Ana Aslan
Fetele, are cineva un nr. de telefon, chiar o relatie la Institutul Ana Aslan din Otopeni?
Raman profund recunoscatoare.
mamica de rockerash
Raspunsuri
lorelaim spune:
http://www.otopeniro.ro/print_articol.asp?ida=112
Institutul de Geriatrie "Ana Aslan", 236.18.28/ 236.18.29
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/institutions_dir.php?module=hospitals&action=view&hospital_id=77
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
moniboni spune:
Multumesc mult Lorelaim; am reusit sa vorbesc cu ei. Din pacate, au locuri numai din iunie, iar situatia noastra este disperata: bunica mea (80 de ani) are inceput de Alzheimer si trebuie sa o internam undeva.
Este groaznic sa o vad ca nu mai stie cine e si unde e, mai ales ca bunicul meu s-a prapadit de curand. Si ce-i mai grav e ca acum sta mama cu ea si o termina si fizic si psihic.
Am mai auzit de un centru, Cristiana, undeva de la Obor, parca. Din pacate, nu am reusit sa gasesc nimic pe net despre ei. Daca a auzit cineva de el..please...
mamica de rockerash
lorelaim spune:
Moniboni - imi pare rau de situatia bunicii si a mamei tale :-( E crunt de greu pt amandoua... saracile... Asociatia respectiva se numeste Asocia#355;ia Filantropic#259; Medical#259; Cre#351;tin#259; „Christiana” - dar nu am mai multe info despre ea... am incercat sa gugalesc dar din pacate nu am obtinut nici o adresa sau nr de telef...
Poate daca ai o carte de telef on-line pt Bucuresti... nu stiu... sau incearca sa contactezi d-nele psiholog de la sub-forumul Cabinetul Psi sau poate vreun medic de la sub-forumul Clinica Virtuala... Poate ei stiu mai multe fiind de specialitate.
Multa sanatate si numai bine-ti doresc,
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Rufus spune:
La Ana Aslan nu o interneaza decat o perioada scurta, cam doua saptamani. Asta chiar daca costa destul. Iar daca este si neputincioasa, ii trebuie insotitor (care plateste si el).
Pentru o perioada mai lunga este un spital (parca Sf. Ioan-daca te intereseaza o sa aflu sigur) unde o interneaza mai mult, cam o luna.
Pentru orice perioada mai lunga, trebuie sa te interesezi la un camin-spital. Insa iti trebuie musai o pila, care sa-ti spuna unde trebuie sa dai spaga (ca tot incercam sa o eradicam, fir-ar sa fie!)
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
moniboni spune:
Merci pt. info; am deschis sb. si la cabinetul psihologic...
Auzisem si eu ca la Aslan se interneaza pt. perioade scurte. Rufus, daca poti sa te interesezi de Sf. Ioan dau de baut...
cat despre spaga...dam si spaga...suntem disperati.![]()
mamica de rockerash
tzitziri spune:
Bunica prietenului meu sa interneaza maine la institutul Ana Aslan de la Otopeni. Programarea a fost facuta din decembrie si de-abia in martie aveau locuri. Internarea se face pentru 14 zile.
Deci ar fi pentru bunica ta doar o solutie temporara....stiu ca le fac analize foarte amanuntite si apoi ii trimit acasa, deci nu e o solutie pe termen lung![]()
viana spune:
Stiu cum e .Bunica mea este la fel si mi-e teama pt mama mea care este cu nervii la pamint.In Oradea nu are unde sa o interneze si nici nu cred ca ar dormi bine sa stie ca e acolo.Acum nu poate dormi decit citeva ore din cauza ei.E groaznic.Mai bine ma sinucid decit sa ajung povara pt cineva.
moniboni spune:
Sunt constienta ca bine nu se mai face; asta e clar. Problema e ca o trage si pe mama in jos; si asta ma inebuneste!!!! Mai ales ca am trecut prin multe in ultimele 6 luni (noi, ca familie) si nu vad nicio luminita...
Nu stiu ce sa fac si incotro sa o apuc...
mamica de rockerash
diana904 spune:
Uite aici http://www.ghidul.ro/rezultat.php?idd=880 sunt nr de telefon si adresele catorva centre de ingrijire si asistenta din Bucuresti.
Si bunica-mea este intr-o situatie f grea, 94 ani cu fracturi de femur, din octombrie e la pat, tot maica-mea sta cu ea si tot terminata fizic si psihic este...Ne-am intersat si noi la Ana Aslan, costa 150 Ron ptr 2 saptamani,programarile cu 3 luni inainte, in mod sigur ii trebuie si insotitor ...
Am auzit ca ar mai exista un centru privat in Bucuresti, nu am reusit sa aflu mai multe detalii...si eu as fi recunoscatoare daca stie cineva ceva.
moniboni spune:
Diana, centre private sunt; gasesti destul de greu locuri, dar gasesti pana la urma. problema e ca sunt extrem de scumpe (800 de euro pe luna). Daca vrei detalii, spune-mi, ca sunt experta (din pacate).
Cea mai buna solutie ramane sa angajezi o femeie (dar se gasesc f. greu persoane dispuse sa stea cu batrani).
mamica de rockerash