cadourile de 8 martie pt invatatoare

cadourile de 8 martie pt invatatoare | Autor: valicalin

Link direct la acest mesaj

este normal?la baiatul meu la scoala strangam bani pt doamna invatatoare de:craciun,de 8 martie,de sfarsit de an pentru cadouri.asa e moda acum?cine a lansat-o?la gradinita ere la fel.nu mai stiau mamicile ce sa cumpere pt doamna educatoare.cum se numeste lucrul asta?o mica atentie?a primit doamna:lant de aur,cercei la fel si cate si mai cate..vreau si eu sa fiu invatatoare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu generaliza te rog... eu am fost si invatatoare si educatoare, dar nu am primit decat flori si cate o cutie de bomboane de ciocolata. nu ca nu as fi fost apreciata de parinti, dar erau mai saraci si nici nu le-am dat de inteles vreodata ca as dori asa ceva.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Eu propun ceva,pe bune,sa primeasca toate femeile cate ceva de 8 martie,sotii,mame,surori,verisoare,cumnate,sefe,prietene,colege,vanzatoarele de la buticul din colt,femeia de servici de pe scara blocului....toate,in afara de educatoare,invatatoare,profesoare,in felul acesta ne razbunam toate mamicile ofticoase de ce-a primit invatatoarea.
In 8 Martie ne trimitem copilul la scoala cu floricele pentru colege,ca deja se practica din clasele mici,dar la Invatatoare nu,ca daca ii duc toti are prea multe,daca da fiecare la comun contravaloarea unei jumatati de buchet,se aduna de un inel de aur.

Prea a fost discutat si rasdiscutat subiectul.

Mergi la inceput