Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani mamici frumoase!in loc de martisor trimit virtual la toata lumea!
capul sus si multa sanatate la mamicile cu probleme si felicitari cui au reusit sa treaca peste.eu sunt fff scurta si la obiect,acum o intind spre szeged la nenea dr sa masoare fata!abia astept.
si nu ma pot abtine sa nu va spun de ce tip de auto m-am indragostit,acum a aparut seat altea XL.e bestiala pt familie.mai am in vedere fordul focus cmax sau la care visez ascuns dar e prea scumpa pt noi....=volvo s40.nici nu am pretentii,asa-i?dar pana una alta matizul meu rosu e perfect!va pup ca ma duc la dush si apoi plecam.
nikole cum esti?astept stiri pe cand ma intorc

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna nici al meu nu se are cu zilele astea...speciale (1,8 martie, 14 februarie....). sa-l fi vazut dimineata ce dezorientat era .. ! dar compenseaza in restul anului! la ei ziua mamei e 21 aprilie, asa ca macar nu vad cum ei ii da si mie nu, oricat de mut as iubi-o tot cred ca m-ar deranja.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Shpiry imi pare rau ca nu te simti tocmai bine. Dar la inceputul sarcinii nu ai avut niciun simptom in neregula? La ce doctor esti? Mai bine stai acasa si lasa serviciul ca se descurca si fara tine. Eu am avut probleme de la inceputul sarcinii cu contractii puternice de-mi dadeau lacrimile (si eu am fost obisnuita cu durerea si cu efortul, ca vorba aia am prasit alaturi de bunica atatia ani si nu ma plangeam). Mi-am luat concediu si mi-e mai bine, s-a lungit si colul. E adevarat ca o vreme abia ma miscam si stateam numai la pat, mancarea o facea sotul. Stai si tu linistita in patuc chiar daca iti vine greu, e pt bebele tau. Ai sa vezi ca intr-o luna te vei simti mai puternica si vei putea iesi chiar la plimbari mici pe afara. Curaj! Noi suntem aici si te sustinem 100%

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Multumesc mult pentru gandurile voastre!
Suparata nu sunt..mai mult ingrijorata...ca am lasat treburile in aer la serviciu si sapt asta si cu cealalta sunt cele mai grele din luna. In plus avem fete noi pe care le-am lasat de izbeliste sa se descurce. Noroc de colegele mai vechi care sa le indrume....oricum sa speram ca n-o sa se intample nici o tragedie..
In rest sunt chiar bucuroasa ca am si eu un pic de concediu...ca nu prea m-am bucurat de timp liber -> si iak am fost fortata sa ma odihnesc. Numai sa fie bb bine si colul sa-si revina in fire....sa nu mai stau in stres si sa ma bucur de cateva zile de linishte.
Va pupacesc...ma duc sa caut pe net ceva despre colul asta nesuferit....

Shpiry 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo si eu la fel, nu cred ca m-ar deranja in orice alta zi a anului sa-i ia ma-sii un tom de felicitari insa tocmai de 8 martie cand eram invatzata sa fiu eu pionul principal...

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Lorina, la inceputul sarcinii nu am avut nici un simptom. Nu ca mi-ar fi spus experienta, dar ...nu ma simteam ra. Mai aveam dureri dar nimik de acordat atentie. Eu am fost invatata cu nishte dureri menstruale de stateam la pat indoita, strangand din dinti si nu ma puteam scula din pat decat dupa doze de soc de Nurofen Forte . Imagineaza-ti ca nu m-am speriat prea tare. Insa cand am vazut ca intr-o noapte am sangerat si ca durerile nu prea sunt ignorabile....Am sunat dr. (Eu merg la dr. Mihaila de la Cuza Voda - e super de treaba si imi inspira incredere)Mi-a facut echo si a ieshit ce-a ieshit...o mare ciudatenie.Asta e!..La orizontala cu noi draga BB....se pare ca n-am reusit sa invingem legile fizicii!

Stiu ca ma sustineti...si va multumesc mult de tot!
Pupici pe burtici.

Shpiry 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ma bag si eu in vorba....anul trecut, eu tocmai angajasem 2 oameni la mine in departament, aveam proiecte peste proiecte, si m-am dus marti seara la doctor, la eco de rutina. de a doua zi dimineata nu am mai calcat la serviciu timp de 3 luni jumate. desi la eco totul era ok, a doua zi dimineata am avut o mica mica sangerare. incepand cu acea zi au inceput si problemele. mai intai mi-au spus ca e placenta jos inserata, am stat numai internata cu no spa, scobutil, ultrogestan si perfuzii, apoi placenta s-a ridicat dar colul era cam scurt, iar spital etc etc...timp de 3 luni nu am vazut soarele. cand am ajuns acasa din spital, desi tot numai in pat trebuia sa stau, mi s-a parut vacanta. aveam televizor, carti, internet, muzica....
iar la serviciu....n-a dat firma faliment. s-au descurcat oamenii.

nu stiu daca povestea asta are vreo morala, sphiry, dar ce vreau sa spun este ca atata timp cat esti la tine acasica si mai poti asculta muzica, sa vezi un film, sa mananci mancare normala, incearca sa o consideri ca pe un concediu in care sa te relaxezi si sa te odihnesti. din experienta mea, contractiile se stopeaza. daca nu mai ai contractii si stai cuminte, colul se lungeste.

ti-a zis doctorul tau ca ai avea incompetenta cervico-istmica? asta inseamna probleme cu colul. daca nu, probabil ca din vina contractiilor s-a scurtat. iti mai spun ceva, pentru ca nu strica niciodata sa stii cat mai multe: in cazul in care contractiile nu cedeaza de la no spa (nu e cazul insa) exista ceva numai gynipral (care este mult mai puternic). va sti doctorul tau daca e nevoie sau nu. dar exista, asa ca nu te speria. solutii sunt.

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Shpyri capul sus, vei trece cu bine peste probleme.
Fii cumintica si asculta de dr.Noi suntem alaturi de tine.
Fetelor colul se vede la echo sau trebuie sa faci control fizic?
Si inca ceva pt arsuri de stomac ati luat ceva? ca ma chinuie de ieri.

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

off topic: vorbeam cu o prietena care boteaza si cica i-a cerut la biserica taxa de botez de 2,5 milioane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca-l botez in provincie la munte, la mama acasa!

+16

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Shpiry pe dr Mihaila nu-l cunosc personal, dar am auzti numai de bine de el. Asa ca mergi pe mana lui cu incredere. Eu nu aveam chiar asa dureri la menstruatie, dar tot Nurofen Forte luam ca simteam ca mi se desprind ovarele la orice miscare

Va trimit si eu un martisor apetisant pe mailul comun

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+

Mergi la inceput