FIV 106

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Moni felicitari!!!esti tare mamico.
Ai grija de tine

Fetelor eu mai am o problema:o intarziere de doua zile,abia acum mi-am dat seama ca trebuia sa vina ieri.Pana acum nici vorba.Nu prea am mari sperante ca am totusi niste dureri ca de CM dar vreau ori sa-mi intarzie 9 luni de-acumm incolo,ori sa-mi vina maine (cel tarziu duminica ),ca altfel nu ma mai incadrez in perioada in care e embriologul in tara si nu o sa pot sa fac ET.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Moniland! Sarcina usoara si bebel sanatos!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

adina asteptam cu nerabdare si rezultatul tau

Apropo m-a prins si pe mine mania testelor ma duc sa-mi iau sa fac maine dimineata unul.
Cam atat.Pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Moniland - FELICITARI MAMICO! AI REUSIT!
Vestea postata de Liana m-a lasat fara glas! Chiar mai devreme discutam cu mama mea de tine si ma intreba daca stii rezultatul. Ma bucur enorm pentru tine.

Marrina - Bravo si tie! Acum stai in pat si odihneste-te. Si sa nu te prind ca te intorci la serviciu.

Danap - Sigur ne intalnim. Doar am stabilit deja. Si cu tine si cu Moana, si cu Venera si cu Marrina si toate celelalte fete. Sunt sigura ca Doamne Doamne are grija de fiecare dintre noi.

Moana - La ultima eco endometru era 8 dar dr spunea ca mai creste. Acum nu am mai intrebat. In afara de utrogestan nu mi-a dat nimic iar eu am luat doar ceai de cretisoara.

Antosit - sa fie cum spui tu!
Venera - Facem pentru duminica. Vezi ca la Cris si la Moniland a mers asa ca e chestie verificata.

Carry - Eu am facut FIV la Giulesti si cariotipul si microdeletii erau obligatorii pentru ICSI. Le-am facut la Genetic Lab (recomandata de la Giulesti) si rezultatele au venit parca in 2 saptamani. tel: 0744544450 sau 0214131423. Cred ca analizele au costat in jur de 6 - 7 mil.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Moni felicitari mamico eram sigura pentru reusita ta
Doamne ce bine ma simpt cu asemenea vesti!
Iti doresc sa ai o sarcina usora si un bebe frumos si sanatos
Carry daca la sot sunt probleme si trebuie sa faci ICSI este neaparat nevoie de cariotip. Noua dr ne-a dat sa facem iar cand ne-am dus pentru dosar ni l-a cerut si pe acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,fetelor,lipseste omu cateva zile si cand revine vede ca s-a umplut paginile de gravidutzeee,va doresc si eu la toate(serhi,moni,vigi,cris)-sper ca nu am uitat pe nimeni-o sarcina usoara,bebei la termen si super sanatosi!!!
Si mai ales tineti locul cald ca vin si eu din urma.As avea insa
o mare intrebare si sper din suflet sa puteti sa-mi raspundeti careva dintre voi.Luni am fost la medic fiind ziua 17 de CM sa incep inhibarea, iar in urma echografiei docotru a constatat ca am un folicul pe ovarul stang care se transformase in chist.Asa ca mi-a dat sa iau timp de 10 zile estradiol(2 mg-o pastila pe zi), si mi-a zis ca dupa 10 zile imi vine CM si apoi sa merg de urgentza la el si daca chistu nu mai e, incepem stimularea 12 zile apoi ET si bebe.Ei acum problema mea este ca iau deja de 4 zile pilula si azi am inceput sa sangerez!!!dar asa mai serios nu numai cateva pete!acum ce sa fac??este normal asa ceva??
Va rog frumos daca ati trecut prin asa ceva imi pueti raspunde si mie??Multumesc anticipat.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

Buna dragutelor.Nu sunt o fire usor impresionabila, dar trebuie sa recunosc ca mi s-au inmuiat picioarele rau de tot cand am vazut cat de frumos m-ati primit printre voi. Va multumesc din suflet pentru primirea voastra si pentru informatiile pe care mi le-ati oferit cu atata promptitudine.Si pentru ca printre noi este si un dragut,vigi_lentu, ii multumesc si lui la fel de mult pentru primire si pentru incurajare.
Din informatiile pe care vi le-am oferit despre mine,pe scurt pentru inceput, am uitat sa mentionez varsta. Eu o sa implinesc 30 de ani in iunie(da sunt geamana, si, evident, vorbareata)iar sorinelul meu o sa implineasca 31 de ani in mai(este taur, si, mai mult sau mai putin evident,spune numai ce trebuie si cand trebuie).
Voi imi spuneti ca valoarea FSH-ului meu nu este mare. Din ce am mai citit si de pe la voi de pe forum si din alte parti acelasi lucru l-am inteles si eu.Doar dr. Mihalache spune contrariul.Si la fiecare stimulare cu menogon am avut foliculi multi si mari si endometru bun.Doar cand incepeam stimularea cu clomifen(zilele 2-6) si continuam cu menogon pana prin ziua 11, au fost mai putini foliculi, dar dr. Matei spunea ca pot fi de calitate mai buna.Eu... ce sa mai zic...Important este ca nu a iesit bebelusul atat de asteptat. Pe analize, medicamente si 5 sutele de mii bagate zi de zi in toate buzunarele, s-au dus peste 2000 euro,asa ca daca ma apucam de FIV de la inceput, poate era mai bine.Nu stiu...
Am intrerupt seria stimularilor pentru ca in iunie ne-am luat apartament si am avut multe cheltuieli, evident.Acum stam cu casa partial mobilata si strangem incetul cu incetul bani pentru FIV.
Recunosc ca sunt un pic speriata sa incep din nou cu analizele, drumurile, statul pe la cozi,pretextele pentru sefu...si cate altele netraite pana acum m-or mai astepta, dar faptul ca am intrat in randul vostru este un nou inceput.Si, din cate se pare, este un sezon excelent.
Si, ca veni vorba de sezon excelent, moni este ultima care ar putea sa ma contrazica, nu? Sa fie intr-un ceas bun si tot ce este mai bun va doresc tie si bebelusului/lor!!!!!!!!!
Gata!V-am spus ca sunt sunt vorbareata.Voi reveni.
Ce sa mai, va pup pe toate si pe vigi_lentu.Parca mi-am mai revenit putin dupa primirea pe care mi-ati facut-o.

Dienuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Moni, FELICITARIIIIII!!!!
Doamne ce bine e cand primesti vesti bune! Sa ne mutam toate la ODISEE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

MONI,FELICITARI!!!!!!!!!

imi vine sa pling de fericire...doamne tu moni....esti mamicaaaaa...bravooo...sa fie intr-un ceas bun,sarcina usoara si copii minunati ca si mamica lor!!!

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor din suflet va multumesc.

Eu inca nu realizez, vreau sa spun ca pentru voi ma bucuram mai tare. Efectiv nu ma asteptam sa reactionez asa. Dar imi revin si sa vedeti atunci cum plang de bucurie .
In seara asta il sun si pe dr. sa-i spun nebunia din ziua 11. Cum naiba am avut curajul?

Si vedeti ca lista reusitelor ramane deschisa. Of, Doamne ce perioada buna.

Monica

Mergi la inceput