Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ne pregatim de plecat din casa, ca-i prea frumos afara sa stam inauntru.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Tanima, pupici! Ne uitam la filmuletz cand ne intoarcem.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Hai, ca nu m-am putut abtine sa nu ma uit. Merg sa incerc si eu cu Maria. Deci: manutza sus, genunchiul sus si rostogolirea.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

O primavara frumoasa va doresc tuturor!

Ne pregatim si noi de plimbare ca e vreme superba la Iasi. Nu-mi ajunge timpul sa scriu ca inainte, abia reusesc sa citesc.

Va pe toate.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Bucurii si mamici de bucurii sa aveti o primavara frumoasa, iar toata viata sa va fie o primavara senina si calduroasa!

itzy si floricel felicitari pentru bubulinele grasute si frumoase!

alexutza, da noi am avut probleme cu constipatia. Eu i-am dat de toate: ceai de musetel, pireuri de prune, pere si suc de portocale, dar nu s-a rezolvat pana nu i-am dat Dulcopic. Vad ca ti-a zis lili cum se da. Mie mi-a zis pediatra sa-i dau 10 zile consecutiv (seara) ca sa-si formeze un refelex. Sper sa scapati cat de repede.
multumesc ca ai intrebat de noi.nu am fost ieri la plimbare ca a fost urat, dar a venit o prietena in vizita si nu am mai intrat.

adriana mica, uite un pentru puiutul mic. Off, ce rau imi pare ca aveti asa o problema, dar stai linistita ca se rezolva. Eu am multe cunostinte cu copii cu asemenea probleme, iar acum sunt marisori si nu mai au nimic.
Si noi am dus-o luni la eco pt sold (pediatra nostra trimite toti bebelusii); am avut ceva emotii, dar cand medicul a zis: "doamna aveti un copil perfect sanatos" mi s-a luat piatra de pe inima(caci am avut emotii)

cri,-ici multi tie si lui Andrei. Si noua ne e dor de tine. Sper sa scape puiul mic si de problema la ochisori si sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala.

ancaMT, vad ca ai primit bice, asa ca eu nu te mai bat, ci doar iti spun ca ai o mandrete de fata si ca te asteptam cat mai des sa ne povestesti despre ea.

flavia dupa ce rezolvi cu vaselina si scapati de solzisori, eu zic sa folosesti produsele Klorane si nu o sa mai ai probleme. Noi le folosim de la inceput si nu am avut solzisori. Multe fete le folosesc. In legatura cu apa: nici eu nu ii dau, desi am incercat, dar nu o bea. Dupa cum ti-a zis si Marina, si eu stiu ca tzitzi tine si de sete si procedez la fel ca ea: adica dupa ce papa ii dau tzitzi si suge cat sa-i treca setea.

Cristina, daca gasesti locsorul cu bucurii la Cluj sa-mi zici si mie. Ar putea sa-mi cumpere sotul care merge saptamanal la Cluj. Na ca v-am zis si eu cum sufar si salivez in tacere dupa BUCURII.,de multa vreme....

mamilili, festina si Vladut multumim frumos pentru martisoare. Sunt tare frumoase.

Marina, La Multi Ani pentru taticul tau! Sa traiasca multi ani fericiti, cu multa sanatate si impliniri.

despre puiutul meu pot sa va spun ca ieri m-a lasat gura cascata: a papat apoape 200gr pireut de legume si piept de pui, deci o sa fie o carnivora ca si tac-su. pupe mama fata papacioasa
iar la cpitolul stat in fundulet suntem in progrese, inca nu sta singurica, desi cand e pe spate se ridica aproape pana la jumate singura, asa ca si cum ar face abdomene, iar medicul ne-a zis luni sa nu o fortam, caci fiecare copil are ritmul lui de crestere si progrese.

gata romanul

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

am uitat sa spun ca am vazut doi pufisori frumosi frumosi..., ptiu sa nu-i deochi

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY

Cucuoancea, cantareala am facut-o acasa, ca am cantar, dar nu electronic. 6,660 kg. In 19 zile - 860 gr.

Gety, dar e nemaipomenit!!! Bravo! Sa nu te mai aud ca nu ai laptic

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Tanima, intreb si eu ca omul prost...Stiu si eu o profa de chimie de liceu din Pitesti si ma intrebam daca nu ai facut cu ea O cheama Rotaru, e blonda si cocheta

Ramo, multumim pentru urari. Chiar acum fug la chiolhan...Vorba vine, va fi un pui pe sare si un tor de mere....Dar la mine e frigidrul gol asa ca ....de asta mi se pare chiolhan. Si sa stiti ca nu e frigiderul gol fiindca nu am avut chef sau timp sa fac mancare, ci fiindca e si portofelul gol Of, sper sa vina luna asta indemnizatia (am depus la 1 ianuarie actele)

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ramonar- multumim de ajutor, am fost ieri la farmacie si am luat Duphalac, dar acolo scrie sa-i dau dimineata..si am inceput de azi...o sa vad cum merge treaba!!!Patri papacioasa!!!!

Ce ma oftic..asa as iesi si eu afara ca e un soare si asa frumos, dar n-am cu cine, grasanu doarme de vreo 2 ore.si apoi vine supa, si pana mancam, pana ne imbracam, se duce tot soarele!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Martisor pentru voi: va arat limbutza
Asta pentru ca noi nu am primit martisoarele...va aratam limbutza

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput