de album (de arta, desigur)

Floricel, ce sa spun....ai un Sa iti traiasca

Noi nu ne putem lauda cu cine stie ce. La 5 luni avem 7,750 (a luat luna asta vreo 400 gr) si 68 cm (nu stiu prea exact ca nu am reusit sa o intind ca lumea ). Una peste alta suntem multumiti, oricum are cate 3, 4 cute la manute si la picoruse....iar gusile se revarsa pe gatuletul delicat .

Nici la progrese motorii nu stam cine stie ce. Adica inca nu se intoarce pe nici o parte, nu se ridica in fundulet. Sta in fundulet pentru cateva secunde,dar apoi se prabuseste in fata. Daca o tin in brate sta binisor in fund. Cand sta pe spate isi ridica umerii la greu ca si cum ar vrea sa se ridice in fund (dar nu ii iese). Si se impinge in calcai, isi face un fel de vant pentru a se pune pe burta....dar ramane in stadiul "vantului".

Piciorusele si le prinde cand si cand, dar nu le poate duce la gura inca (probabil ca din cauza burtii, Ignatico...). In schimb cu manutele toata ziua are treaba, intinde manutele dupa obiecte, tine jucarii mult timp, le trece dintr-o mana in alta.

Ne gandim si noi la pozici pentru albume. Avem pentru stat pe burtica si manutele in gurita. Dar deocamdata suntem in faza de selectie. Cand le punem in album anuntam!

Azi nu o sa prea fiu acasa....e ziua taticului meu (face venerabila varsta de 70 de ani ) asa ca mergem acolo sa benchetuim!

Multumim celor care ne-au urat! Si noi dorim Multi, multi ani bucuriilor noastre de 29, 30, 31 si 1!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ignatica, pentru inceput....
Am pus si eu o poza in albumul cu "degetele". Mai aveam 2, dar intr-una e numai in pampers, dupa baie, si nu m-am riscat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Gety, cum e Maria? Ati fost la cantareala? Cum mai papa?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele, si o primavara frumoasa, calduroasa, cu impliniri, realizari si multa, multa iubire!!!!!!

Multumim de martisoare Mathias si Vladut si pt floricele.....

Elenia - sar'na d ecafea, dar sa stii ca eu vreau 2 cani, ca de la 4 nu mai dorm...deh, daca e vorbaret ca ma'sa...

Itzy - sar'na d eraspuns, sa stii ca azi o sa incerc fara morcov in piure, desi nu stiu cu ce sa ii mai fac piureul, o sa-i pun un pic mai mult cartof...vad eu care e treaba si cum s ecomporta...

Xandrutza - idee buna cu prunele, dar de unde sa le iau, compot din asta de cumparat am inteles ca nu e bun....

Pufy - sa-ti traiasca pufisorii, sunt nishte scumpi....

Toata noaptea m-am tot gandit...daca si grasanu are ceva la sold, poate ar fi bine sa ii fac si eu o echo..asa de control macar sa ma linistesc....el e foarte activ...dar nu sta in fundulet, poate are ceva denu vrea cand il mai pun asa la 45 de grade....deja parca ma vad o mama din aia crizata si care-si duce puiu la control de fiecare data cand i se pare ei ceva suspect.....oooffff,greu!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neataaaaa va dorim o primavara frumoasaaaaaaa - frumoasaaaaa!!!

Ati primit martisoare? Ca noua ni le-a dat tati dis-de-dimineata eu 2 si bubulina 4 ca deh e mai motzata

Mey Cris hai ca ieri am tot scris...dar e drept ca am fost harnica si pe inserat... asta pt ca papusica mea si-a facut cadou 3 ore de somn la pranz...n-a dormit ea in viata ei atata la pranz...

La multi ani Davidutule bb de Ignatica seniorul bucuriilor

La multi ani si sarbatoritilor de pe 1 Teodor, Ana-Iarina, Theodor-matei si Cosmin Mihai

Multumim Mathias si Vladut pt floricele si martisoare. Eloise eu cred ca Vladut se astepta sa primeasca el martisoare de la noi de aceea a papat floricika. Asta imi aminteste de un kinder pe care il aveam la meditatii...si cand venea la ora pe data de 1 martie el era cu martisor in piept (parintii lui erau din Suceava de origine...si stiu ca se obisnuieste sa primeasca baietii nu fetele) era mortal radeam de el...

Mexxa spor la demolat

Pufy ce se mai iubesc ei pufisorii...dar parca eu am mai vazut pozele astea nu? oricum m-a uitat cu drag din nou la ei..

Marina acum iti spun si eu...e foooarte bine stai linistita...oricum de acum incolo se ia in medie 500 grame...si ea e bine oricum ca si greutate...lasa copilul in pace...

Pup raman pe aici... dar ma striga papusica

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Seara buna!
Intru repede ca mi-e un somn de mor.
Gety am filmat un pic, nu se vede prea bine cum se invata rostogolirea. Fi-miu dupa fizioterapie este tare marait si in plus fiind singura acasa nu avea cine sa imi tina aparatul sa filmeze ca eu sa il manevrez pe barzaun. Sper ca pricepi ceva. O sa iti si explic: ii ridici manuta si il rasucesti tu de picioruse sa se dea de-a berbeleacul. Rarers acum 2 saptamani nu reusea decat sa se puna de pe spate pe burta, dar inapoi ioc. Acum parca este un titirez si nu mai am liniste ca in cateva secunde se invarte in tot patul, asa ca nu mai pot sa il las nici o secunda nesupravegheat si trebuie sa il pun in patut mereu.
Anca sa iti fie rusine ca m-ai lasat singura pitersteanca pe aici atata timp.
Fetelor daca va mai intereseaza suport de baie am vazut in ofertele de la Carrefour un suport super fain, acum nu stiu cum este in realitate, dar parea ok. Intrati pe sit-ul lor si vedeti in catalog.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

tanima, ma bucur ca suntem doua pitestence la BUCURII, poate mai apar si altele, cine stie!!!! maine poimaine facem si noi intalniri ca fetele.. Nici Luciana nu se roteste decat daca e foarte agitata, de stiut stie cum, dar e puturoasa. si nici deplasari prin pat nu prea face, decat un pic in jurul capului ca acele de ceasornic.
mamilili multumim de martisoare
FETELOR A VENIT PRIMAVARA !!!!! am iesit di iarna cu bebeii nostri !!!

mami de Luciana Maria (18.09.2006)
poze la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, cantareala am facut-o acasa, ca am cantar, dar nu electronic. 6,660 kg. In 19 zile - 860 gr.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Neata si de la noi!

LA MULTI ANI BUCURII DE 29,30,31,1!

Multumim de martisoare! Aici nu exista asa ceva. Ma gandesc ca e doar la noi in RO dar oricum e fff frumos obiceiul! Ce sa zic ce primavara e aici, cu zapada multa. Las ca vin eu acasa!

Pufy ti-am vazut pufisorii, dulci tare dar sa stii ca cel mic e o bombonica asa grasunel si eu zic ca seamana cu tine.

Eloise, Vladutz este asa de expresiv si de frumusel si el seamana cu tine!

Eu azi o sa-mi fac un martisor delicios asa ca sa ma rasfat si eu daca nu am altceva. O sa fac papanasi dupa reteta lui Pufy!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am simtit asa un aer de invidie ca noi invatam la fizioterapie ce altii descopera singuri. Dar tocmai de aceea am pus filmuletul ca sa invatati si voi (cand o sa am ajutoare o sa pun unul mai clar). Ei si ca sa ne laudam, faceam rostogoliri dinainte de fizioterapie, dar acum le face intr-o viteza de nedescris, de trebuie sa fiu cu ochii in 4.
Noi astazi o sa purtam martisor, adica eu cu puiutul, ca tati nu cred ca ar purta asa ceva nici batut. Si daca vreti sa stiti ce tati romantic am, o sa va impartasesc si voua ceva: cadoul lui de 1 martie a fost urmatorul: o discutie telefonica "Cumpara-ti tu ceva de martisor din banii aia de ii mai ai".
Asa ca azi e musai ca sa primesc (de la mine se pare) un martisor).
Ma duc sa scot flacaul afara ca e prea frumos.
Anca suntem mai multe pitestence dar nu ne-am intalnit oana acum. Dar avem subiect separat, ca suntem cu bebei de varste diferite.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput