Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
Buna dimineata! O primavara frumoasa! Chiar miroase a primavara!
Ce albume frumoase ati facut pe prima pagina!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Pentru albumul degetelelor delicioase, m-ati pus in incurcatura. Am multe poze, zeci de poze, acum trebuie sa fac preselectie, clasamente, dar am una preferata, totusi, pe care a pus-o si taica-su pe desktop.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eloise spune:
Va doresc si eu sa aveti o primavara minunata, plina de emotii care sa va lumineze sufletele!
Vladut a tinut si el sa ofere un martisor si o floare tuturor bebeluselor si tuturor mamicilor de Bucurii. Din pacate in privinta florii s-a razgadit si si-a spus ca mai bine o mananca el. Ma rog... intentia conteaza
!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
festina spune:
Raducu ofera tuturor mamicilor de bucurii si fetitelor 'bucuroase' un martisor virtual
va pupam si va dorim o zi frumoasa de primavara
Daniela mamica lui Raducu (25.10.2006)
eleņia spune:
quote:
Originally posted by eloise
Va doresc si eu sa aveti o primavara minunata, plina de emotii care sa va lumineze sufletele!
Valdutz a tinut si el sa ofere un martisor si o floare tuturor bebeluselor si tuturor mamicilor de Bucurii. Din pacate in privinta florii s-a razgadit si si-a spus ca mai bine o mananca el. Ma rog... intentia conteaza!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
multumim de martisor si de floricica
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
GETY spune:
Eloise, sa vezi Maria cum face: orice jucarica, nu conteaza, mare, mica, din plastic rigid sau mai moale, se uita la ea, o studiaza, apoi o apropie cu viteza de gura, de parca ar vrea sa nu-i scape si sa muste de ea.
La urmatoarea intalneala, Vladutz si Mathias sa o invete si pe Maria cum sta treaba cu rostogolitul.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eu inca mai citesc din urma si nu cred ca reusesc sa termin ca Maria acusi-acusi se trezeste.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
Buna dimineata...si o primavara fericita,plina de sanatate,iubire si bani![]()
Noi am inceput 1 Martie cu un dezastru la baie...instalatori..perete spart..uhh urat..da afara e atat de cald incat acusi mergem sa cumparat floricele pt tati si Sebi...ca doar 1 Martie e ziua barbatilor...![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
mexxa spune:
Lili multumim de floare si d emartisor...
Andra frumos...mama ce scump e Valdutz si cum papa el floarea![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Ignatica spune:
lili multumim pentru floare si martzic.
Vladutz
pentru floare.
gety ai curaj sa o lasi pe Maria sa se rostogoleasa cu 2 baietei
.
Azi de Martisor sarbatoresc cele 7 lunisoare ale puiului meu. Au fost cele mai frumoase luni din viatza mea, am amintiri de neuitat, sunt fericita.
pufy un pupic pufos pentru pufusori. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David