FIV 106

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Moniland - Sa nu te prind ca faci testul pana vineri ca vin la tine cu . Mai asteapta pana duminica/luni si atunci . Sunt alaturi de tine! A, si tine un loc si pentru mine mai departe la odisee.
Mihuta - Super productie! Sa-ti dea DD embrionasi buni care sa se prinda acolo unde le este locul!
Pussi - Daca totul este in regula sigur reusesti asa ca nu te mai stresa!
Cris - Facem in continuare si pentru test si trebuie sa iasa cum vrem noi!
Venera h - Am sangerat foarte putin si doar in ziua punctiei asa ca le-am adminitrat intravaginal. O sa-ti trimit mai tarziu un PM cu datele mele.
Nu te ingrijora cu punctia de joi caci sigur va fi bine, este 1 martie!

Acum va las ca trebuie sa ma pregatesc pentru serviciu. Iar ajung tarziu. Va pupacesc pe toate si va tin pumnii!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

SHERI FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, ERAM SIGURA CA VEI REUSI, am asteptat ieri un sms de la tine,dar probabil coplesita de emotii si atata lume pe capul vostru ai uitat,azi dimineata am deschis tremurand computerul....si cand am citit marea veste m-am bucurat nespus!!!Si va' sa zica gemeni ,ei....putini si buni a avut sotiorul tau, va felicit pe amandoi si va doresc sa fiti parinti fericiti toata viata!Sarcina cat mai usoara!
Vigi_lentule FELICITARI SI TIE SI SOTIEI,acu' esti tatic cu toate drepturile dovedite ,adica un test bhcg ok,traieste din plin emotiile acestea de fericire, vezi sa nu lesini cand ai sa iti vezi puiul la eco!Glumesc!Sarcina usoara sotiei,fii alaturi de ea la fel ca si pana acum, sa mai vii cu vesti din cand in cand!
Cris , Monilland,Marrina,Dana_p,Dariela bafta multa fetelor!Cine mai este in asteptare, ca eu de atatea emotii cu vestile acestea bune m-am incuract?!
Va pup pe toate!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Adhnana, multumesc pentru raspuns iti doresc sarcina usora si sanatos
Celor care sunteti in plin tratament de stimulare dar nu in ultimul rand fetelor care asteapta un rezultat cu II sunt alaturi de voi cu pumnii stransi
Sa auzim de bine!
Anyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Pt. 10 zile am inceput tratamentul cu, CUMINOL dar am o!Imi este frica sa nu dau in candida (sunt patita cu antibioticele), sa mai iau si ceva ovule pe langa? CE? Am inteles ca nu este un antibiotic foarte puternic, dar....!

Anto

Mergi la inceput

Fetelor am urgent nevoie de ajutor si nu am stiut unde sa postez, asa ca va intreb pe voi.
Am o colega insarcinata in 18 saptamani si la estriol neconjugat a iesit valoare 1.99 si limitele sunt 2.4 - 7.2. Ce inseamna asta?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Antosit pune-ti ovule clotrimazol, sunt f. bune impotriva candidei, eu imi pun intotdeauna cand iau antibiotice ( de la dr. stiu asta), iti pui doua seara intravaginal si spala-te cat mai rar si numai cu apa intern.Sanatate maxima!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Neata fetelor,au iesit tot II,nu stiu ce sa mai cred ,poate persista pregnylul atatea zile in corp?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by cris86

Neata fetelor,au iesit tot II,nu stiu ce sa mai cred ,poate persista pregnylul atatea zile in corp?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Pregnylul de 5000 iese dupa 10 zile din organism. Eu iti doresc sa fii , dar mai asteapta putin cu testul, este prea devreme.

Bafta multa tuturor!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Cris - Cand ar trebui sa faci exact testul? Ar fi prea de tot ca cele II sa fie de la pregnil.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Vigilentule primeste o coronita de lauri si din partea mea si s-o tineti intr-o fericire pana la adanci batraneti!
Eroino hai cu povestea de succes, ca altfel ma apuc eu sa ma laud cu succesul tau, ca la cat ti-am tinut trena, pot spune ca sunt si eu gravidoasa cu gemeni, cel putin creierul meu e deja convins de asta.......
Mirelus azi am comis-o! Am ramas fara seringi de insulina cu ac nedetasabil si am purces la injectarea dipherelinul cu seringa de insulina cu ac detasabil (marca Braun). Problema e ca la tipul asta de seringa nu ai decat un ac mai grosut. Cand sa-l introduc in colac, nu intra si pace. Incep sa scotocesc prin sertarul cu injectii si intr-un final gasesc de la prietena mea gravidoasa un ac amarat de insulina. Noroc ca mi-a daruit punga ei cu seringi si prin punguta s-a ratacit si acul acela norocos. Am schimbat acul fericita, am injectat, insa am injectat exact 8 unitati si jumatate, cum te plangi tu. Sunt prost gandite seringile acestea si ramane pe teava destul de mult, comparativ cu seringile cu ac nedetasabil unde nu ramane nimic, se scurge si ultima picatura.
Dana P sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa nea dea Marinesco unda verde la punctie simultan, ca eu deja am emotiile in gat pentru saptamana viitoare. Sunt o fire sensibiloasa si inainte de marile evenimente ale vietii mele am niste emotiuni pe care cu greu le controlez. Sper sa ne putem tine de manuta la punctie si ET, sa ne mai indulcim momentele crancene ce urmeaza.....
Eu cred ca mi-am abandonat avionul de mult, zbor in virtutea inertiei.......
Stu pe saptamana viitoare se preconizeaza punctia si ET-ul. Eu una sunt convinsa ca cineva apropiat are de facut aceste proceduri si cam am emotii pentru dansa, insa in niciun caz nu e vorba de mine.........
Cris stiu ca vrei sa afli rezultatul cat mai repede, insa cel mai indicat ar fi sa-ti omori zilele acestea pana la betaHCG cu preocupari de alt gen. Poate fi pregnylul, poate sa nu fie pregnylul, insa siguranta in ziua 10 nu prea ai de la niciun test. Niste medicamente pentru rabdare oare nu s-au descoperit, ca mi le-as face si injectabil, in inima/creier, numa' sa stiu ca ajuta.
Danutzo iti scriu pe e-mail......

Mergi la inceput