Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Fetelor o intrebare . Cu AC cum e ? Adica la ce temperatura e totusi normal la o femeie insarcinata ? Pentru ca am un "maniac " in birou care atunci cand afara sunt 35 grade cu plus sau 20 grade cu plus el tine aerul conditionat la 18 grade si jur ca e cam bbbrrrrrrrr in birou. Aceasta lupta o am de vreo 2 ani cu el , dar de data asta daca am fost intelegatoare acum am degand sa pun piciorul in prag . Verile trecute ba racita , ba inghetata si nu vreau sa repet si anul acesta acelasi lucru , sa ma mai suporte si el nu numai eu .



17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Temperatura la care corpul se simte bine e intre 23-25 grade, depinde si cu ce te imbraci. Oricum, aerul trebuie pornit, apoi plecat din camera, sa nu stai in bataia lui, si revenit in camera cand s-a mai racorit. Iar maniacul de la birou cu 18 grade sa se duca printre focile lui.

Carla, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Declara-i razboi OTIM , fura-i telecomanda ca doar trb sa te respecte mai ales ca eti graviduta. Eu sunt razboinica rau

inamikul 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

otim teoretic fata de temperatura de afara diferenta nu trebuie sa depaseasca 10 grade,asta pt orice om.se pune problema de acomodare a organismului cand iesi afara,daca inauntru sunt 20 si iesi la 35 de grede brusc,nu e bine.
la mine sta termostatul pe 24-25 de grade vara.

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_Marina spune:

Multumesc mult fetelor, intodeauna am zis ca-i o mare prostie chestia asta. O sa am discutii marii cu mama pe tema asta sunt convinsa. Si ma enerveaza teribil cand discut in contradistoriu cu ea. Unele dintre voi aveti probleme cu soacrele din cate am vazut eu. La mine insa nu am cu soacra ci cu mama. Si numai terminam odata de renovat casuta noastra se mutat si sa fim singurei ca 2 pardon 3 porumbei.
Vad ca place la mai toate numele de David la baietei.
Cat v-ati ingrasat burticilor de la inceput pana acum ca eu am luat 4 kg in primele doua luni si acum cu toate ca burtosul creste (l-am masurat cu centimetrul si e de 92 cm circumferinta in dreptul buricului) de alte 2 luni am ramas la 59 kg. Bb e ok, la eco mi-a zis ca e dezvoltat normal.Acum nu stiu ce sa mai cred. Adevarul ca eu personal niciodata nu mi s-au vazut coastele cum mi se vad acum. Se pare ca eu am slabit si tot ce papa asimileaza bb. El sa fie sanatos. Voi luati vitamine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumesc fetelor . Deci se pare ca voi avea o primavara-vara palpitanta


17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicoleta, hainele ca hainele, dar mai sint articolele de cosmetica bb, care iti trebuie destule din primele zile, si e bine sa le ai la tine la maternitate (sampon, crema, servetele, scutece, etc) plus chestiile de la farmacie (pentru buric, ser fiziologic, etc).
brazuca, eu duminica m-am abtinut cu greu sa nu cumpar niste rochite din Cora, erau asa frumoaaaaase.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu sunt fericita, sotia varului meu este si ea insarcinata conform testului bhgc facut azi la 13 zile de la ET, dupa un FIV la Giulesti. Lucram in acelasi birou si era morcovita toata ca nu era in stare sa sune la spital si am sunat eu si m-a felicitat tante pentru reusita, era sa ii zic ca ii multumesc si ca sunt la al treilea . Varul meu credea ca fac misto de el la telefon de parca poti glumi despre lucruri sfinte...

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni felicitari noii mamicute! ce ma bucur cand mai aflu ca e cineva apropiat graviduta!

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi transmite-i felicitari verisoarei tale. Trebuie sa fie foarte fericita.


Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput