Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jadi felicitari mamicii!naste tot anul asta!

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

carmena, si eu iau elevit si sunt mult mai linistita asa. pentru ca sigur nu mananc eu echilibrat asa cum ar trebui. la prima sarcina am luat materna, am mers pe mana medicului si nu mi-a parut rau deloc. am luat in jur de 10kg cu totul.
acum le-am luat din proprie initiativa (si l-am anuntat pe dr dupa ), pentru ca am alaptat pana am ramas insarcinata si slabisem mult, iar sistemul imun era la pamant.si acum mananc cand apuc si invariabil in picioare si in viteza, pentru ca anya e calare pe mine si de cele mai multe ori ea nu are voie sa manance ce am eu in farfurie. masa de seara este invariabil dupa ora 10-11, caci sotul ajunge tarziu acasa.


Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Jadi, felicitari ! Nu te simti de parca ar fi al treilea al tau ?

Eu nici n-am apucat sa ma gandesc daca vreau sa cumpar hainute pentru bebe dinainte. Maica-mea s-a apucat de ani de zile sa croseteze hainute de bebe, mai ales rochite , si mereu ma ameninta cu cate geamantane de lucruri am la ea. Apoi nasii bebelinei, cum le-am propus sa o boteze, a doua zi au pornit prin magazine si au venit incarcati cu de toate. Apoi, o prietena din SUA a nascut in septembrie anul trecut o fetita si i-au ramas multe lucrusoare pe care n-a apucat sa le poarte, drept pentru care mi le-a trimis mie. Asa ca eu n-am avut prea multe de facut, am luat cate ceva la care chiar n-am rezistat, dar nu vreau sa mai aud de hainute. Cine ma intreaba spun ca avem destule, dar putem fi ajutati cu alte lucruri: carucior, patut, scaun de masina etc.

Carla, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_Marina spune:

Ce marfa Jadi! Felicitari verisoarei tale! Sarcina si nastere usoare, bb sanatos si la burta gros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Buna fetelor!
Revin dupa aproape doua saptamani in care s-au intamplat o multime de lucruri. Extaz si apoi...agonie. Incep cu agonia...
De dimineata am fost la medicul meu la spitalul Filantropia pentru a-mi lua concediu medical. Cu ocazia asta, am cerut sa vad care sunt rezultatele la triplul test. Am ramas socata cand am vazut ca pentru triasomia 21 riscul este foarte mare, 1 la 159. Nu credeam ca mi se poate intampla tocmai mie asta. Risc ridicat de sindrom Down???De felul meu nu sunt plangacioasa, foarte rar imi dau lacrimile. De data asta nu m-am putut controla si m-a pufnit plansul in fata doctorului. NU ma mai puteam opri. In fine, dupa ce m-am mai potolit, doctorul mi-a propus amniocenteza. O s-o fac si pe asta. Maine dimineata voi face programarea...Doctorul mi-a spus ca riscul la amniocenteza este ca bb-ul sa faca stop cardiac...Dar nu pot sa nu o fac. Trebuie sa stiu daca are sau nu sincromul Down. Vor urma niste saptamani de cosmar pana voi afla rezultatele...
Asta mi se intampla dupa ce ieri am avut iar un show cu sefii de la servici.
Pe 17 februarie m-am casatorit, am fost in saptamana de miere, ne-am relaxat si am uitat de tot. Asta a fost perioada de extaz. Insa de ieri, dupa expirarea acestei saptamani de vis, a inceput cosmarul. M-am dus la servici cu speranta ca sefii mei au devenit mai umani intre timp. Nici vorba. Va reamintesc de povestea mea cu sefii care vor sa scape de mine de cand au aflat ca sunt insarcinata. Si-au dat seama ca legal nu au cum sa ma dea afara, insa au gasit alta metoda de abuz. Mi-au spus ieri ca ori plec eu de buna voie si nesilita de nimeni, ori ma tin si-mi fac zile fripte si imi mai reduc si salariul...Nici acum nu-mi vine sa cred...Problema este ca eu am o parte din bani (cea mai mica)pe cartea de munca si partea mare pe drepturi de autor. Lucrez in presa, sunt reporter de televiziune. Ei bine, sefii mei au hotarat sa-mi taie drepturile de autor si sa ma lase doar cu banii de pe cartea de munca, indiferent de cat muncesc...Am discutat cu ei, am ramas ferma pe pozitie si mi-am aparat drepturile. Ei faceau tot posibilul sa ma umileasca, sa isi arate dispretul fata de sarcina mea...Nu inteleg de unde atata ura impotriva unei femei insarcinate...

Claudia75 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

claudia fa propriul reportaj despre ceea ce ti se intampla,eu nu am cuvinte,sunt prea indignata de aceasta atitudine.sa sti ca pot aparea si rezultate fals negative la TT,asa ca nu te speria.

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

of doamne! astia nu sunt oameni!!!

oricum, casa de piatra, copil sanatos si sa va fie de bine saptaman de miere.

fetelor iata ca s-a descoperit cine s-a casatorit pe 17 februarie


Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

claudia, felicitari pentru casatorie!

este inadmisibil ce ti se intampla. alina are dreptate cu reportajul, dar nu stiu daca nu ti l-ar cenzura sefii tai.
despre TT - "sansele" ca rezultatele sa fie fals pozitive sunt foarte mari. eu de aia am renuntat sa-l mai fac, pentru ca la prima sarcina am patit exact ca tine: risc crescut de Down. l-am repetat de inca 2 ori si a iesit ok, insa nu am stat linistita cu adevarat pana am nascut.n-am facut aminio pt ca aveam placenta inserata anterior si riscul de dezlipire era maxim, iar dr meu nu a fost de acord si mi-a zis sa am incredere, ca e plin de rezultate aiurea.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am fost asa suparata ca am si uitat sa-ti scriu casa de piatra!sa deaDD sa fie plina de intelegere si buna-stare,sanatate si copii!

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

claudia, un gand bun pentru tine si orice ar fi, nu dispera! nu faci decat sa ii faci rau lui bebe. fii tare si poti sa scrii pe forum ca sa te mai descarci! noi suntem alaturi de tine!

16+

Mergi la inceput