FIV 106

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

uff..ufff..obosiica alergai pana sa gasesc unde sa scriu putiuu da ce largirati pagina
meluleeee e posibil sa se elimine mai repede acel chist..da io zic sa suni dc si sa'l intrebi..ca ei stiu mai binee..te pupp si mii dor taree de tine..
dana s'a rezolvat..posibil maine daca nu luni..te pup ..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Gabitzule,ce ma bucur sa te mai aud,si
mie imi este fff dor de tineeeeee,si te pup dulce pe amandoi obrajorii,pe burtic si inca te astpet cu fff mare drag la noi;cu doctoru as vrea eu sa vorbesc da,azi e vineri,nu mai e nimeni la cabinet pana luni, si nu am nr lui de telefon privat,de aceea va intrebam pe voi ce este de facut.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

melule io zic sa'ti urmaresti foarte atent evolutia CM da?cum curge culoare,cantitate, forma ,tot
zuzuleee mai fci mama o incercare te roggggg ca dau coltu pana raspund

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Ok gabitzu,urmaresc tot tot,deja se intensifica culoarea si au iesit si cheaguri subtiri,insa nu e abundent ca si volum.Oricum il am sub lupa

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am vorbit cu dr. si i-am dat vestea. Super incantat a fost. Dupa felicitarile de rigoare mi-a zis ca au crescut sansele de la 25-30 % la 70%. Acum sunt ca o femeie care a ramas natural. Cu aceleasi riscuri de avort pe care le are in mod normal o femeie, dar mai neplacute pt. noi avand in vedere cat de greu am obtinut sarcina. Nu m-a pus sa repet hcg. A zis ca daca e pozitiv cu siguranta e sarcina. Si m-a certat un pic ca m-am cam grabit .Si mi-a mai zis sa nu ma entuziesmez prea tare, mai bine dupa ce trec de primul trimestru. Dar daca stau sa ma gandesc el era mai entuziasmat decat mine. In saptaman 5-6 a zis ca poate sa spuna mai multe cand vede embrionasul.
Tratamentul meu este acelasi si pe mai departe: 3 x 2 utrogestan/zi; 1 tb acid folic/zi; 1tb trombo ass /zi. Altceva nimic.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni si dr,-ul ala al tau nu ti-a zis nimic de ODIHNA si RELAXARE!Hai la ca acum ai "responsabilitati"!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, tocmai m-am intors de la iesirea de vineri cu fetele. Si uite cat e ceasul, nici nu am stat mult. Dar nu am facut inca cinste, doar dupa ce vad inimioara batand. Mai am 10 zile, ca cica in ziua 21 incepe.
Tu cum mai esti cu tratamentul? Cum am mai spus nu prea mai stiu in ce stadiu sunteti. Asa ca, cu scuzele mele, mai scrie odata special pt. mine.
.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni acum suntem pe tratament cu antibiotic 10 zile, pt niste "bacili gram pozitivi difteromorfi" depistati in cultura din col!Cu putin noroc probabil ca voi incepe fivul la sfarsitul lunii, daca scap si nu mai apare si altceva!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Liana scuze,sincer nu mi-am dat seama ca m-am labartat...acuma se vede bine??sincer,inca odata scuze...din prea mult entuziasm si bucurie,nu mi-am dat seama,mai ales ca la mine nu s-a vazut labartat...si sa stii ca nu-s suparacioasa,mai ales ca imi esti tare,tare draga...

de Adina stie careva ceva???

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

zuzulici stiam io ca doar te labartezi nu te si superite pupppp..
Moni treci in pat ca te bat..sa faci luni din nou testu asculta la mine ca stiu ce spun..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput