Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
alexutza_26 spune:
Fetele - intrebare intrebatoare.....
Cat lapte mananca copilutii vostri...ma refer la 5 luni????, sau cat ar trebui sa pape, tinand cont ca are 3 mese diversificate:fructe 10 dim, supa - 12-13, si faina de orez 17-18.
Noi acum mi-am dat seama (stand in casa si gandindu-ma singurica....)ca de fapt lapte nu prea servim, ajungem cu chiu cu vai la vreo 450ml/zi
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Va doresc si eu o primavara frumoasa, atat in suflet cat si afara.
MamiLili, Eloise, multumim pentru martisoare si floricele.
Marina, La multi ani tatalui tau! 
Ramomar, sa stii ca a mers cu pireul de mar incalzit, ieri si azi a mancat ca l-am incalzit la microunde 5-6 secunde, nu a mancat mult, dar totusi decat nimic...
Ai zis tu ca fetele noastre se aseamana foarte mult
. De cand am introdus carnita in pireul de legume Adelina papa foarte bine, nu lasa nimic in farfurie si nu refuza nici o lingurita, sper sa o tina tot asa. Dupa masa de legume cu carnita vreo 5 ore nu mai vrea nimic, cred ca-i super satula.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Liduta spune:
La multi ani, de martisor!
Azi e o zi deosebita pentru noi toate, cred. Cel putin pentru mine pentru ca, chiar daca nu am dormit mai deloc astanoapte, dis de dimineata tati l-a luat pe Davidut in brate si impreuna mi-au adus ghiocei si martisor. Bineinteles ca am inceput sa
de fericire. E primul martisor pe care-l primesc de la puiutul meu!!!
Asa ca am hotarat ca impreuna sa va uram "La multi ani!"

si sa aveti o primavara plina de bucurii si sa vina si soarele ala dulce sa putem iesi afara la plimbare cu bebeii.
laliq spune:
Un martisor si din partea noastra pentru bucurii si mamicile lor! Sa aveti mereu primavara in suflete!
Larisa si Matei (26 septembrie 2006)
cu ajutor, Ema poate scapa de autism
eleņia spune:
quote:
Originally posted by laliq
Un martisor si din partea noastra pentru bucurii si mamicile lor! Sa aveti mereu primavara in suflete!
Larisa si Matei (26 septembrie 2006)
cu ajutor, Ema poate scapa de autism
multumim de martisor laliq si un
pt matei care e un scumpel cum tine el martisorulņ in manuta sa nil dea noua

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
anangel_lexi spune:
La multi ani Adelina Oana, Teodor, Ana Iarina, Theodor Matei, Cosmin Mihai, Gabriel, Dora si Alessia!

N-am apucat sa citesc nimic din urma!
Editez sa vedeti ce-am patit aseara: Fetelor, am tras o spaima aseara cu Maria de-am crezut ca mor. Si-acum imi tremura mainile cand ma gandesc...O tineam in poala. De obicei cand o tin asa, se prinde cu manutele de degetele de la picioare si trage, si trage...Aseara nimic. Statea cumintica. Dupa cateva secunde mi-am dat seama ca de fapt nici macar nu se mai misca. nu-si misca manutele, nu-si misca piciorusele...nimic. Cand m-am uitat la ea, avea privirea fixa si se uita in gol. Am strigat-o pe nume (intotdeauna reactiona daca o striga cineva pe nume), nici macar nu si-a intors privirea. Nici de clipit nu mai clipea si se lasase moale-moale la mine in brate. Am inghetat de frica, o tot strigam "Maria, Maria", pana la urma a intrat si Cristi in camera, m-a vazut pe mine alba la fata, s-a speriat si el! pana la urma mi-a zis s-o pun pe perna si sa-i dau niste ceai. Abia dupa ce i-am bagat biberonul in gurita a inceput sa-si miste ochisorii, manutele, piciorusele...Doamne, am zis ca o sa lesine la mine in brate, asa parea! Toata seara am avut genunchii moi si mi-au tremurat mainile. Nu stiu ce-a fost, ce s-a intamplat dar trebuie neaparat sa-i spun doctoritei de faza asta. Aaa, ca sa nu mai spun ca ieri fii-mea a facut greva foamei. A papat pe la 1 la pranz, dupa carew abia pe la 7 jumate a mai vrut papa. Masa de la 4, de cereale, nici n-a vrut s-o guste. Azi noapte a papat vreo 50 de ml.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Cucuoancea, vreau mai mult laptic in tzitzi! Vreau mai mult laptic in tzitzi!
Am si masurat-o: are 68 cm.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Anangel, ce sperietura ati tras! M-am speriat eu numai cat am citit!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
bucuriile!
Sa aveti o primavara minunata...iar in suflete sa aveti primavara mereu!
Lexi ingrozitor!Sa ne spiu si noua ce a zis pediatra....sper sa fie ok Maria scumpa!
Cri
Andreiutz dulce si va tin pumnii sa se rezolve problemutza de la ochisori fara interventie chirurgicala!
Adriana multa sanatate lui Dudu scump!
Tanima sanatate multa lui Rares si sa fie ok cu piciorusele!Multumim de filmulet!
Multumim tuturor de aprecierile la adresa pufisorilor!
Urla amandoi piticii.....revin....
Eu