Copilasi din 2002 (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Hristos a Inviat!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=141769&Show=Y " target="_blank">poze din vacanta

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Adevarat a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Adevarat a-nviat!

Mergi la inceput

mamici nu stiti nimic de Elena?eu nu am nr ei de telefon
va pup!

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna fetelor...
vesti de la helleneC.. am vb cu ea putin la telefon... a stat in spital pana de pasti, dupaia s-a invoit si a mers acasa.. ii face sotul injectiile si maine "Marti" merge inapoie in spital. Joi sau Vineri spera sa nasca. Medicul i-a sugerat sa mai incerce sa tina bb in burtica pana la 39 de saptamani ...
George e casa cu febra si puroi in gatut... multa sanatate puiut scump
...si Elena va spune la toata multa sanatate si imbratisari...

La noi nimic nou.... pupici si mai vb cand am timp... a da nou .... I have a job.... pa pa

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Elena pupici si sanatate!
multumesc gabb si felicitari pentru job!!

Mariuca

Mergi la inceput

Fetelor o mai stiti pe prietena mea de care v-am povestit ca a facut varicela in saptamana a 8a de sarcina.A pastrat sarcina, a fost antent supravegheata si a facut o gramada de analize. In momentul acesta e la spital, in travaliu.Se pare ca a fost ocrotit copilul sau de catre Dumnezeu, pentru ca iata, se naste in zi sfanta, a 3a zi de Pasti si va primi numele Teodor.Sa-i dea Dumnezeu sanatate!Acum am citit despre Elena, si ii dorim sanatate multa, sa nasca usor un bb sanatos, iar George sa se insanatoseasca repede pentru a primi pe mamica lui si pe surioara vesel si bine-dispus.Elena suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine!

Mergi la inceput

Lucia sanatate prietenei tale si lui Teodor.

Mariuca

Mergi la inceput

Multumim, Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna,am trecut si noi sa va spunem ca am ajuns in sapt.23 si Kenutz abia il asteapta pe bebe-care pana aku,din ce zice eco e baietzel.
Nu-mi vine sa cred ca o sa fie fratele mai mare scumpikul meu de Ken.

Sanatate puiutilor vostri si voua

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput